פרק ראשון עונה 7

Oran E

New member
פרק ראשון עונה 7

איזה פרק יפה :))))) אהבתי את כל הירידות על הטבעת של דונה...קורע...חחחחחחחחחחח דונה בלונדינית....איזה יפההההההההההההההה וג'קי מהממת כתמיד פרק מ-ה-מ-ם-!

IRISH GREMLIN

New member
אה! ברוכה הבאה!

טראומת פקאצות?

Nimst

New member
מתאים לה בלונד ../images/Emo68.gif

Kelso: That was a good burn Hyde: I had very little to do with it

L i l A L o

New member
פרק נחמד..:]

אחלה פרק.. אבל לא משהו מיוחד.. זה נראה לי קצת מוזר שאחרי שאריק הבריז מהחתונה, הכל נשאר בסדר בינו ובין דונה, והיחסים שלהם לא השתנו-אבל מי אני שאשפוט?
וול, רד שולט! וגם הייד. וקלסו קצת. וכוווווולם!
התגעגעתי לזה כבר.. ושדונה תחזור לצבע המקורי שלה..

hemmlin

New member
*אנחת רווחה*

דבר ראשון סוף סוף! חשבתי שאני הולך להשתגע הסוך שבוע הזה כבר קיוויתי שיתחיל השבוע כדי שאני אראה את הפרק הזה!! ועכשיו אחרי שחרור הלחץ... לבקורת. היה פרק נחמד ביותר, אבל לדעתי למכור את הטבעת זה לא רעיון משהו בכל זאת בן אדם קצת סנטימנטליות, הייד מלך כרגיל הוא איזה 20 רמות מעל שאר החברה שם, קלסו אדיוט כרגיל ודונה מהממת כרגיל אבל שתחזור לג'ינג'י! זה מה שהכי הפריע לי... אתם לא מבינים אנשים, ג'ינג'יות זאת החולשה שלי, אני אוהב ג'ינג'יות ואני תמיד נהניתי מכך שיש ג'ינג'ית אחת קבועה על המסך ועכשיו כבר לא?? זהו?? תמו ימי האדום? לא מקובל עליי בעליל, אבל כמובן אני אחליק את זה כי ג'ינג'ית זה לא רק צבע! ג'ינג'ית זה אופי! טוב יאללה סיימתי לזיין ת'שכל להיום אחלה פרק ונראה שזאת אחלה עונה גם.

GoodInsanity

New member
ווויי....

כבר ראיתי ת'פרק הזה(כבר הזכרתי שאני חולה עליהם בטירופוווווןןןן?!?) והפרק היה מצחיק כמו שרק הם יכולים אבל יש לי רק דבר אחרון להגיד: RiDe The RiDe BeBe!!!! (פז פז פז...קבל כיווצ'וץ') תהנו אנשים

B a M b i 1

New member
היה פרק יפה!! כמה דברים....

דונה הרבה יותר יפה עם שיער ג'ינג'י. וחוץ מזה היום רד, הייד ופז היו ממש מצחיקים

guysahaf

New member
היה חמוד

פרק נחמד ביותר :) אבל באמת עדיף לדונה להיות ג'ינג'ית. כל הקטע זה שהיא ג'ינג'ית ענקית... חוצמזה קלסו הצחיק אותי, באיזה החלטיות הוא זרק את המפתחות. וכמובן הירידות על הטבעת, והקטע המוזר הזה שאריק עומד ליפול ויש זמן לזה שהוא מבקש עזרה מג'קי והיא יורדת עליו... חחחחח זה הכי הצחיק אותי!!! היו בדיחות ממש ממש מוזרות בפרק הזה, וזה טוב!

I lOvE cAkE

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifאחח... כל כך מתוחכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל כך נחמד לראות שעתיים לפני היציאה למסע לפולין את זה... ופשוט לחייך ל25 דקות... (קצת פחות...) להתראות לכולם נתראה עוד 8 ימים...

maryan19

New member
אממממממם

כרגיל אני באיחור של כמה שעות אבל בכל זאת פרק מהממם- למרות ששאר פרקי העונה טובים יותר (ראיתי עד פרק 15 במחשב)

מימושוש

New member
חחח היה פרק קורע

ומדהיםם..לדונה ממש מתאים בלונד הרבה יותר מג'ינג'י... ואריק חמוד כרגיל וגם פס... חחחח בעצם כולם חמודים..התגעגעתי!

למעלה