פרק ראשון לעונה

ny22

New member
מנהל
אני ראיתי

(מה דעתכם להפוך את זה לפרק שירשור?) בכל אופן, לפי דעתי היה היה פרק די טוב, אבל היו מלא פרקים הרבה יותר טובים ומצחיקים ממנו. אני לא זוכר את כל העונות הקודמות, אבל באמת שהיו פרקים הרבה פרקים הרבה יותר מצחיקים.

ראיתי ../images/Emo9.gif,

ממש אהבתי את הפרק, ואת זה שכאילו חזרו אחורה בהתחלה
, זה די שיעשע אותי. ואם בעונה הקודמת התעצבנתי על אורלי, עכשיו אני סוגדת למרמור שלה
.. היה מצחיק כשהיא אמרה לגדי בסוף "וואו, ניסית להתאבד? כמה עמוק
"
. אחלה פרק, בגדול.

dabnir15

New member
סדרה גדולה, פרק גדול.

אני מקווה שהעונה תהיה מוצלחת לפחות כמו הפרק הראשון ששודר היום. פרק ענק!!!!!!:]]] אהבתי כל כך. ולא הפסקתי לצחוק. הפרק הגיע בדיוק בזמן! :] מחר עוד אחד:]

ראיתי

היה פרק מצחיק. ההורים של גדי כמו תמיד הרגו אותי ("אומרים להשכיר עם ש'!") ובכלל היה טוב. איזה כיף שכבר מחר יש פרק נוסף.

לא בהכרח מסכים איתו

אולי זה נכון שמי שהצטרף לסדרה רק בעונה הזאת לא ממש יבין למה כל הדמויות מתנהגות בצורה שהן מתנהגות, אבל הוא לא באמת מצפה שבתחילת כל עונה יסבירו לצופים איך מתנהגת כל דמות, נכון? באף סדרה שאני מכיר לא עושים דבר כזה. מי שהצטרף רק עכשיו, אמנם חבל, אבל אין הרבה מה לעשות בעניין. חוץ מזה, הרי היו שידורים חוזרים של העונה הקודמת לפני שהתחילו בשידור העונה הזאת, אז בכל זאת יש למי שהפסיד דרך לצפות ואיכשהו להבין. חוץ מזה, קשה קצת להתייחס ברצינות למישהו שמתחיל את הביקורת שלו במשפט הזה: "העונה נפתחת אחרי הגירושים של דני ודפנה נוימן" - מי שלא מכיר את שמות הדמויות לא ממש צריך לבקר סדרה (אולי זה בגלל שהוא הצטרף רק העונה??). הדבר היחיד שבאמת הפריע לי אתמול זה שהפרק היה אמור להתחיל בשעה 22:10 אבל בפועל הוא התחיל 15-20 דקות מאוחר יותר. הילה נחשון הודיעה בסיום החלק הראשון של "רוקדים עם כוכבים" על שידור הפרק והכריזה באופן חגיגי שבעוד חצי שעה חוזרים עם התוצאות. זה לא הפריע ל"רשת" לשדר עוד מקבץ פרסומות, לחזור ל"רוקדים עם כוכבים" עם עוד תזכורת של הריקודים, להילה נחשון שוב להודיע שבעוד חצי שעה ישובו עם התוצאות (זה היה בערך 10 דקות אחרי הפעם הראשונה שהיא הודיעה אותו דבר), ורק אז הפרק התחיל. מעצבן!

הילה05

New member
כן, אבל זה היה חד פעמי בגלל

הגמר של "רוקדים עם כוכבים". גם אותי ביאס לחכות לפרק אבל היה שווה ופרסומות זה תמיד מכה...
אני ממש מחכה לפרק של היום

לצערי זו לא הפעם הראשונה

לזכייניות ערוץ 2 יש הסטוריה של לא להתחיל תוכניות בזמן שפורסם. עד אתמול חשבתי שקשת הכי גרועה בקטע הזה אבל אתמול רשת התעלתה אפילו על קשת עם הבזיון הזה. אולי מגיע להם כל הכבוד על כך שהם למדו מקשת איך למרוח גמר של ריאליטי על פני ערב שלם ולהשאיר מיליוני צופים במתח אינסופי. אבל את צודקת, הפרק היה טוב ולכן היה שווה לחכות. ואיזה כיף שיש עוד פרק כבר הערב.

הילה05

New member
פרק מעולה , צחקתי כל הפרק

אני מאוד אוהבת את הקטעים של הויכוחים הטיפשיים האלה של ההורים של גדי על שטויות ...
וגם קנובלר קורע מצחוק, בעיקר כשהוא מדבר עם גדי ומיקי . מה שפחות אהבתי זה את הדמות של אשתו. אישית אהבתי כשהיא היתה בתפקיד אורח אבל עכשיו נראה לי שהיא תהיה קבועה כי הם התחתנו . קושניר כרגיל ענק וענת וקסמן אין עליה. בקיצור, נראה לי שאני אחתום כאן קבע. סוף סוף יש מה לראות בטלויזיה וגם שעת השידור טובה.

למעלה