פרק פצצות!

morchuk

New member
פרק פצצות!../images/Emo24.gif

טוב,אני מוכנה להודות שאני אוהבת את סמדר... היא ענקית! אבל בפרק הזה היא יצאה הכי פארשית שאפשר.. מה שהייאוש יכול לעשות לבנאדם.. מותק,תעזבי את דורון כבר הוא לא אוהב אותך,די! היא ממש דפוקה...אולי כל התככים שלה והמזימות עשו עלי רושם של אשה חזקה שיודעת מה שהיא רוצה מעצמה ותעשה הכל על מנת להשיג את זה.. אבל חאלס! הימים האלה עברו חלפו מותק,עכשיו את סתם עוד איזה פרור קטן במקום הענק הזה שנקרא יקום,את לא כל עולמו של דורון,הימים האלה כבר מאחורייך ולפנייך יש רק סורגים ושירותים קטנים ומסריחים! אותו מקום הוא הבית סוהר שמחכה לך....את יודעת שכבר מזמן היית צריכה להיות שם.. ועכשיו לשחקנית-יעל הדר... היא גדולה היא גדולה היא גדולה!
היא שחקנית נהדרת! ונעבור היישר למתוק שלי-גידי! טוב,האמת שכשאני נזכרת באותה גופיה לבנה סטייל סמרטוט שהייתי מתחלפת איתה מייד מפני שהייתה על גופו של גידי החסון,אני מתעלפת! או מיי גוד! זה היה אמיתי או שזה היה פוטומורגנה של החלומות שלי? ובמסיבה של מאיה...או מיי גוד! המוזיקה הרועשת הופסקה,ושיר מדהים היה ברקע,המצלמה צילמה את דלת הכניסה של הבית וכמה חבר´ה עמדו לידה,כאילו הם יודעים שגידי(שהיה בתפקיד סינדרלה)עומד להיכנס כל רגע,ואכן זה קרה,גידי במיטב מלבושיו נכנס מהדלת,עיניו מסתכלות על האנשים בחדר ופתאום פוגשות את עיניה של מאיה(מה זו היתה השמלה הזו? גוד דמט! יש לך כסף נכון? למה את לא משתמשת בו לקניית שימלה יותר נורמלית?
)והשיחה שלהם אח"כ...יואו! אני בחיים לא אשכח את זה! זה היה כ"כ חמוד! טוב מגיע לגידי להיות קצת שמח כי הצבע האפור כהה של הדיכאון והבעסה לא הולך לו יפה עם העיניים.... ואני שמחה שספיר וכלנית קיבלו שכל...והאגרוף הזה שגידי הכניס לאבנר! יואו זה-היה-כואב! או יה! מגיע לו לאדיוט הזה! ונחזור לסמדר,איך שהיא נכנסה והחדר נחצה לשניים,כאילו היא השטן וכולם מפחדים להיות קרובים אליו אז הם מפנים לו את השטח...גוד! "אני רואה שאת שמחה,אז עכשיו אני יהרוס לך את השמחה"(או משהו בסגנון) ככה היא אמרה לה ה@#$* הזאת! וכולם יודעים מה קרה אח"כ! נבלה! גם הקטע עם דורון ורונה היה יפה אבל מה עם
? מה אסור לנו לקבל נשיקת פרידה? מה קורה איתכם אנשים? חיכתי וחיכיתי ציפיתי וציפיתי... איזה נודניקים! אבל זה יהיה ביום ראשון,הפרק ה....אחרון! ל-מ-ה?! וגלית,עזבי אותך,יונתן שונא אותך...הוא איתך רק בגלל היקב ו...זהו! ואהבתי את ורדה מאז שהיא מרדה בסמדר....מגיע לה! ויאאלה שתהיה עם מיכאל ממילא אין לה בעל והילדים שלה שונאים אותה! למה היא מחכה? למשיח?(רגע,למשיח יש אישה לא?) ו...זה מה שאני חושבת על הפרק,מחכה לתגובות...ממני מור!

למעלה