פרק ענק!!

adimer

New member
פרק ענק!!

זה בעיניי הטיפול הכי מעניין, בלי פלצנות, משחק אותנטי של שני החברה האלה - הויברגר וז'ק. דמויות שמקבלות נפח עם כל פרק שעובר. אגב, ראיתי את ה"מאחורי הקלעים" שלהם, הם נראים כאילו באמת יש בינהם משהו....

"עוד פעם תגיד..."

"עוד פעם תגיד מעניין אני מעיף לך סטירה. זה החיים שלנו פה, לא נשיונל ג'יאוגרפיק" גדול! שיחק אותה המגדל בהמות.

j e t l a g

New member
כמה שצחקתי

אולי בגלל שהברקות קומיות כמעט ואין, כל דבר הכי קטן הגובל בציניות או בצחוק, ומתפרץ אצלי צחוק גדול ומשחרר! היציאות של מיכאל-ככל שיהיו אגרסיביות ומגעילות קורעות אותי... אחחח...ערס קטן.

giladon2

New member
אני לא אוהב אותם

כמה מתיחות ולוחמנות בחדר אחד
אני מצטער אבל הם די מעצבנים אותי. טוב, אני אמשיך לקוות שנגיע לרגע שמיכאל יגלה את הצד הרגיש שלו, כי די ברור שהוא סובל מחוסר בטחון שמסווה באמצעות באמצעות שחצנות ואגרסיביות.

דג שמש

New member
וזה לא קרה אתמול בסוף הפרק?

לדעתי בסוף הפרק הוא שואל את ראובן את הדבר שבאמת הכי מפחיד אותו - האם יש עדיין אהבה? האם אורנה עדיין אוהבת אותו? והוא אפילו על סף דמעות. אני חושבת שהרגע כבר הגיע.

שרונסקי

New member
מסכימה עם שניכם

גם אני לא אוהבת אותם, הם מתישים ולא מצליחים להקשיב במילימטר אחד לשני, וחוץ מזה באמת בסוף מיכאל הצליח להפתח, ראובן הגיע אליו . ראו את זה גם דרך ההקלטה, כשראובן אמר לו ש'אתה מנסה להבין מה השתבש ביניכם' ואכן הוא נראה על סף דמעות

יש בו משהו משעשע בצורה אירונית

למדי, בפרק הזה הוא פשוט הצחיק אותי ביציאות שלו אל ראובן. יש לו שריון מאוד מאוד עבה, שמחתי שבסוף הפרק הוא נפתח קצת.

תיקתקית

New member
אני לא מתה עליהם

בכלל לא זורמים. גם לא מסתדר לי איך שהם מתנהגים כל כך. והם כל הזמן מתקיפים את ראובן - זו באמת תחושה של שניים נגד אחד, וזה מעורר אי נוחות - אז למה הם באים לשם בכלל? הם לא מתאימים, ככה זה נראה, מקסימום משיכה מינית עזה, ועכשיו הם באים אליו כדי שתהיה להם סיבה לכבס את הכביסה המלוכלכת. אבל אין אצלהם שום הפנמה, אפילו ידין כבר יותר מבין מהם (וזה חתיכת הישג). בקיצור - אני לא מתחברת, הם מתנהגים לגמרי מוזר, הם שם כאילו בשביל לריב, לא כדי להיות מטופלים בכלל, כאילו הם מכריחים את עצמם לבוא.

למעלה