פרק על פחדים... חכו בסבלנות לסוף הפרק, ואז תגלו שלמנהלת יש את הפחד הכי מוזר בעולם. שווה לחכות
א אלפקה פקה New member 11/12/05 #1 פרק על פחדים... ../images/Emo129.gif חכו בסבלנות לסוף הפרק, ואז תגלו שלמנהלת יש את הפחד הכי מוזר בעולם. שווה לחכות
פרק על פחדים... ../images/Emo129.gif חכו בסבלנות לסוף הפרק, ואז תגלו שלמנהלת יש את הפחד הכי מוזר בעולם. שווה לחכות
א אלפקה פקה New member 12/12/05 #3 ממש לא שם ../images/Emo11.gif למרות שזה מחדל רציני. אבל אני אחשוף את עצמי בפני הפורום, ואתם תגידו שאתם אוהבים אותי.
ממש לא שם ../images/Emo11.gif למרות שזה מחדל רציני. אבל אני אחשוף את עצמי בפני הפורום, ואתם תגידו שאתם אוהבים אותי.
א אלפקה פקה New member 12/12/05 #6 תופים...... והפחד הכי גדול של אלפקה הוא..................... כיורים, אוכל שצף בכיור, ואוכל שאכלו אותו והוא דבוק לצלחות. נשבעת לכם מי פה מנצח אותי עם פחד יותר מופרע מזה? מי?!
תופים...... והפחד הכי גדול של אלפקה הוא..................... כיורים, אוכל שצף בכיור, ואוכל שאכלו אותו והוא דבוק לצלחות. נשבעת לכם מי פה מנצח אותי עם פחד יותר מופרע מזה? מי?!
נ נשומי New member 12/12/05 #7 לדעתי זה היה אחד הפרקים.. הכי יפים של "ככה"... זה היה פרק ממש רציני בלי הרבה הומור אבל מה שהיה יפה שזה בכלל לא שיעמם למרות הכל... לילה טוב לכולם!! אנשים תחייכו הכל לטובה!!
לדעתי זה היה אחד הפרקים.. הכי יפים של "ככה"... זה היה פרק ממש רציני בלי הרבה הומור אבל מה שהיה יפה שזה בכלל לא שיעמם למרות הכל... לילה טוב לכולם!! אנשים תחייכו הכל לטובה!!
א אנונה2 New member 12/12/05 #8 לאאאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo95.gif הפסדתי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוף יש שידור חוזר? משהו?...
לאאאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo95.gif הפסדתי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוף יש שידור חוזר? משהו?...