פרק נחמד, לא יותר...

mgirl

New member
פרק נחמד, לא יותר...

קודם כל, הוא היה על סאלי, מה שהוריד אותו מאוד בעיני, כי סאלי מ-ש-ע-מ-ם מאוד. לדעתי. ובכלל, הסיפור של הפרק לא היה משהו.
הרג אותי שלא המשיכו את הפרק מהנקודה שבה נסגר הפרק הקודם. כל כך ציפיתי לראות מה יקרה עם פיית´ ובוסקו ופרד, ובמקום זה - כלום! חוצפה שכזו...
אני לא אוהבת פרקים של פלאשבקים...
לא היה לסאלי כומר אחר? ההוא בפרק עם החתונה של ההומואים והלסביות...
החלק בסוף, שהוא בא לדיוויס, היה מגניב. חוץ ממתי שהוא אמר ´אני אוהב אותך´. כאילו, מילא אם הוא היה אומר ´אני אוהב אותך כמו בן´, אבל ככה? זה נשמע ממש... אממ... אהמ אהמ. אבל חוץ מזה, היה גנוב ביותר. you´re crashing here סתם נשמע מגניב, אני אוהבת שמשתמשים בפועל crashing ככה, לוידעת למה. אני נשמעת כמו חנונית.
זהו, אין לי עוד מה להגיד.
ולסיכום: לא אהבתי...

Bavmorda

New member
נחמד ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif -אני פרשתי באמצע

פשוט היה בלתי נסבל..... זה עוד קרה לי בסדרה הזו אבל העצבים שלי פשוט לא עמדו בשטויות שרצו שם.......

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אממ גם אני לא אהבתי
פרק משעמם
יותר מדי סאלי
אוף
אני רוצה את בוסקו

Elicoz17

New member
זה לא בסדר שאתן כאלו

אני לא רוצה להעליב אבל זה ממש לא בסדר שאתן הבנות רואות מ"ש רק בגלל בוסקו, מה זה זה.. אני רואה את הסידרה בגלל שהיא יפה והעלילה שלה טובה, אם בוסקו יעזוב - אז מצידי אני לא אפסיק לראות אותה.. לא קשור ממש.. בחיי אני מופתע מכן.

mgirl

New member
ברור שלא *רק* בגלל בוסקו...

למה התאכזבתי שלא היה בוסקו? כי אני במתח מהפרק הקודם!

Bavmorda

New member
מי דבר על בוסוקו בכלל ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היה פרק משעמם וזה הכל...... בלי אקשן יותר מידי בבל"ת....... בוסקו או לא בוסקו.....

mgirl

New member
נכון...

חבל, אבל עוד שבוע או שבועיים הקרוס עם אי.אר! ואז...
ואז עוד שני פרקים, ואז פרק שפרד חוטף התקף לב! YAY!

Bavmorda

New member
ז"א סוף העונה ??? ../images/Emo10.gif

מה יביאו במקום זה בימי שלישי ??????

mgirl

New member
בהתחלה...

יהיו שידורים חוזרים של העונה הזו, אבל רק מעט פרקים, מקסימום 4, ואז ישימו אי.אר. בטוח.

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אני לא רואה משמרת בגלל בוסקו... אבל כן, אני ממש אוהבת את הדמות שלו... ולא הייתי רוצה שהוא יעזוב.. אבל אם הוא היה עוזב עדיין הייתי רואה את הסידרה... כי הסידרה פצצה

Amir P

New member
הפרק היה מאוד משעמם

באמת חבל שלא הראו מה קורה עם פרד בוסקו ופיית'.. ואין לי מה להוסיף יותר בינתיים

@יעל@

New member
גם אני ציפיתי שיהיה המשך של הפרק

הקודם נורא רציתי לראות מה יהיה עם בוסקו ופיית' אבל בסך הכל היה פרק מאוד נחמד... זה דיי מטומטם להגיד שבגלל שבוסקו לא היה שם אז הפרק היה מטומטם... כי היה פרק יפה דווקא אני אהבתי את הקטע של הפלשבקים... זהו..

mgirl

New member
אנשים התיבשו!

20 דקות אחרי הפרק ורק 2 הודעות? זה בטח היה פרק מה זה זבל....!

Elicoz17

New member
בהתחלה לא קלטתי

שאלו היו פלאשבקים, כי כזה לא ברור.. ונראה כאילו זה קרה עכשיו.. אבל היה פרק יפה הם הולכים בטכניקה של פרק מלא עם אקשן - אח"כ רגיעה - ואח"כ שוב פרק מלא אקשן.. אני מת על מ"ש!

למעלה