פרק מ-צ-ו-י-ן ב"24"!!! המון דברים קרו... גאל המסכן בכל מקרה, פרק ענק! מעניין איך הם יהרגו את שאפל...
ה הקוסם השחור New member 20/5/04 #1 פרק מ-צ-ו-י-ן ב"24"!!! המון דברים קרו... גאל המסכן בכל מקרה, פרק ענק! מעניין איך הם יהרגו את שאפל...
R rds15 New member 20/5/04 #2 בהחלט פרק מצויין ואותי יותר מעניין איך האנשים של סונדרס יודעים ששאפל מנסה לעקוב אחרי הכסף כדי להגיע לסונדרס. האם יש עוד חפרפרת בCTU? ואם כן, מתי ילמדו לערוך בדיקת רקע מקיפה על העובדים שלהם? לא הספיק מקרה נינה?
בהחלט פרק מצויין ואותי יותר מעניין איך האנשים של סונדרס יודעים ששאפל מנסה לעקוב אחרי הכסף כדי להגיע לסונדרס. האם יש עוד חפרפרת בCTU? ואם כן, מתי ילמדו לערוך בדיקת רקע מקיפה על העובדים שלהם? לא הספיק מקרה נינה?
B boolbool boy New member 20/5/04 #3 איזה קטע אם האפאצ'י... ניראה לי הם יעשו מערב כשהם יצטרכו להביא את הגופה של שאפל... ודיוויד המתוחכם הזה, "אני לא סוגר את הנמל בגלל שהשמיים נופלים.
איזה קטע אם האפאצ'י... ניראה לי הם יעשו מערב כשהם יצטרכו להביא את הגופה של שאפל... ודיוויד המתוחכם הזה, "אני לא סוגר את הנמל בגלל שהשמיים נופלים.
D DesertRose1 New member 20/5/04 #4 אוו, עוד לא ראיתי!! }}../images/Emo11.gif הקלטתי... אז מה? אתה אומר לרוץ לראות?