פרק מצוין היום

talytal

New member
פרק מצוין היום

הפרק שהיה היום בביפ, אן, הזכיר לי פתאום כמה באפי הייתה נפלאה בתקופה שלפני הסדרה "אנג´ל", לפני שכולם עזבו את התיכון והכל השתנה. אני לא יודעת, אולי זה בגלל פער הזמנים העצום שהיה בארץ בין העונה השלישית לרביעית, אבל איכשהו אני תמיד חושבת על שלוש העונות הראשונות כיחידה, ועל כל מה שבא אחריהן כנפרד, ובמקום מסוים גם נחות יותר. אני לא אגיד שלא היו פרקים מצוינים בעונות האחרונות, אבל אני תמיד הכי מתגעגעת לסקובי גנג המקורית של התיכון, לפני ההיפרדות וההתרחקות בעונה הרביעית, לפני ריילי, לפני דון והרבה לפני הדיכאוניות של עונה שש. ולמה כל זה עלה דווקא עכשיו? כי הפרק של היום היה הפרק הישן הראשון שלא טחנתי כבר בDVD עשרים פעם, אז הוא היה לי כמעט חדש, כמו צפייה ראשונה, וזה היה כל כך כיף.

Ronron21

New member
נכון

זה נכון שהחבורה בעונות האחרונות היא לא כמו שהיתה בעבר, אבל עדיין, לדעתי העונות האחרונות לא פחות טובות מהקודמות.. בכל מקרה היה כיף לראות שוב את הפרק

Black Cat

New member
לראות את הפרק הזה שוב . . .

זאת ממש נסטולגיה.. :) אני מסכימה, גם אני אישית מאוד מתגעגעת לסקובי גנג הישנה של התיכון. אז הכל היה כ"כ פשוט (לעומת העונות האחרונות) ובאיזה שהיא צורה.. גם יותר נחמד :) זה רק הסתבך עם הזמן.

Darth Rosenberg

New member
החלוקה הזו

של 3 עונות ראשונות מול כל השאר ממש מתבקשת. אבל אני, למען האמת לא חושב שהשאר פחות טובות. פשוט הדינמיקה נעשתה שונה. וכמובן עונה 4 היא הנחותה מהכל, למרות שיש בה רגעים (פרקים) מעולים. בגדול, היא הכי פחות מוצלחת מכל העונות, ואפשר חראות לזה הרבה תימוכין בהמון סקרים שנעשו ברשת בכל מיני אתרים - בכל הסקרים שיצא לי לראות לגבי עונות מועדפות - עונה 4 במקום אחרון (אפילו אחרי התשובה "לא יודע").

למעלה