פרק מס´ 7

פרק מס´ 7

היה זה לפני קצת פחות משנה, בחופש גדול. בשיא החום, הלחות המעיקה, אני הייתי. באמצע החופש הגדול, חסר מעש, תקוע בשיממון קייצי, התחלתי להרגיש מועקה עצומה. אין מילה אחרת. הרגשתי כמו חיה כלואה, כאילו אני תקוע בביצה מלאה ברפש מזוהם, וכל פעם שניסיתי להתנער פשוט התחשק לי יותר לקפוץ מאיזה גשר נחמד. הדיכאון הזה, האינטנסיבי ביותר שחוויתי בחיי, נמשך כחודש. חודש שלם של פחד, עצבות, רצון להתקרבל במיטה ולעולם לא להתעורר, לעולם לא להתמודד עם העולם האמיתי, ולא עם עצמי. לא ידעתי למה, ובמבט לאחור גם לא רציתי לדעת. האבן שהייתה תקועה לי עמוק בגרון לא נתנה לי לנשום, ובמקום לנסות להקיא אותה כמעט ונכנעתי, ושקעתי עוד ועוד, התמסרתי לגהנום שיצרתי לעצמי. ואז, יום שישי אחד, התיישבתי מול הטלויזיה, וראיתי את הפרק הראשון של "הכי גאים שיש". פאקינג וואו. הסידרה, שאכן הייתה עשוייה היטב, ואכן בורכה בלא קצת חתיכים ברמה עולמית, נתנה לי סטירה בפרצוף. כי הסידרה הזו היא יותר מבריאן, יותר ממייקל או ג´אסטין. כל הדמויות שם, על כל ההבדלים והאינדיבידואליות שלהן, גאות. הן אוהבות את עצמם, הן שלמות עם עצמן, והבעיות שלהן הם לא "אוי וי זמיר, אני אוהב זין", אלא "אוי וי זמיר, איזה זין לבחור?!". הפרק הראשון הצליח לעשות בתוך 45 דקות מה שכל מעגל החברים שלי ניסה ולא הצליח לעשות כחודש ימים. הוא גרם לי לחייך. הוא גרם לי לרצות לשיר, לרקוד, להיות גאה. לא להיות גאה בזה שאני הומו, אלא בזה שאני זה אני, לא הומו, לא גבר, לא כלום - אני. כאשר אני מנתח את אותו היום, אני מבין לא מעט דברים. אני מחלק את תהליך הקבלה העצמית ל-3 שלבים עקרוניים; הבנה, קבלה, ויציאה מהארון. אותו יום, אותו פרק, אז קיבלתי את עצמי. עוד פעם - לא את זה שאני הומו, לא את זה שאני "ככה" או "ככה", אלא קיבלתי את עצמי, כולי - שלם, אחד ומיוחד. מנקודה זו הכל היה שונה. הייתה לי תקווה, וזרעי הגאווה נטעו, ופרחו. התחלתי לשוחח עם אנשים, התחלתי לפגוש ידידים חדשים, התחלתי ללכת לאגודה ולמסיבות, וכמובן, כל יום שישי הייתי מול מסך הטלויזיה, לעולם לא מפספס פרק אחד. ועברה שנה, ואני עברתי כל כך הרבה. ואני לא רוצה להגיד שהשתנתי. אני התפתחתי. גדלתי. ועכשיו היא חוזרת. הסידרה שהיוותה את נקודת המפנה. ועכשיו כבר החברים יודעים, המשפחה יודעת, וטוב לי. ואני שמח. ואת הפרק ביום שבת, אני לא ראיתי. הקליטו לי וצפיתי בו לאחר מכן. הייתה מסיבה באגודה. "אבל מה זו פאקינג מסיבה באגודה לעומת סידרה ששינתה כל כך הרבה?" לפחות חלק ממכם בטח שואלים. ובכן, כאשר שאלתי עצמי האם להישאר בבית ולראות את הפרק או ללכת למסיבה, הבנתי; אני -צריך- ללכת למסיבה. במקום להישאר בבית ולראות את הסידרה, אני צריך לחגוג אותה, ואת גאוותי. אז החברים כבר מעודכנים, והוידאו שלהם מוכן, כי אם יש עוד דבר שהסידרה לימדה אותי, חוץ מלהיות הכי גאה שיש, זה שתמיד עדיף לצאת למסיבה מאשר להישאר בבית כדי לראות אחת בטלויזיה. מומין

.m

New member
מומין - ילד שלי מוצלח!

לא, לא ילד. איש. אדם. ולא סתם אדם, אלא אדם יקר ומיוחד. אדם עם תובנות שמבוגרים ממך עוד לא מבינים... מי יתן וכל חייך יהיו מסיבה אחת גדולה. תודה, מומין, שאתה חלק מהחיים שלי. אוהבת אותך mai

BlueCat

New member
מומין, רק רציתי להגיד- תודה!

כבר חודשיים (מאז ההתוודאות בפני עצמי) שאני לא יודע מה לעשות. מרגיש חנוק, לחוץ, כלוא. אני כמעט משתגע מהשיעמום של החיים וחוסר היכולת לעשות משהו עם עצמי. וכשזה נמשך יותר מידיי זמן זה הופך לדכאון. למה? ככה. פשוט ככה. אני עושה טובה שאני קם בבוקר וכל היום חושב על כמה רע לי. זה בא והולך. בקיצור, ניראה לי שאתה תיארת את המצב הזה בערך, רק בניסוח יותר יפה. ואז אני קורא את הפרק השביעי ומגיע למסקנה שבאמת כבר הגזמתי. כבר כמה זמן שאני רוצה לשנות את החיים שלי לגמרי ובינתיים- הכל בראש. במציאות מעט מאוד דברים משתנים (וואו, קניתי חולצה חדשה.הלכתי עם חברים לפאב קטן.לא ביג-דיל). רציתי להגיד לך תודה שהערת אותי קצת לפני שזה הפך להיות TOO LATE (ראבק! עוד מעט בן 19 ועד עכשיו לא היו לי חיים!). אז השינוי יבוא, והוא יהיה לטובה. וצפו לעידכונים בקרוב (טיזר? אני?) ושוב- תודה!

ובניגוד אליך...

גם אני תכננתי לקפוץ לאגודה (עניין של 2 דקות צעידה מהמיטה שלי) ולראות את "קוויר" אח"כ. אפילו מצאתי חבר שיקליט לי החל מחצי שעה קודם. בסוף נשארתי לראות. לא עמדתי בציפייה...
אבל יצאתי אח"כ.

1Shir

New member
פרק ראשון בעונה השניה... ../images/Emo7.gif

אני אמנם בת אבל הבנתי שלמרות שם הפורום אתם לא תנדו אותי... לפני שבוע השתחררתי מהצבא (the nightmare is over) וכבר הרבה זמן אני מחפשת בחיים משהו שיסחוף אותי(חבר יש לי כבר שנה), כי מטבעי אני אובססיבית מתלהבת ואוהבת את זה! ביום שבת ראיתי את הפרק של הכי גאים שיש ופשוט ישבתי מול הטלויזיה ולא הפסקתי ל-ב-כ-ו-ת. האהבה של ג´סטין ובריאן שבתה אותי. כבר יומיים וחצי שהמ-ד-ה-י-מ-י-ם האלה לא יוצאים לי מהראש. הבעיה היא שאת העונה הראשונה ראיתי רק ברפרוף כי בגלל הצבא לא התפניתי לזה. כבר יומיים אני מנסה למצוא באינטרנט מישהו שהקליט את הפרקים ומוכן לעזור לי - ועדיין לא מצאתי... אני קצת עצובה ומתוסכלת, אבל לא רוצה להתיאש. אני לא יכולה להוריד פרקים מהאינטרנט כי המחשב הזה ישן מדי. אפילו טילפנתי לכבלים והם אמרו לי שאי אפשר לרכוש תוכניות. סליחה שהיפלתי כאן את הצרות שלי, אבל אם יש כאן מישהו שיש לו בוידאו פרקים/ שמכיר מישהו שיש לו פרקים/ שסתם חולה בטירוף על הסדרה ובא לו לדבר - אני אודה לו מאוד אם יפנה אלי במסרים! אז תודה רבה, מקווה שלא יצאתי דבילית מדי...
שיר.

למעלה