פרק מס´ 1

פרק מס´ 1

אז החלטתי. אני כותב יומן. בערך. כל שבוע אני מתיישב וכותב. קטע על מה שעור עלי, או סתם מחשבה רנדומלית. אין לי כוונה לעשות כאן באמת יומן אישי כי אז זה יהפוך למעיין דיווח "אלא הם חיי". אין לי כוח לזה. בגלל שבמחשבות ורגשות עוסקים אנו, אל תצפו תמיד למאמר מנוסח היטב או הגיוני. קצת מידע לפני שמתחילים: מומין, בן 17, איזור השרון. התחיל להתקרב לקהילה לפני חצי שנה, בערך. לאחר אקספוזיציה מהירה זו, מתחילים. --- כל כמה זמן אני נכנס לדיכאון. דיכאון אימתני, כזה שרוצים להתכרבל מתחת לשמיכת פוך ולירות עם עוזי בכל מי שמעיז להפריע למנוחה. אצלי הדיכאונות מלווים בשני סממנים עיקריים: בהיותי בן אדם חובב מוסיקה, אני מתחבר לשיר אחד וטוחן אותו במערכת כל הזמן. כמובן שאנחנו לא מדברים כאן על הסינגל החדש של בריטני ספירס, אלא על שירים קצת פחות מאושרים. בדיכאון הענקי האחרון שלי, שהיה בחופש הגדול, היה זה השיר של Coldplay, Trouble. הסממן השני, שמשמש כמעיין אור בקצה המנהרה, הוא שאחרי כל דיכאון ענקי שכזה, מעיין שפל רוחני ונפשי, החיים שלי נהפכים לטובים. הדיכאון הקודם, שכפי שאמרנו התרחש בתקופת החופש הגדול, נקטע באכזריות ע"י הפרק הראשון של הכי גאים. אז הבנתי שאני כלוא, ושאני צריך להשתחרר. אז הלכתי לאגודה. הכרתי אנשים ומצאתי ידידים. משם המצב נהיה רק יותר ויותר טוב. וכיום מצבי באמת טוב. נורא טוב. אני מרגיש טוב, נראה טוב, המשפחה כבר יודעת ומקבלת בצורה מדהימה, יש ידידים, טוב לי. אבל מה הם חיי הומו ללא טרגדיה יוונית תקופתית? הרשו לי לנמק: ילד בכיתתי, נקרא לו ע´. ע´ חמוד. מאוד. וחכם. ומצחיק. חוץ מכל תכונות אלו, הגיידר שלי מצפצף כל פעם שאני לידו כאילו שהיה זה פלאפון באמצע סרט מותח. לפני כמה חודשים היה לי... נגדיר זאת כCrush על הבחור. חוץ מהתכונות שכבר ציינתי, הוא התחיל לסמל זוגיות ואינטימיות בשבילי. כמובן שאחרי כמה חוויות, הבנתי שאני לא צריך אותו לא לזה ולא לזה. האשליה נשברה, והוא איבד הרבה מהקסם שמשך אותי אליו בתחילה. אבל אשמתי שהוא פשוט מקסים? ואני לא יודע למה, אבל היום, בעודי מקשיב לדיסקמן שלי בשיעור היסטוריה, התנגן שיר שצבט לי את הלב. Skunk Anansie - Infidelity (Only You). השיר מדבר על אהבה לאובייקט שאי אפשר להשיג. שיר קורע לב, מרגש (הסולנית לסבית, אגב). שמעתי אותו שוב ושוב, וכל פעם העיניים נדדו אליו. לא יודע למה. החיים שלי טובים. למה אני מראה סיפטומים של התאהבות ילדותית בילד? אולי המוסיקה השפיעה עלי. אולי סתם הרגשתי לא טוב. אבל כשחזרתי הביתה, נכנסתי תחת הפוך. ומה עכשיו? עכשיו ממשיכים. אין טעם לבזבז זמן ורגשות על מאבקים בלתי אפשריים שמתרחשים בעיקר בתוך הראש שלי. לי, אישית, יש שירים יותר טובים לשמוע.

Kingomri

New member
WHEN I FALL IN LOVE

IT WILL BE FOR EVER??? שש שנים הייתי מאוהב באריק (שם בדוי). כל השנים האלה ידעתי שהוא לעולם לא יהיה שלי, אבל באהבה כמו באהבה רציתי שהוא יהיה מאושר. הפכתי לחבר הכי טוב שלו. ישבנו ביחד באותו שולחן כל השנים, עזרתי לו ללמוד טוב יותר, הייתי מכיר לו בנות (בחור ביישן הילד הזה), קונה לו כל מה שרק חשב עליו, מפייס את הוריו בעתות ריבים, שומר על אחותו הקטנה בבשביל שהוא יוכל לשחק כדורסל, אני הוצאתי אותו לעולם שכולו טוב. ואז זה הפך להיות אובססיבי... צילמתי אותו בכל מיני אירועים לא חשובים, החל מאריק ישן, אריק אוכל, אריק בבריכה ועד אפילו אריק חושף טפח וטפחיים במכוון למצלמה. שידלתי בנות לספר לי איך הוא מנשק, איך הוא מחבק, איך הוא מז** הפכתי להיות ממורה לתלמיד, ממוערץ למעריץ. והוא, ראה אותי כאחיו התאום, זה שיעזור לו בכל שעה ובכל מקום, החבר הטוב שאפשר תמיד לסמוך עליו. אריק מצא אהבה, סוג של מעריצה חדשה אריק עזב את העיר, פרש כנפיים ונעלם אל האופק בג´יפ החדש אריק ניתק איתי קשר לחלוטין, ואף אחד משנינו לא יודע אפילו למה חלפו מאז פגישתנו האחרונה עשרה חודשים כמעט. אני מסתכל עליו רק מבעד לתמונות, הוא חושב עליי רק כשנגמרים לו האנשים בראש. אני אוהב אותו עדיין והוא? :~( אז יופי, שוב פעם יצאה לי הודעה שלמה שמדברת רק עליי וכמה שכואב לי/רע לי/משעמם לי בחיים אבל מומין, כתבתי את זה בשבילך כדי שתבין שהזוועות הכי גדולות עוד לפניך, ואתה מספיק חזק להתמודד איתן כדי שתדע שלך יש אנשים לבכות אצלם על הכתף, והם גם אלה שיעודדו אותך כדי שתחשוב כמה טוב כרגע מצבך באופן כללי כדי שתרצה למצוא את הבחור המושלם ההוא כדי שתאמין שמכאן אפשר רק לעלות כדי שתבקש לאהוב, וגם תזכה בזה כדי שתמשיך להיות כזה... שולח לך ממעמקי הכיסים הצבאיים כמה חיבוקים ששלחו לי אנשים טובים אחרים, כי אני יודע שאתה, כמוני, תדע להשתמש בהם ברגעים הנכונים אוהב עמרי

merman

New member
אל תדברי על אריק....

סיפור קצת עצוב הסיפור שלך.... אולי המסר לכולנו זה שצריך להשקיע את אנרגיית האהבה שלנו בעצמינו, ולא בסידור החיים של אחרים. זה הרבה יותר קל, פחות מפחיד, יותר רחוק ולא מסוכן, אבל התוצאה מאכזבת (מניסיון...). הם גדלים, מתפתחים ותופחים מההשקעה שלנו, ובסוף יוצאים לחיים מחוזקים ומשוכללים - ואנחנו? השקענו אנרגיה איכותית בסידור החיים של מישהו אחר. איך בצבא???? ~~~ "חג שבועות תעשה לך - אמר אלוקים - וכל היהודים אוכלים גבינות ויין"

Kingomri

New member
מי מז** טוב יותר-אריק או אני?

איך בצבא? במילה אחת... יאמממממי עשר עובדות על הצבא, שגיליתי בחודש האחרון: * בנים אוהבים להתקלח בקבוצות ועם הדלת פתוחה * בנות, בעיקר מפקדות, תמיד ימצאו עצמן מול הדלת הזו אבל רק במקרה... * אל תדברו עם החתיכים הכי שווים, הם ידברו איתכם רק על חרבונים * לטירונות מביאים פנס כדי לבדוק בלילה אם באמת שמו סודה לשתייה... * כל הסטרייטים מדברים על הדיסק החדש של עברי, והמסיבה האחרונה של שירזי * מספיק להגיד "פמלה אנדרסון בביקיני" וכולם מסביבך יש פתאום סידורים... * אתה אוהב מוסיקה מזרחית. גם אם אתה לא יודע את זה עדיין! * גם בצבא יש חובבי S´N´M... קוראים להם סמלי משמעת... * סמלים אוהבים את זה קצר, חזק, חם ושחור. את הקפה!!! * כולם רוצים לדפוק קצינה, רק אתה רוצה לדפוק טוראים נו, אז לא יאמי?

בוסון

New member
גם אני לאחרונה....

גם אני לאחרונה ברגעי משבר ( ולצערי היו ) הצלחתי להתגבר מעט בעזרת שירים ואני מתכוון לשמוע את אותו השיר שוב ושוב שוב ושוב כאילו אין עוד שירים אבל מה לעשות שהוא עושה לי טוב ? השירים שלאחרונה התמקדתי בהם הם שני שירים ישנים יחסית האחד הוא VIVA FOR EVER של הספייס גירלס שכבר מזמן לא איתנו אבל השיר הזה והעוצמה שלו עושה לי משהו , השיר השני הוא השיר של נמרוד והבודדים כן כן פעם היה זמר כזה עם שיר אחד " בורח " והשיר מהמם ולהלן דוגמה ממנו " צורח , בורח למקום שלא יציקו לי , צורח קורא לך שתבואי לחמם אותי כשקר לי...."

.m

New member
מומין נפלא שכמותך ../images/Emo24.gif

נכון, אין טעם לבזבז זמן ורגשות על דברים שמתרחשים רק אצלך בראש. עדיף, אחרי שיוצאים מתחת לפוך, לצאת לרחוב ולחייך לעולם. למצוא את הפרחים, הפרפרים וקרני השמש שמצליחות להסתנן לתוך ג´ונגל הבטון בו אנו חיים. להסתכל באהבה על הסימפטומים של ההתאהבות הילדותית, ובעיקר על עצמנו. מה יש, מותר לנו. ולא לשכוח - לאהוב. ככה פשוט. את כולם. את כל העולם. |פרפרים| mai

MARMELAD

New member
מה רע בהתאהבות ילדותית בעצם?

פרפרים בבטן, משחקי עיניים, ליטוף קטן בטעות כשאתה עובר לידו.... עקצוצים בלשון...! שירי אהבה קיטשיים... חלומות בהקיץ... למה לא...?

xanadu

New member
אהבה ושרידי אנוש

מה לעשות מומינטרול יקר, כשנוצרנו בני אדם מלבד הצורך הכפייתי תמיד לגרד במקומות שהשתיקה יפה להם, אנחנו גם מתאהבים וזה אפילו לא פונקציה של גיל, כי גם כשתתגבר ותתגבר, עוד תמצא את עצמך עם העיניים בולטות והלשון מתגלגלת בחוץ, רץ כמוכה שיטיון אחרי איזה יפיוף, שלא ישים עליך, כי ככה זה מה שעושה אותנו יצורי אנוש. תסתכל על הצד הטוב שבזה, שאתה מסוגל להרגיש, שזה כבר לא משהו שאפשר לקחת אותו כמובן מאליו. בקיצור מומין חמוד, אל תתלונן למה אתה מתאהב, תיהנה מזה כל עוד זה נמשך.

למעלה