פרק ממש מגניב...life in a fishbowel

yotaml

New member
פרק ממש מגניב...life in a fishbowel

אהבתי ממש את הרעיון של החיים באקווריום וכאילו הכל זה סרט, היה קצת מצחיק שניקי וקמרון מנתחים כל דבר... לדעתי מה שג'וני עשה היה ממש מגניב והוא באמת סופסוף התחשב ברגשות של אווה. לדעתי בריידן צריך לשכוח משרה ולהתרכז בקלי, מה שכן עיצבן אותי שבריידן יחליט כבר, כל שנייה הוא מקפץ מקלי לשרה, עכשיו לפחות לבינתיים הוא נפטר ממנה. אווה צדקה כשהיא הלכה עם ד"ר אוקיף, רק מה הקטע עם הדיבורים המדעיים בהתחלה, הם איבדו אותי במילה הראשונה... עוד 2 פרקים נגמרת התוכנית...

עוד שני פרקים נגמרת העונה,

זה הבדל גדול
ואממ כולנו נראה את הפרקים לפני שיגיעו לארץ בצורה כזו או אחרת, לא?

STA1

New member
הכי אהבתי את ניקי וקמרון כי הם היו

בצד והיו בסידרה רק איזה 20 דקות או פחות אבל איך שהם ניתחו את הדברים זה היה קורע!!ואני לא סבלתי את ג'וני הוא פשוט היה אידיוט!!וג'יי ומה שמה שכחתי החברה שלה אז היו דקה וחצי בהתחלה ויצאו מהפרק!!ושרה הייתה דווקא די יפה עם שיער חלק וכל כך רציתי שבריידן וקלי יעשו משהו כי היא ממש יפה!!!

purple rain2

New member
מה?! עוד שני פרקים?!?!?! ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איך זה יכול להיות?! הסדרה רק התחילה
כמה פרקים יש בעונה הראשונה?

yotaml

New member
13 פרקים בעונה-

פרק הבא: yummy mummy ולאחריו פרק סיום העונה: on the last night of summer אני מציע לא לפספס אף אחד מהם כי הם ממש טובים וגם חשובים למי שרוצה לדעת מה קורה בסוף.

אמממ

פרק עצוב ביותר ! כמו כולם.. לא יודעת למה הכל עצוב.. מרוב שהחיים שלהם יפים... כאילו ל א יפים אבל מעניינים.. בלי הבעיות החים היו משעממים מה לא??... מה לעזאזל שרה רוצה עכשיו ?! לא עשתה מספיק.. סעמקקק הדוקטור אופיק הזה תקוע...אני שונאת שזוגות שצריכים להיות ביחד לא ביחד.. !!

yotaml

New member
הוא לא היה עצוב, ההיפך הוא היה קליל

לא היו החלטות גורליות וזה היה ממש פרק טוב שזרם ולא נתקע בכל דילמה וזוגיות, וזה שלא ראו את ג'יי ואריקה- כבר מה יש להראות אותם, הם כבר עשו הכל: עברו לגור ביחד, אמרו שהם אוהבים- מה עוד צריך?

חדשה..

אני יודעת שאני לא קשורה אבל אני חייבת להגיד שביאס אותי לראות שקלי ובריידן לא ביחד כי הם אמורים להיות ביחד ושרה.. כמה שהיא יפהה.. היא עשתה לו רע! זה מגעיל!

yaya1989

New member
בטח שאת קשורה!! זה פורום פתוח לכל

מי שרוצה...
תרגישי חופשי לכתוב הודעות!! ד"א אני יערה

מזתומרת לא היו החלטות גורליות?!

מה אם ההחלטה של בריידן אן ללכת עם קלי או שרה?? זה לא היה גורלי???? וההחלטה של סוזנה לא ללכת עם החבר הזה שהיא מצאה בחוף??? ושאוה החליטה לנסוע עם הדוקטור?!?!

למעלה