פרק מאכזב

renez

New member
פרק מאכזב

הפרק אתמול ממש איכזב אותי, בלי עניין ובלי מתח. סתם

מה שלא אהבתי בפרק

זה שהכל ממש רץ בו.. הכל קרה נורא נורא מהר. לא בקטע של קשה להבין, אלא פשוט.. לא יודעת. אני לא זוכרת משהו ספציפי [וראיתי את זה לפני שעתיים, חחח] אני צריכה לראות שוב. אבל בכל מקרה, הכל היה ממש מהיר וזה היה קצת מעצבן. מקווה שהבנתם
. אבל סכ"ה אהבתי את הפרק.

auah vfuxht

New member
רציתי לכתוב אותו דבר

אחרי הפרקים המדהימים 17 ו18 ציפיתי לפרק מדהים באותו סדר גודל וממש התאכזבתי. פרק ממש מיותר. כל מה שהיה בו היה צפוי, והיו אפילו כמה פאקים בעלילה. קודם כל הקטע שסיילר הרג את פיטר-היה ברור שפיטר לא ימות, הוא הרי אמור להתפוצץ או לא. זה כמו שבטלונובלה הגיבורה הראשית בבית חולים ואף אחד לא במתח כי יודעים שלא יהרגו גיבורה ראשית. ממש מיותר. גם כשפיטר היה מול סיילר ונהיה שקוף הוא יכל לעוף משם מהר (תרתי משמע) ולא לחכות שסיילר ירים את הזכוכיות. גם הבריחה של השלישיה פרקמן טד ובנט ממש צפויה ולא מותחת. מה גם שזה לא היה חכם לשים את פרקמן בתא שבו הוא יוכל להשתמש בכוחותיו. הם לא חשבו שמשהו כזה יכול לקרות? היה עצוב שמייקה נלקח: ( טוב לדעת שלג'סיקה יש קווים אדומים וחבל שמייקה נלקח... גם לא התפלאתי שלינדרמן הבוס של מר בנט. חשבתי שהבוס הישיר שלו זה לינדרמן אך מתברר שזה בוס עוד יותר גבוה-ביג דיל... הסוף דווקא היה האור של הפרק. אייזק והירו. אייזק ידע שהוא הולך למות, הוא צייר את זה, נפרד ממפיץ הקומיקס שלו, וממש השלים עם זה. היה עצוב לראות את סיילר הורג אותו ואייזק פשוט אומר "הבנתי שזה התפקיד שלי-לתת לך את כוחותיי" או משהו כזה ולמות. גם ביאס אותי מאוד, אבל היה מרגש. נשבעת שאתגעגע אליו :) הירו הגיע לעתיד וראה את הירו בעתיד ושניהם ינסו פרק הבא לחשוב מה יש עוד לעשות כדי למנוע את הפצצה. אז אני מניחה שזה לא היה ה-פרק ה-מדהים שכולם מדברים עליו אלא פרק הבא. מחכה ומצפה.

למעלה