פרק לדוגמא ממבחנו של פאלין

La Gamba

New member
פרק לדוגמא ממבחנו של פאלין

יפורסם בקרוב, ברגע שאני אראה שיש ביקוש. כלומר תפרסמו הודעות ותראו ל שיש ביקוש.

SaberTooth

New member
הודעה כזו תמחק../images/Emo70.gif

לפי תקנון הפורום אין לפרסם פרקים שלמים מהספרים, הודעה שתכיל פרק שלם אפילו אם הוא מתורגם תמחק
ניתן לצטט שורות ספורות מהספרים.

הלדין

New member
האם קיבלו את הרשות לתרגם?

אם נניח שיש לזה ביקוש, איפה אתם בדיוק מתכוונים לאחסן את הפרקים המתורגמים? "תפוז", כמו שהבנתי, רואים הפרת זכויות-יוצרים הצדקה להוצאה להורג וירטואלי של פורום.

La Gamba

New member
להגיד את האמת, לקחתי את הרעיון

מהאתר של רומח הדרקון שסייבר הכי אוהב, ששם מפורסמים לא קצת פרקים לדוגמא, פרקים שניתן להוריד מהאתר הרשמי של WIZARDS! ולפי דעתי אין בזה שום הפרה של זכויות יוצרים, כל עוד שזה הפרק הראשון בלבד.

SaberTooth

New member
לצערי תפוז לא מסכימים איתך

תפוז רואים בכל פירסום של פרקים מהספרים הפרה בוטה של זכויות היוצרים של מרגרט וייס וטרייסי היקמן ושל הוצאת הספרים "אופוס". מנהל הפורומים הבהירה לי שמקרים חוזרים ונישנים של הפרת זכויות יוצרים יכולים להביא לסגירת הפורום לאלתר.

La Gamba

New member
ומה עם פרקים אשר הוצאו לקהל הרחב

ע"י החברה בעלת הזכויות. ופורסמו באינטרנט?

SaberTooth

New member
אמממ...

אני אצטרך להתיעץ עם נטע, נטע כרגע לא במשרדה, תהיה לי תשובה עד מחר אחר הצהריים, עד אז אני מבקש לא לפרסם ולו פרק אחד.

SaberTooth

New member
יש לי תשובה בשבילך...

אני מצטט: "יכול להיות שהפרק אושר לפרסום במקום אחד, אבל פה בתפוז הוא לא אושר לפרסום וזה ההבדל, כדי לפרסם גם אצלנו בפורומים הוא חייב באישור ההוצאה לאור או בעלי הזכויות. בקיצור - לא לאשר." מצטער, אני לא יכול לאשר לך לפסם את הפרק.

strahd

New member
הצדק עם SABERTOOTH

אין מה לעשות, המטרה של התרדום הייתה העברה אישית בין אנשים, כמו קאזה. מכיוון שתקדים קאזה קובע שמותר להעביר מידע בין אדם אחד למישנהו, אנו לא פוגעים בזכויות יוצרים. זה כמו להשאיל ספר בין חברים.

La Gamba

New member
אז אני יכול לפרסם כאן

דוגמא: "כל מי שרוצה את את כל הספרים חסרי העלילה של רומח הדררקון לפנות אלי באי מייל" (למרות שאין לי את כל הספרים האלה)

La Gamba

New member
שאלה לtoothy

(סתם כינוי, בלי כוונה להעליב) אם אסור לי לפרסם פה אתר שבו אני יכול להוריד ספרים באופן בלתי חוקי, אז למה לך מותר?

למעלה