פרק יפה.....

broken child

New member
היא אמרה את זה,

באחד הפרקים. שהיא רוצה להיחות מאמנת אישית. היא תהייה טובה בזה, דפנטלי. איאנלה היא אחלה מורה.

t a m i 2 5

New member
לא נורא:) לא שמתי לב מרוב העייפות:)

לגבי קים... פיספסתי כמה פרקים כנראה גם את הפרק שבו היא אמרה שהיא רוצה להיות מאמנת... לילה טוב:)

broken child

New member
חחחח. מותק שאת ../images/Emo25.gif

מקווה שבאמת היה לך לילה טוב ושקט
ושהיום שלך מואר ומספק.

מתאים לה להיות מאמנת אישית../images/Emo45.gif

היא מאוד אימהית. אני כבר רואה אותה בתור מאמנת שולחת כל מיני יונים ותפילות לאנשים אחרים. חוץ מזה שזה יחבר אותה לאינטרקציות משמעותיות ולא שטחיות, וזה מה שהיא חיפשה.

broken child

New member
וואי קרעעעת אותי עם-

"אני כבר רואה אותה בתור מאמנת שולחת כל מיני יונים ותפילות לאנשים אחרים" איזה חיוך עשית לי עכשיו
גם לדעתי מתאים לה. היא אמהית ורגישה ועכשיו הרבה יותר מודעת ומחוברת לעצמה, אחרי התהליך שהיא עצמה עברה - ללא ספק היא תוכל לתרום לאחרות.

תודה ../images/Emo13.gif

אולי אני אשקול ללכת על קרירה של סטנד אפיסיטית, ואחבר למשפטים שלי תנועות. באסה שצריך הרבה אומץ בשביל זה ולרצות לצאת מהקופסא של המחשב. אולי אם קים היתה מאמנת אישית שלי הייתי מגיעה לזה. מאז הצפיה בתוכנית השתכנעתי שאני זקוקה למאמנת אישית.

Y. Welis

New member
אני מאמין שכולנו השתכנענו שכל אחד

צריך מאמנות כאלה, ועדיף מיד אחרי התיכון.

broken child

New member
היי את ../images/Emo23.gif.

קודם כל- לכי על זה. באמת. אם את טובה בזה וזה עושה לך טוב, אני מאמינה שאפשר להתגבר על פחד במה/ קהל ולעבוד על בטחון עצמי. אני נורא מזדהה איתך בקאע הזה, לא בנושא סטנד אפ, אלא בשירה... ♫ אני מודעת לכך שאני טובה בזה, אני שרה יפה [אוי, אני לא רגילה לתת לעצמי מחמאות |נבוך|...] אבל כשאני יודעת שמקליטים אותי/ הרבה אנשים מקשיבים לי- אני לא שרה כרגיל והקול שלי רועד מהתרגשות. בדיוק היום דיברתי עם מישהו על זה. השמעתי לו שיר שלי [עשיתי בדוכן הזה שהיה בדיזינגוף סנטר וגם לפני הרבה זמן בקניון הזהב] והוא אמר לי בדיוק אותו דבר. ששומעים שהקול שלי רועד קצת, הוא ישר שאל אם התרגשתי ואמרתי שכן. אז נורא מזדהה איתך ומחזקת אותך בחום. }{ {גם אני זקוקה למאמנת אישית} {{{אני זקוקה לרונדה שלי ♥♥♥}}}

Y. Welis

New member
הניב הימני. די נפוץ (כי לעיתים הוא

מסתיר שן אחרת). אבל זה כנראה מוכיח שהשיניים שלה אמיתיות ולא פלטה, שזה גם מרשים. אולי עכשיו יהיה לה זמן לעשות כתר.

Y. Welis

New member
כי השיניים יחפשו אותך

בעיקר בגילאים האלה. הצד השני הוא האמא של ג'וסי, שחסרה כמה שיניים קדמיות בלסת העליונה.

Nadav נדב

New member
השיניים שלה טבעיות לחלוטין

מקס' הלבינו לה אותן קצת ועשו טיפולים סטנדרטיים....אבל הן טבעיות ורואים את זה. כלבה

MommyHug

New member
למה כלבה?

היא צעירה ויש לה שיניים מדהימות! תפרגן קצת!

למעלה