פרק יפה.....

פרק יפה.....

איזה יפה גניפר....היא ממש מדהימנ!!! אני ממש בהלם איך קים השתנתה מהאישה שנכנסה ביום הראשון.... אני ממש לחא אוהבת איך שטוואנה שרה....

פרק יפה ועצוב../images/Emo14.gif

איזה יפה היה שסניי הגיעה לטקס סיוםם
אתגעגע לשתיהן

כן הנאום של ד"ר סטן

לג'ניפר היה מאוד מרגש... והמייק אובר שעשו לה- היא נראית מבוגרת ב-10 שנים מצטערת לומר. קים נראית טוב כמו תמיד.כל המוסיף גורע. היה מרגש:)

נאום מרגש?

אני חולקת על דעתך. הגעיל אותי שד"ר סטן הציע לג'ניפר שתשתמש בו כמו אב. לא היה מספיק להגיד "את יכולה להתקשר אלי מתי שתרצי", האם גם צריך להחליף את ההורים שלה. אני אהבתי את המראה של ג'ניפר לדעתי היא נראתה נפלא, אבל הציק לי שהיא לא הרגישה נוח עם העקבים, ולא רצתה לקלקל את השמלה ולכן היה לה קר. קים הצחיקה אותי עם הפרח בדש הבגד, זה הזכיר לי טקסים בבית ספר שהכריחו אותי לשים סיכה עם פרח, והסיכה תמיד הציקה לי. זה פעם ראשונה שאני רואה מישהו שמתנדב להתלבש ככה.

זאת דעתך חמודה

אני ראיתי את זה מנקודת מבט אחרת אני יכולה להזדהות עם ג'ניפר ואני גם לא חושבת שהוא ניסה באמת להוות לה תחליף לאב אלא הוא הציע את עצמו כדמות אב אם תצטרך כי ברור שחסר לה. אותי זה קצת ריגש לא יודעת מה איתך אבל כל אחד ודעתו.

broken child

New member
גם אותי זה נורא ריגש.

הוא מקסים, ד"ר סטן. כל כך רגיש... ונוגע ללב. [בנאום שלו לג'וסי בכיתי ללא הפסקה
ממש ממש.]

Y. Welis

New member
לא ברור באמת מה הקטע עם ה'אב'

זה אולי היה נכון עם ג'וסי, אבל לא ממש כאן. נראה שהיתה רוח, אבל אם היא לא נקשה בשיניים, כנראה שלא היה קר מדי...

MommyHug

New member
נכון

זה היה נורא מוזר כי היא עוזבת את הבית וממשיכה בחיים שלה אז לא הבנתי מה זו ההצעה הזו להוות תחליף לאבא שלה. מילא בזמן שהיא שם כדי לעזור לה בתהליך שהיא עוברת, אבל נראה לי שקשה לו לתת להן להמשיך הלאה. בכל אופן, זה נחמד, גם אם הוא לא ממש התכוון לזה אלא רצה שתהיה לה הרגשה כזו שיש שם מישהו שחושב שלהיות אבא שלה זה מיוחד.

ג'ניפר?

סליחה אבל לפי דעתי עשו אותה בת 40 + לפחות........ ולגבי הנאום של הד"ר לגנ'יפר הוא לא התכון להתיימר לפי דעתי להיות אבא שלה. הוא אמר לה את זה כתמיכה ושתדע שיש לה למי לפנות גם שהיא לא תהיה בבית

broken child

New member
נכון.

הוא לא התיימר להיות אבא שלה! ממש לא. הוא גם אמר את זה- שהוא לא מתכוון להיות תחליף, אך שתזכור שהוא שם בשבילה אם היא תצטרך תמיכה. זה הכל. וזה היה מקסים.

גם אני חושבת שזה היה ממש לא במקום..

גניפר השלימה עם אבא שלה....הבינה שהוא אוהב אותה ופתאום הוא מצעי את עצמו... אני חושבת שהוא היה רוצה להיות משהו אחר עם גניפר...ממש לא אבא....

broken child

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"אני חושבת שהוא היה רוצה להיות משהו אחר עם גניפר...ממש לא אבא...." מההההה
הגזמת. אוי, כלכך לא
|בשוק|

Nadav נדב

New member
אני היחיד ששם לב

לזה שלקים היתה חסרה שן בפרק הסיום שלה? |מקיא| ממש כאב לי לראות אותה מחייכת
מה קרה לשיניים המושלמות שלה

t a m i 2 5

New member
שטויות:)

אני חשבתי שהתכוונת בשיניים הקידמיות ולא הבנתי איך פיספסתי:) לא כזה נורא:) היא מושלמת גם ככה:) ונראה לי באמת שאתה היחיד ששמת לב חח וכנראה כל הזמן הסתכלת על זה אחר כך אז זה הפריע לך:) שטויות נסלח לה על השן החסרה :) אגב קראתי באתר שלה שהיא רוצה להיות מאמנת אישית.. לא ידעתי את זה... והיא לומדת מאיאנלה ומרצה לאנשים על זוגיות טובה... האמת יתאים לה להיות מאמנת ברגע שהיא תפנים ותיישם כל מה שהיא למדה בבית... כדי להיות מאמנת צריך פשוט ניסיון עשיר לדעתי... ויש לה את זה... וחוץ מזה אפשר להתחבר אליה בקלות והיא אוהבת להעניק ... אני מאחלת לה בהצלחה בכל אופן:)

למעלה