פרק יפה.....

נושמוש

New member
פרק יפה.....

אהבתי שלקראת הסוף הוא (מקסימו) אמר לה פלוריסיינטה את מקנאה כמו חברה ...., חחחחחח

liran raz

New member
האסון הקשה שהיה בברזיל - כל האמת !!

מה שהיה אמור להיות כחגיגה יסתיים בסופו של דבר כאסון! ביום שבת הגיעו כוכבי רבלדה לברזיל, כאשר התחיל המופע התמוטטה גדר הביטחון ומאות מעריצים התחילו לדחוף כדי להתקרב אל הכוכבים. התוצאה: 3 בני אדם נרמסו למוות ומעל ל-200 פצועים מתוכם עשרות במצב קשה! מסע ההופעות בברזיל בוטל עקב זאת! סיקור מיוחד ובלעדי בשרים המורדים! לכתבה המלאה כנסו עכשיו !!! http://www.sharim-amordim.net/news/news.html בלעדי בשרים המורדים ! www.sharim-amordim.net תמיד לפני כולם וזאת עובדה !

Taki Girl

New member
תודה../images/Emo204.gif

אני חייבת לאודות שאתם אחלה אתר.. אתם דף הבית שלי
כל יום מתעדכן אצלכם משהו וזה ממש טוב.. ככה מתעדכנים מהר בדברים הכי טובים.. הקריוקי מעולה!
הקיצר זה האתר שאני הכי אוהבת ששיך לטלנובלת הארגנטיניות.. המשיכו כך!

liran raz

New member
בבקשה נשמה !

אני שמח שאת מרוצה ונהנית מאוד מהאתר אחרי הרבה מאוד השקעה תמיד בא החלק הטוב וההנאה ! עוד דבר אני שמח שאנחנו אתר הבית שלך ! וכן אני ג יודע שאנחנו מעדכנים בלעדית לפני כל האתרים ברשת ושאנחנו מספר 1 ואין לנו בכלל מתחרים כי את כל המתחרים שמנו בפח זבל לפני חצי שנה בתקופת הביקור חחח... אל תשכחו איפה נודע לכם חודש מראש שפלוריסיינטה תתחיל ב- 4.12.2005 ! והכתבה המלאה על מה שקרה בברזיל ועוד רבים ואחרים שנמצאים בעמוד החדשות באתר... שובה תודה, לירן רז - מנהל ראשי שרים המורדים - תמיד לפני כולם וזאת עובדה !-!-!

0O נועה 0O

New member
יופי שאתם לא מיתלהבים../images/Emo13.gif

אבל אתם באמת אתר טוב
(כן גם דף הבית שלי
)

קמילעעע

New member
נו נו מזכיר לי מש'ו

כמו שהיה בקריית ביאליק עם הגיים בויז רק שזה לא הגיע למיימדים כאלה...

0O נועה 0O

New member
לגיים בויז יש מעריצים?../images/Emo12.gif

>בלי להעליב אף אחת< אף פעם לא רעיתי את ה"גיים בויז" רק שמעתי שהם כמה שחושבים את עצמם...

Taki Girl

New member
וללא יכולת לשרשר את זה../images/Emo103.gif?

לפרק היומי של 46?

למעלה