פרק יפה...

Nushi G

New member
יש תחרות קשה על מקום האויב מספר אחת

לשיפריות.. אני מציעה שניתן לווב (!@##$$%^^) ןלבאגמי להתחלק בו...

שמת לב שלא אמרת מילה על הפרק?

בואו נתרכז קצת! פרק! סיפור! עלילה! דמויות! משהו!!!

הרמוני

New member
טוב נוו....

ממש ריחמתי על הארייט, היא הייתה כזאת מסכנה אבל באד היה ממש מגניב. חוץ מזה הארמיפו כרגיל הציל את המצב... ומאק סתם הייתה סמכותית כהרגלה.

הרמוני

New member
הפרק של אתמול היה טוב אבל

לא יודעת, הוא היה חסר כזה. תמיד משעשע שהוא בסביבה, אפשר בינתיים לסבול אותו כי אנחנו הרי יודעים מה יקרה איתו בסוף...

ONE IN A MILLION.... MY MAN

אין על הארם. כמה שאני לא סובלת את התסריקקים בגלל העניין של H/M , אני חייבת להודות שהם עיצבו להארם דמות כ"כ טובה , מייצגת נותנת דוגמא וגאווה. אבל- כל זה לא היה קורה אם הוא לא היה מגלם אותו כ"כ טוב. אז... דיויד רולז!MY MAN....

טוב אבא אז הנה לך....

באד היה אמיץ מאוד ורואים שהדמות שלו מתפתחת יפה ( ההשפעה האצילית של הארם...) הפרק היה יפה ,ומה עוד רצית שאני אוסיף? כבר הגבתי בנושא הארייט ובנושא ברגעעעעמבי. גאני חמודי כהרגלו, העלילה היתה קצת מתוחכמת כמו סרט אקשן כזה , אבל אנחנו מכירים את ה"גוד גאי" שמתקן הכל לא? אני צריכה להרחיב עוד לגביו?כי נראה לי שהבהרתי את עצמי למעלה.... חוצמזה , התעודדת? מרגיש יותר טוב
?

הרמוני

New member
נראה לי שגם אני אלך לישון,

יש כלא מחר אתם יודעים. גאגית, תיכנסי למיטה, תעצמי עיניים תחשבי על הארמיפו ואני מבטיחה לך שתירדמי מהר.... לילה טוב! ניפגש מחר.

rach5

New member
הפרק של אתמול....../images/Emo163.gif

היה מאוד משעשע.... במיוחד בסוף כשהארם שאל אם גם הוא מקבל
...

Nushi G

New member
מצטערת על האפתיות, יש לי סיבה טובה

היה לי היום מגן במתמטיקה (גועל נפש- לא מדברים על זה...) ובגלל זה לא יכולתי להרשות לעצמי לחזור לפורום אחרי הפרק של אתמול... אני מבקשת סליחה ומחילה... את רשאים לעשות בי ככל העולה על רוחכם... אני כבר אנצל את ההזדמנות להגיד שוב שאם השיפריות של TPTB לא תתחיל להתעורר בקרוב מאוד, אני אאלץ לנקוט בצעדים חריפים ואני לא אתפלא אם אחד מאיתנו לא ייצא מזה בחיים... מרוב הפאנפיקים שאני קוראת אני כבר לא יודעת מה אני מדמיינת (בצורה שיפרית ביותר כמובן) שקורה למה שבאמת...

הרמוני

New member
מגן במתמטיקה????

זה נראה לך סיבה טובה?????? טוב אולי כן אבל מה אני יודעת, אני ב 3 יחידות שזה אמור להיות קל בטירוף ועדיין אני נכשלת כל מבחן, אבל זה כבר עניין לפורום אחר... בכל אופן נושי, שזה לא יקרה שוב אהה?

הרמוני

New member
אה טוב...

הפרקים האלו כבר היו לא מזמן בשידורים של הלילה, אני רואה אבל אני מרשה לעצמי לאבד ריכוז לכמה דקות בשביל הפורום...

הרמוני

New member
אה טוב...

הפרקים האלה היו לא מזמן בשידורים של הלילה אז אני מרשה לעצמי לצאת מריכוז לכמה דקות בשביל הפורום....

למעלה