פרק יפה

יאקומו

New member
פרק יפה

אין לי בדיוק מה לכתוב בכותרת, כי לדעתי הפרק היום היה די... יבש. לא ראו את הליצנים קאזו וקנטה, אבל היה די הרבה של אימפמון (שזה טוב! אל תבינו אותי לא נכון...) אין לי מושג מה לכתוב על הפרק, חוץ מזה שגילמון השתגע (יותר ממה שהוא בדרך-כלל) טריירמון השתגע ("יאללה בוא נראה לו!") הנרי גם כן השתגע ("ט-ר-י-י-ר-מ-ו-ן!") אבל חוץ מזה בכל בסדר... מסכן אימפמון, איך הוא שמח להיות שוב בבית! הילדים האלה גם כן משוגעים...

star_female

New member
היה פרק נחמד ^^

כשהדובי הזה (שכחתי איך קוראים לו ^^; ) התנדף-מת די הזדעזעתי... זה היה נורא. הקורומון המתכתי היה חמוד ^^ טריירמון באמת קצת השתגע עם המכות שלו... o.o;; הראו את בילזמון! ^_^ אה, והיה הרבה הנרי/טאקאטו ^^

pokegirl

New member
בילזמון מגניייייייב!!! *___*

ואני גם רוצה אופנוע כזה! לא פייר שהרשיון שלי רק מעלה אבק ;_; וחוץ מזה... בילזימון כזה מגניייייייב!!!

הלדין

New member
פרק יבש***ספוילר***

בסך הכל דומה לקודמו. היום פגש אימפמון עוד דייוה(מי?) והפך לבילאזימון תוך טבילה בלבה רותחת. בילזימון הוא בסך הכל דווימון בלי הכנפיים שלו- אני ציפיתי למשהו קצת יותר גדול בהתחשב בפניקה. פגשנו גם את קרובי משפחתו האפויים של פריג´ימון- הצ´ואידרמון- וגם מצאנו קורומון מתכתי.(מעניין מה הם עשו איתו אחר כך?) אופנוע נחמד, בסך הכל. האם גם שם יש סינכרוניזציה בין הזמן האמיתי לזמן הדיגיטלי?

pokegirl

New member
דוימון בלי כנפיים? ../images/Emo12.gif

דוימון בלי כנפיים עם ידיים חדשות שמתלבש כמו פרחח ופרצוף מעניין.. ואופנוע כמובן

פרק יפה.

טרירימון: בואו נחבוט בו! הנרי: טרירימון.. טרירימון:מה?... .............. אני פשוט אוהבת את הקטע הזה ולפי דעתי בילזימון מגניבבבבבבבב וחוצמזה הפרק היה ממש ממש לא יבש {וכן אני הסנגורית של הפרק היפה מאוד מאוד הזה.} ................... אני חושבת שהתמונה היא לא ספוילרית היא של אימפמון ובילזימון. wall

הלדין

New member
קרוב משפחה, בסדר?

מבנה הגוף מקורב למבנה הגוף של דווימון. על זה שנינו בטח מסכימים, נכון? ואיך קוראים לדייוה שאימפמון פגש?

Digi Lista

New member
ואם מדברים על דימיון...

הדובים(שאני לא זוכרת את ההתחלה של השם שלהם רק את האמצע והסוף...מומלץ להזכיר לי...) לא הזכירו לחלוטין את פריג´ימון?(זה שטאי ואגומון פגשו בעונה הראשונה), הייתי בטוחה שהם סוג של קרובי משפחה, רק שבמקום פריג´י הם משהו של אדמה, כלומר אותו פרצוף, אותם כפתורים כמעט... אימפמון...מרוב תסכול הוא מתחיל לעשות שטויות(שגורמות לו להקיא בפעם הראשונה בחייו אבל מה הוא לא יעשה בשביל לדיג´יגדול?)הבנאדם זקוק לפסיכולוג!או לפחות לחברים זה ממש עצוב מה שהוא מרגיש(אף אחד לא אוהב אותי, סמרטוט, שכחו אותי- בעצם למה שמישהו יזכור אותי?...ועוד הגיגים עצובים מפרקים שונים...) והינה ציטוט יומי... "אם זה שוםדבר למה הפנים שלך אדומים ומזיעים כמו שלי?"(גילמון לטקאטו שמסמיק עד עמקי נשמתו מגילוי החיבה של ג´רי, ואולי גם של הנרי- "בגלל זה אני מת עלייך"...).

Digi Lista

New member
../images/Emo58.gifואפילו הראו את...

לפחות את הצל של שליט הדיוות!(זה לא בדיוק ספוילר כי זה שודר)

למעלה