הקיטשיות היתה צפויה../images/Emo99.gif
בפרקים האלה, למה אפשר לצפות, היא חזרה לחיים וחזרה למשפחה שלה אחרי כל כך הרבה זמן, אפשר שזה לא יהיה קיטשי? חוץ מזה אני חושבת שאנחנו, מעריצי טיילור המעונים, שסבלנו כ"כ הרבה זמן מאז שהיא עזבה זכאים לקצת נחת, אושר ודמעות של שמחה. תנו לנו ליהנות מהקיטשיות ומהאיחוד המשפחתי הזה במשך שבוע לפחות..(מתברר כך לפחות לי ההבטחה של מייקל) בכל אופן, אני חייבת לציין שקצת התאכזבתי מתומאס, אחרי שבוע שעבר גיליתי שהבחור משחק הרבה יותר טוב ממה שחשבתי וציפיתי שיתנו לו להפגין את זה גם עכשיו, באיחוד עם טיילור, הרי איזו הזדמנות טובה יותר מזו לסצינות מרגשות וסוחטות דמעות..האמת, איכזבו
ומה קיבלנו במקום זה- את שתי התאומות האינפנטיליות, עשו להן בכלל אודישן לתפקיד הוא שבראד סתם נתקל בהן ברחוב והחליט לאסוף אותן? הן פשוט נוראיות! טיילור
היתה כמובן מקסימה כהרגלה, והמונולוג של רידג' אפילו גרם לי להזיל דמעה או שתיים (טוב, נו אז אני קצת יותר מידי רגישה). ברוק עצבנה אותי ברמות! ברור שקשה לה עם זה שטיילור חזרה אבל אם היא באמת אוהבת את רידג' ואת הילדים היא צריכה להבין עד כמה זה חשוב ועד כמה הם מתרגשים מהחזרה שלה. ומה היא עושה? בוכה לבת המסכנה (והמפגרת) שלה ונכנסת עם התינוק החדש שלה
ממש זול, תככני ומגעיל. מסכנה טיילור שלי כשהיא גילתה שלרידג' יש עוד ילד
טוב, מאז שטיילור חזרה אני כותבת מגילה על כל פרק, אני חייבת להפסיק עם זה...