פרק יומי

• פותח הנושא 238
  • פורסם בתאריך

238

New member
פרק יומי

בס"ד חזרה לה ה
לחיינו,וחזרה לה הקיטשיות והדביקות ,ובגדול.עד שחשבנ שצמצמנו למינימום(ניקט,וקצת,אבל ממש קצת ברוק רידג') את ה'אוי אהובים שלי,כל הזמן חשבתי רק עליכם,אתם מקור הכח שלי,תביאו חיבוק',חזרה לה טיילור,ועמה השעמום הצדקני אל חיינו. הקטעים שבאמת שווה לראות הן ברוק המסכנה,שסובלת שוב בגלל רידג' האדיוט (ת-ז-ר-ק-י א-ו-ת-ו!!!)וסטפני שהיא בהחלט מלכה(זה כמובן בערבון מוגבל,עד שהיא תגלה שטיילור חזרה ותחזור להיות הקלפטע שהיא תמיד היתה). ורידג' אדיוט.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif חוץ ממה שאמרת על סטפני, בשבילי היא אף פעם לא מלכה. וברוק הזאת, ערמומית../images/Emo3.gif אומרת לבריג'יט לא ללכת לטיילור בשביל לא להפריע, והיא בעצמה עושה את זה?../images/Emo6.gif

Mikel20

New member
לגבי הקיטשיות

אין לך מה לדאוג, זה רק טבעי שבאיחוד כזה עכשיו יבואו כמה פרקים די דביקים אבל אל דאגה, האקשן רק לפנינו, בהבטחה.

S c a r l e t t

New member
הקיטשיות היתה צפויה../images/Emo99.gif

בפרקים האלה, למה אפשר לצפות, היא חזרה לחיים וחזרה למשפחה שלה אחרי כל כך הרבה זמן, אפשר שזה לא יהיה קיטשי? חוץ מזה אני חושבת שאנחנו, מעריצי טיילור המעונים, שסבלנו כ"כ הרבה זמן מאז שהיא עזבה זכאים לקצת נחת, אושר ודמעות של שמחה. תנו לנו ליהנות מהקיטשיות ומהאיחוד המשפחתי הזה במשך שבוע לפחות..(מתברר כך לפחות לי ההבטחה של מייקל) בכל אופן, אני חייבת לציין שקצת התאכזבתי מתומאס, אחרי שבוע שעבר גיליתי שהבחור משחק הרבה יותר טוב ממה שחשבתי וציפיתי שיתנו לו להפגין את זה גם עכשיו, באיחוד עם טיילור, הרי איזו הזדמנות טובה יותר מזו לסצינות מרגשות וסוחטות דמעות..האמת, איכזבו
ומה קיבלנו במקום זה- את שתי התאומות האינפנטיליות, עשו להן בכלל אודישן לתפקיד הוא שבראד סתם נתקל בהן ברחוב והחליט לאסוף אותן? הן פשוט נוראיות! טיילור
היתה כמובן מקסימה כהרגלה, והמונולוג של רידג' אפילו גרם לי להזיל דמעה או שתיים (טוב, נו אז אני קצת יותר מידי רגישה). ברוק עצבנה אותי ברמות! ברור שקשה לה עם זה שטיילור חזרה אבל אם היא באמת אוהבת את רידג' ואת הילדים היא צריכה להבין עד כמה זה חשוב ועד כמה הם מתרגשים מהחזרה שלה. ומה היא עושה? בוכה לבת המסכנה (והמפגרת) שלה ונכנסת עם התינוק החדש שלה
ממש זול, תככני ומגעיל. מסכנה טיילור שלי כשהיא גילתה שלרידג' יש עוד ילד
טוב, מאז שטיילור חזרה אני כותבת מגילה על כל פרק, אני חייבת להפסיק עם זה...

Mikel20

New member
למה להפסיק?

דווקא זה כיף לקרוא סיכומי פרקים כאלה מושקעים, חסרים לנו יותר כאלה וכבר די נמאס לקרוא מי יותר יפה, ברוק או טיילור, או לחילופין על כמה שטיילור נראית רע...הבנו את זה...בואו נמשיך הלאה. אז סיגל, אל תפסיקי לכתוב הרבה, להפך !

girlontop

New member
../images/Emo45.gif מה שהוא אמר

1000 מילה על כל פרק או שאת נחסמת

S c a r l e t t

New member
איזה חמודים אתם

טוב אם אתם מתעקשים אני לא אפסיק, לפחות עכשיו אני יודעת שיש אנשים שגם קוראים את המגילות שלי עד הסוף חחח

girlontop

New member
אני תוהה

אם יש משהו יותר משעמם מלראות את ברוק בוכה כמעט שלוש שנים רצוף...

238

New member
יש.../images/Emo3.gif

בס"ד לראות את טיילורׁ(
) בוכה פרקאחרפרקאחרפרק......

238

New member
מה החוכמה לבכות בשתי העיניים?../images/Emo8.gif

בס"ד הרבה יותר שווה להביא את השליטה באומנות הבכי לידי שלמות.כמה אנשים את מכירה שיכולים להזיל דמעות רק מעין אחת?

למעלה