פרק יומי!!

פרק יומי!!

חח שירן קרעה אותי שהיא קרעה לרותם גברת צפרדע! ואיזה זבל זיוווווווו! מה הוא עשה לרותם! איזה חולצה מזעזעת יעל לבשה היום! ויופי שהיא לא שקופה!

מסכנה יעל

איך ריחמתי עליה היום כשהיא בכתה אני רוצה שהיא תחזור להיות יוליה כי הרי היא יוליה!!!!!!!!!חוץ מזה שהיא גם יפה נורא אני מאוהב!!!!!!

ממש לא גברת נופרוש באטרף

אני לא חושב שבחורה יפה רק כי בלונדינית תסלחי לי אבל אני כזה שיטחי!!! ואם את חושבת ככה אז את ממש בחורה שיטחית אני חושב שהיא יפה כי היא פשוט יפה בעיני את יודעת על טעם וריח אין מה להתווכח .......

Dafi the Mighty

New member
בכלל לא ריחמתי עליה

יאללה, היא עשתה את ההחלטה הזאת ואי אפשר עכשיו לחזור אחורה. בעיקר בגלל שרותם משחקת, ורותם הרבה יותר מתאימה (מבחינתי- בכל הבחינות! יפה, חכמה, מוכשרת, משקיעה...
) וליה היא סבבה, והיא לא תעיף את רותם לטובת יעל. לרותם מגיע לשחק את יוליה. יאללה שירן הזאת, איזו מעצבנת! מה היא מתלהבת מזיו?! ורותם המלכה
החזירה לה (למרות שהיא קצת טעתה... זיו... מאוהב ברותם...? א-ש-ל-י-ו-ת ואני מקווה שאלה אשליות זמניות ושהבחור יבין מתישהו מה הוא מפסיד...)

חחחחחחח כן גם אני נקרעתי!

גברת צפרדע!!!! זה היה כזה צפוי שאלפסי יגיד שהוא מצא את השעון ליד הכניסה של הבית שלהם!!! ונשבע לכם! כמישל ראתה את שאול, נראה לי היא קיבלה אורגזמה כפולה, מה זה היה הפרצוף הזה לעזאזל!?!?

חח..

אחלה פרק. חח..גברת צפרדע גם נקרעתי שירון שפך קפה על האוכל של ארז זה כמו משהו שאני הייתי עושה.. ויעל יפה מה יש לכם?!

aYaLoLy

New member
../images/Emo166.gifפרק חביבבב

גברת צפרדעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע רולזייי *הולכת לשנות את הכינוי באיסיקיו....NOT* והקטע עמ הקפה עמ ארז וירונ - שווה ביותר!!! אנשימ.. אני מאוהבת... ראיתי שקספיר באוהב וזה הסרט הכי יאפהההההההה בעולמממממממממ

../images/Emo41.gifאיך שכחתי../images/Emo41.gif

סוף סוף הוא דפק אותה! סוף סוף היא קיבלה סיפוק! סוף סוף הוא הכניס לה! סוף סוף...
, כמה זמן חיכיתי לרגע הזה!!! חחחחחחחחחחח

punk00ache

New member
חחחחח אחד הפרקים היותר קורעים שהיו

קודם כל מה שאמרתם איך ששירן דיברה עם רותם.. זה היה כל כך מצחיק אבל הדבר שהכי הכי קרע אותי הייתה הסצינת מיטה.. חחח אם אפשר לקרוא לזה ככה זו הייתה הסצינת מיטה הכי פחות סקסית שראיתי בחיים שלי הוא מסתכל עליה כאילו זה פעם ראשונה שיושבת עליו איזה והיא נוגעת בו כאילו הוא גוש אבן.. בלחחחחח היה לי בא להקיא שראיתי את שניהם ככה ועוד איך שהיא העבירה עליו את הידיים שלה והוא מסתכל עליה ולא יודע מה לעשות עם עצמו כאילו שהוא בחיים לא היה במצב כזה.. פחחח ועוד נשיקה שלהם אחרי זה.. פייייכככ כמה גועל בסצינה אחת!!!

הקטע של נירה ושאול

היה ממש זוועההההה!!! ואיך בסוף "הרגת אותי" שתי זקנים..אוי זה היה דוחהההההההההההה!!!!! חחחחח טוב די לא יפה..ניראה לי לנירה נהיה קורי עכביש שמה כבר. זיו כזה מטומטם!!פשוט מטומטם!!איזה סמרטוט הוא..... *שמישהו יסביר לי מה היה הקטע של ריקי ואלפסי עם השעון כי בידיוק הלכתי* יעל הזאת חוצפנית. מה היא רוצה שכל העולם יחכה לה?!!? ושאול ומישל..מה זהההההה? טוב שהוא לא אדיש איך הוא הסתכל עלייה יאנטו"אה יופי מישל,מה קורה" עזבו את זה שהוא לא ראה אותה 25 שנה!!!! גם איך היא זיהתה אותו?!!!!!אנשים משתנים ב25 שנה...... פרק חביב
לא ההיתי שקועה מחר ניראה שוב....

למעלה