פרק יומי- שישי

S c a r l e t t

New member
פרק יומי- שישי

למה בדיוק רידג` חזר?!? אני לא מבינה אותו, בד"כ כשמישהו קרוב אליך נמצא בבית חולים (ועוד במצב כזה) אתה חושב על כמה החיים קצרים ואיך אסונות קורים כל הזמן ולא עסוק בלריב ולכעוס על אחיך. נכון שההצעה של תורן לא היתה במקום, נכון שאין סיכוי שיוותרו על פורסטר אבל יש דרך להגיד את זה, חוץ מזה שרידג` היה מגעיל עוד לפני שהוא שמע את תורן, אידיוט! ברוק ודרלה היו די מיותרות היום, סתם חבל.... שבת שלום וסוף שבוע נפלא

Shiri from the block

Active member
ברוק אף פעם לא מיותרת..../images/Emo3.gif היא הייתה יפה היום../images/Emo99.gif וכל פעם שאני רואה את ת'ורן אני רק מתאהבת בו יותר../images/Emo99.gif ועם כל השאר אני מסכימה איתך.

לינה18

New member
הפרק של היום

די אהבתי בו את ת'ורן ודרלה. למרות שהסצנה בין ברוק לדרלה היתה מיותרת ומשעממת ולמרות שההצעה של ת'ורן פשוט מגוחכת מעיין כמוה. מה שמעצבן אותי בגישה של ברוק בפרק הזה הוא שהיא כזאת נייטרלית. היא פשוט לא מעניינת כשהיא כזאת נייטרלית. אני לא אומרת שהיא חייבת לתמוך בריג' ב-100% כמו שדרלה עושה עם ת'ורן(למרות שזה בעצם מה שגרם לי להתחיל לאחרונה לאהוב את דרלה), אבל הנייטרליות שלה פשוט מעצבנת אותי! זה הופך אותה ללא קשורה כזאת.

morgold

New member
היה פרק טוב!

אהבתי!! איזה קטע היה עם תורן! וברוק הייתה חמודה
איך היא חיבקה את דרלה

girlontop

New member
אני אהבתי את התספורת החדשה של ת'ורן

הוא עשה משהו בשיער, נכון? הוא היה נראה מצוין. היה פרק משעמם. אהבתי כשסטפני השתיקה את רידג' ואמרה לת'ורן להתעלם ממנו - זה היה חידוש מרענן. דרלה וברוק הרדימו אותי, אז הרצתי אותן קדימה. כנ"ל רידג' וברוק, שחיי המין שלהם כבר לא מסעירים כמו פעם, אלא נראים מונוטוניים ונעשים בכדי לצאת ידי חובה. הזדקנו. נשמע שגם מחר (היום) יהיה פרק משעמם. damn.

למעלה