פרק יומי - יום רביעי

Just a Kid 3

New member
פרק יומי - יום רביעי

|וי-וי|שם הפרק: "Dick (2)"
תקציר הפרק: אחרי שחברה של רותי פיטר חושד יותר ויותר בארוסה החדש של אימו, הכומר קמדן מזמן את שלושתם לפגישת יעוץ כדי לרדת לשורש הבעיה. בינתיים, צ'נדלר מקיים פגישות טרום נישואין לזוג שלא נראה מיועד לחתונה; ססיליה מספרת לסיימון מה הסיבה שהיא לא רוצה שהוריה יחדשו את נדרי הנישואין שלהם; ורוקסן מנסה לשכנע את צ'נדלר לחזור לביתו לראות את אביו בגוסס.
שחקני אורח:
William R. Moses (Dick)
Cristine Rose (Mrs. Iglitz)
Holly Fulger (Mrs. Smith)
Bradley White (Mark Iglitz)
Mayim Bialik (Cathy)
David Piel (Dr. Bob Gibson)
Scotty Leavenworth (Peter Petrowski)
Shannon Kenny (Paris Petrowski)
Brad Maule (George Smith)​
ציטוטים:
Annie to Ruthie: Just trust your dad. Ruthie to Annie: Why does everyone keep saying that? Lucy to Ruthie: "I'm studying!" Ruthie to Lucy: "When's Kevin gonna be home?" Lucy to Ruthie: "I don't know, why?" Ruthie to Lucy: "I need him to do me a favor." Lucy to Ruthie: "What kind of favor? A brother-in-law kind of favor or a police kind of favor?" Ruthie to Lucy: "A police kind of favor. I'd tell you what it is but, you're too busy studying!"​

odelia a

New member
מהההה

לא ראיתי היום בבוקר מה קרה לדיק??? אני יראה ברבעל6

SoldieRonit

New member
לא!!!!!נגמרה לי הקלטת../images/Emo31.gifבדיוק ש...

פיטר סיפר את האמת
עכשיו אני אצטרך לראות מה היה ..... בקשר לשאר הפרק:
היה חמוד איך לוסי וקווין ישנו ביחד
דפוק אם הקטע של לחכות
התאומים חמודים (אפילו שהיה להם תפקיד קטן היום) ואנני תפסה פוזה מה זה טובה בקטע הזה
הזוג הדפוק שצ'נדלר טיפל בו

למה דפוק לחכות?../images/Emo29.gif

כלומר עם סקס עד החתונה? אני גם הייתי בדיעה הזאת עד שעשיתי שטות ועכשיו אכלתי אותה אבל אני גם חושבת ככה-לחכות עם סקס עד החתונה.

odelia a

New member
אח ראיתי את הפרק

שישרפו כל האנשים שדומים למה שמו מארק? בלע לא זוכרת ובקשר ללחכות לסקס אחרי החתונה..גמני חושבת שכדאי אבל לא יודעת מה יבוא לנו בעתיד:]] אולי זה פשוט יקרה בלי תכנונים

noabethr

New member
נצלש

ביום ראשון יש סרט עם אח של ג'רמי לונדון...ששכחתי את שמו....אבל אנחנו מכירים בתור סיד... הסרט בשעה 16:00

noabethr

New member
לא זוכרת איך קוראים לסרט

הסרט ביום ראשון ב4 אח"הצ בהולמרק...אלא איפה?!

SoldieRonit

New member
בדפוק התכוונתי מיושן

וממרום שנותיי זה דווקא לא נראה לי רע בכלל

Lורליי

New member
היי, פספסתי קטע אז יש לי שאלה

איך הכומר ידע שצריך לערב את הרשויות? פיטר אמר לו משהו? מה אמר? מה היה?...

yonco

New member
רות'י ביקשה מקווין שיבדוק את דיק

שיסתכל בתיק האישי שלו במשטרה כדי לראות אם יש לו עבר פלילי. כנראה קווין יידע את אריק לגבי מה שהוא מצא.

למעלה