פרק חדש!!!!!

yoni©

New member
פרק חדש!!!!!

פרק עם סיום שישאיר אותכם מתים ממתח לפרק הבא. ואני צריך לעשות סקר קטן: מהפרקים הבאים יהיה זוג הומוסקסואלי. לכל אלה שיש להם חור באוצר המילים, זה אומר שיהיה זוג נשים/זוג גברים. תגידו מה אתם מעדיפים. ולכל הסוטים למיניהם, זה לא יהפוך לאיזה סיפור 13 ומעלה, אלא פשוט אחד הזוגות יהיה מאותו המין. זה יהיה זוג בדיוק כמו ג´ונתן ומייגן. זה מאוד יוסיף לסיפור מכיוון ששניהם/שתיהן יהיו בעלי כוח מוטנטי, ולכן החיים שלהן/שלהם יהיו קשים בהרבה יותר משל מוטנט רגיל. תכתבו בכותרת מה אתם מעדיפים. ותקראו את הפרק החדש כמה שיותר מהר! evil beast יש בפרק משהו שקרוי על שם המורה שלנו לגיייייימטריייייייייה. מקווה שהבנת. אם לא, תקרא את הסיפור ותבין.

yoni©

New member
וד"א, הפרק הזה מוקדש לרויה

שהוא די זה שגרם לי לכתוב את הפרק עכיו. תבקשו כל פעם שאתם רוצים שהפרק יהיה מוקדש לכם, זה לא כזה ביג דיל, פשוט יהיה נחמד לכתוב בכותרת במקום "פרק חדש!!!" כל פעם, לכתוב "מוקדש לXYXYXYX!!!" סתם משהו יותר נחמד.

roya9

New member
גברים ../images/Emo11.gif ../images/Emo66.gif

טוב קודם כל החברה מקבלת יותר טוב לסביות מאשר הומוסקסואלים ולכן אם חיפשת זוג שעובר משברים קשים תבחר בהומוסקסואלים.. איזה כיף שמוקדש לך סיפור.. תודה רבה.. עכשיו להערות: אתה מכיר את זה שלפני פרק חדש בסדרה מצויירת מספרים מאוד בקצרה מה היה בפרק הקודם ואתה חושב לעצמך .. יו זה לא מספיק וחסרים המון פרטים ואוי לא הבנתי כל כך את השורה כי המספר דיבר מהר מדי.. ככה הרגשתי שקראתי את הסיפור.. ורק כי הוא טוב כל כך רציתי לדעת עוד ועוד פרטים.. תנסה למלות כמה שורות רק על מחשבות או מבטים או מקום תנסה להוסיף לחשיבה שלך גם אתה המוטיב שהם נמצאים ברחוב שבו אנשים רואים אולי נבהלים אולי קוראים למשטרה.. ואחרי שהמשטרה באה זה קשה למישהו לעזוב את הזירה.. ואולי שאפילו עיתונאים צילמו את המתרחש ואז יש בעיה כפולה.. תנסה לחשוב על כמה קשה לויקי כשכולם רואים אותה כמוטציה.. תזכור שעד לא מזמן היא רצחה את מי שהיה חבר לכיתה שלה.. תזכור את כמו שאמרת שהיא בת עשר והיא שומעת להורים שלה והיא לא יכולה לעשות כל מה שהיא רוצה.. זה שסיפרת על הרוקח מאוד תרם להבנה של הסיפור אם תוסיף עוד פרטים תתאר את האווירה ובכלל תוסיף אלמנטים שלא קשורים רק במוטציות (הרי בעולם יש גם בני - תמותה).. אני חושב שהסיפור יעלה בכמה רמות.. למרות שגם ככה הוא מצויין..

yoni©

New member
אין מה לדאוג........

הסיפור בנוי ככה בכוונה, מכיוון שהעלילה רק נבנית.... ואני מתחיל לכתוב עכשיו את הפרק הבא, שבו כבר יש קשר לבני תמותה.....
לפרק הבא מייגן, ג´וני, אריק ובן מוצאים את ויקי בלי הנשמה שלה, שוכבת מתה. הם מנסים להילחם ברוקח אבל הם מגלים שהוא מכשף חזק ביותר. הוא בורח לעולם אחר והם עוברים דרך השער. השער הוא אותו השער שנפתח קודם אבל עכשיו כולם רואים את ויקי חיה, כי זה מה שהם הכי רוצים ברגע זה. הם עוברים לצד השני, ומגלים שהשער לא מוביל לשום עולם אחר, אלא לאיזור לא ידוע בכדה"א, האהוב, הישן והנושן. וכאן מתחילים להשתלב בני תמותה רגילים.... ובקשר לעובדה שויקי רצחה שני ילדים, ויקי לא ממש חושבת על זה כשמסכנים את החיים שלה ושל משפחתה וחבריה שעוד בחיים. אבל אל תדאג, בינתיים מתוכנן לפרט הזה חלק חשוב מאוד בסיפור. תצטרך לחכות.

yoni©

New member
פרק ח´!!!!! לצערי לא מוקדש לאף אחד

היחסים ההומוסקסואלים מתחילים בין __ ל_____ חדש (השלם את החסר, במילים אחרות, לקרוא!). אנשים רגילים מתחילים להשתלב מעט, ויש קצת מהפכים. בפרק הזה. לא משהו גדול, אחרי הכל פרק של עמוד וחצי, אבל דברים קטנים וחשובים.

yoni©

New member
הרעיון ליחסים הומוסקואלים נשאב מכל

הסלאשים שהופיעו בפורום הארי פוטר ובפורום דיג´ימון, אז תנו ליוצרות משם את הקרדיט על הרעיון.

roya9

New member
ואני לתומי כבר חשבתי שאתה מדבר מתוך

ניסיון אישי..

roya9

New member
אה ויוני..

סיפור לא רע הרעיון של השער מצויין החפצים שהועברו דרכו השאירו אותי במתח.. וגם מה שקרה לחתולה הלבנה.. אבל- אנשים לא מתעלפים מלחשוב מחשבות כאלו ואחרות.. עד כמה שהן ______ ו ______ או בכלל ______

yoni©

New member
אתה חושב שבאמת בגלל זה הוא התעלף?

ממש פצפון הוא השתגע וגם ככה הנגיף שבגוף שלו מנסה להשתלט עליו בצורה תמידית, אז הנגיף (לא וירוס צ´ארנה, הוירוס הזה אצל אריק בגוף) ניסה להשתלט על הגוף שלו בצורה מוחלטת. יהיה רופא בפרק הבא שיסביר לחברי MR בדיוק מה קרה, כי הם יחשבו שמישהו מהמתיישבים (אני בכוונה לא קורא להם ילידים, ובעתיד תגלו למה) פגע בו. רויה, אתה פשוט ממהר מדי, הסיפור שלי הוא סיפור נמרח, שבפרק עוברת בד"כ שעה אחת, למרות שלפעמים הפרק אורך ימים שלמים. לא חשוב. העיקר, ס-ב-ל-נ-ו-ת!

charmedman

New member
אתה יכול לפרסם את ככל הפרקים מההתחל

ה? כי זה נשמע מעניין והחלטתי להתחיל לקרוא.

yoni©

New member
אין בעיה.... אני שומר רק את הפרק

האחרון בקובץ נפרד, צירפתי לך את כל שבעת הפרקים הראשונים מאוגדים ביחד. זה ארוך, אבל כדאי לקרוא הכל, יש פרטים חשובים מאוד.

yoni©

New member
אני סנילי!

זה קורה לי כל הזמן גם בפורום דוליז.....

yoni©

New member
אוקיי אני לא סנילי הקובץ פשוט לא

עולה.... חכו רגע אני אבדוק מה אני יכול לעשות....

למעלה