פרק חדש-דמות חדשה

OFIRB9

New member
פרק חדש-דמות חדשה

לדוג'רס המשוטט בבית הקברות הרוח פגעה לסאקורה בפנים והיא כמעט לא ראתה כלום, הנמר שקפץ מהבניין כבר נעלם למטה "מייאן!!" מישהו צעק שוב סאקורה הביטה למטה וחיפשה את הנמר הענק והילד שרכב עליו "איפה מייאן שאני צריכה אותה?" היא שאלה, הרוח התחזקה, היא הביטה קדימה וראתה דימוי של קלף כלשהו שנראה כמו אדם עם גרזן ענק עט לעברה ועומד לפגוע בה "לא!" היא צעקה, מישהו בא ובלם את המתקפה בגופו מלפגוע בה, הוא בלם עם זוג כנפיים ענקיות ומפלצתיות, והעיף את הדימוי קדימה בלי כל קושי "המפתח" אמרה הדמות "מה?" סאקורה שאלה "המפתח" הוא המשיך לדבר, אבל שום מילים לא יצאו מפיו "אני לא שומעת" היא אמרה "סאקורה, קומי כבר!" הוא אמר והסתובב אליה, הוא היה יצור מפחיד מאוד עם שיניים חדות ועיניים מרושעות "היי אמרתי לך קומי!" מייאן ניערה את סאקורה "בוקר טוב מייאן..." מלמלה סאקורה "קומי קומי! היום את צריכה ללכת לבית הקברות אחרי הלימודים שחכת???" "נכון!" סאקורה קמה התחילה להתלבש "היום זה בדיוק תשע שנים מאז אמא שלי מתה" היא אמרה מתוך החולצה "אני הולכת לבקר אותה" "לבוא איתך?" שאלה מייאן "זה רק משפחה, את יכולה להשאר בבית עם קרו" אמרה סאקורה ופנתה למכנסיים "סאקורה אבא אומר ש..." טויה נכנס לחדר והמבט שלו נפל על מייאן "היי" היא אמרה בחיוך "אבא אומר שהוא יגיע לבית הקברות חצי שעה מאוחר יותר" טוה התעלם ממייאן "מה, אני אהיה שם בלי אבא?" סאקורה חטפה גוון ירקרק "הוא אומר שאפשר ללכת יותר מאוחר" אמר טויה "לא" סאקורה התנערה "אני אבקר את אמא בדיוק בשעה שבא יחתמו תשע שנים, בשמונה ו25 דקות" אמרה סאקורה "איך שאת רוצה" הוא אמר וסגר את הדלת סאקורה עמדה מול הדלת ולא זזה "היא בהלם?" שאלה מייאן "אולי" אמר קרו פתאום סאקורה קפצה על מייאן "בואי איתי אני מפחדתתתתת!!!!" "טוב טוב בסדר!" אמרה מייאן "לבית הקברות?! היום!?" ריקה נבהלה "למה לא? היום זה תשע שנים מהיום שבוא אמא שלי מתה" אמרה סאקורה "כן אבל..." ריקה מלמלה "מה קרה ריקה?" שאלה טמויו "בבית הקברות מסתובב עכשיו איזשהו מטורף" אמרה מייאן "הוא מנסה לערוף ראשים לאנשים" כל הבנות צרחו, לי וימזאקי שדברו לא רחוק נפלו מהכיסאות "תירגעו, קראתי את זה מהעיתון, בעיתון הזה רוב האנשים הם בדיוק כמו ימזאקי" "היי!" ימזאקי צעק "אבל באמת יש שם איזה פסיכי, הוא עוקב אחרי אנשים שבאים לבקר בקברים, ומחייך אליהם חיוך מוזר, שמעתי שהאחרון שיצא משם מת תוך חמש שעות ממחלה מסתורית!" אמרה ריקה "אולי לא כדאי שנלך..." אמרה סאקורה "מה זאת אומרת לא נלך??" טויה צעק בשער היציאה מהמכללה שלו, הוא היה לבוש בבגדים רגילים כאילו רק עכשיו קם "טויה אני לא רוצה להיות שם עם מטורפים!" אמרה סאקורה "אני מפחדת שיקרא לי לך או לאבא משהו! בבקשה בוא לא נלך!" "אמא אמורה להיות חשובה לך יותר" אמר טויה ונכנס חזרה דרך השער "אמא שלי כן חשובה לי" אמרה סאקורה "אבל אני מפחדת שיקרא משהו רע" "איך זה שאת כזו פחדנית" אמרה מייאן "מפחדת מדברים מתים אבל לא מקלף היוניקורן למשל, שהוא יכול להיות מאוד מסוכן" "רוחות זה מפחיד!" סאקורה צעקה "אח שלך היה מאוכזב" אמרה מייאן "כן..." סאקורה הסתכלה על השעון, כבר היה שבע "את חושבת שהוא הלך לבד?" "לא יודעת" "אוף... אולי אני אתקשר אליו ואתנצל, נוכל לעשות את זה כאן..." "שווה לנסות" אמרה מייאן "קינמוטו? לא, הוא הלך לפני שתי דקות" אמר הבחור שדיבר עם סאקורה בטלפון "אתה יודע לאן?" שאלה סאקורה "לבית הקברות נדמה לי, צוקישירו אמר שהוא רוצה לבדוק משהו חשוב... לכי תדעי, הוא קצת מוזר הה? הלו?" סאקורה כבר ניתקה "אני מכירה את טויה! הוא הלך למצוא את הרוח הזו!" אמרה סאקורה "מקווה שנעצור אותו לפני שהרוח תערוף לו את הראש ותשים באוסף שלה!" סאקורה נעצרה "אוף צחקתי!" מייאן צעקה "מה את צוחקת ברגע כזה!?" לי אמר מתנשף מהריצה "סליחה שיש לי חוש הומור!" מייאן צעקה "איך את מצפה לתפוס קלפים שאת רק צוחקת כל הזמן?" שאל ריי שהגיח מהפינה "מה אתה עושה כאן?" סינן לי "מה אתה עושה כאן? לך כבר אין תפקיד" הוא ענה "עם אני לא הייתי כאן אתה היית הורג אותן!" לי צעק ושלף את החרב "רוצה לנסות אותי?!" ריי צעק "תפסיקו שנייכם!" קראה מייאן וחסמה את ריי, ריי החזיר את החרב למקומה והסתובב מהר בלי להתווכח "יפה! תלמד נימוסים לי!" היא קראה "די עם הבדיחות" סאקורה משכה אותה ולי רץ אחריהן

OFIRB9

New member
עוד

טויה הסתובב בין הקברים עד שהגיע לאחד שאותו חיפש "שלום אמא" הוא אמר "את בטח לא הכי גאה בסאקורה שהיא לא מופיעה, אבל אני כבר מצאתי את הדרך לסלוח לה על כל העזרה שהיא כבר נתנה לי" הוא הניח פרח נדשיקו אחד על הקבר "מי זה?" הוא אמר לפתע והסתכל ימינה, עמד שם נער בלונדיני עם גלימה שהביט בו בחיוך מוזר "מה אתה רוצה?" הוא שאל ונעמד לתנוחת קרב הילד שתק והתקרב לטויה "אתה מחפש משהו?" הילד הנהן "מה בדיוק ילד?" "כוחות קסם" הילד לחש, ומתוך ידו שלף גרזן חד כמו של השטן, והניף אותו לעבר טויה שהתחמק ברגע האחרון, הילד זינק על הקבר של נדשיקו ודרך על הפרח, ואז שוב תקף את טויה, אבל הפעם טויה החזיר מלחמה עם מקל שמצא "אני טוב בקרבות" הוא אמר "נראה אותך" אבל נראה שלילד יש רצון חזק מאוד להשיג את טויה, והוא התחיל להניף את הגרזן באויר, והרבה חתכי רוח חזקים פגעו בטויה, והוא צעק "זה טויה!" צעקה סאקורה "בואו" ריי התחיל לרוץ לכיוון בית הקברות הילד נעמד מעל טוהי שהיה על האדמה, הוא הניף את הגרזן שלו למעלה, מלא הדים יצאו מתוך הקברים, והשער של בית הקברות נסגר "לא, טויה!" צעקה סאקורה שנתקעה בחוץ "איך ניכנס לשם?" שאל לי, נראה שגם לריי אין מושג "רגע!" הוא צעק וקפץ לפני מייאן, משהו זינק עליה, איזה שהוא ילד עם שיער ארוך ושחור "מי אתה?" ריי שאל אותו, הוא נראה ממש חולה, וממש כועס "אני רוצה את השליח של קלפי הדליט הוא מלמל, ואז התחיל להשתנות בפתאומיות "אימאלה!" צעקה מייאן וקפצה על לי הילד השתנה, הוא הצמיח אוזניים גדולות ופרווה, ושיניים חדות מאוד "קלף אדם הזאב" אמר ריי, לי זינק על הקלף "אל הרוח!" הוא צעק, אבל הוולף דלתא כבר זינק עליו ונשך את החרב, וז קפץ הצידה, מעט דם נשאר על החרב ששרטה אותו, מייאן נראתה בהחלט מבועתת מהדם "את בסדר מייאן?" שאלה סאקורה "אני לא אוהבת שנפגעים, בעיקר לא כל כך פיזי עד שיש דם" היא לחשה והתרחקה בכמה צעדים דאד דיליט צחק בקול, ההדים מהקברים בקושי נתנו לטויה לנשום "מה אתה רוצה? אתה רוצה אותי??" הוא שאל "כוחות קסם" אמר הקלף שוב "תיקח את שלי עם אתה רוצה" טויה אמר "אבל חסר לך עם תתקרב לרחותי, או לחברה העכברית שלה!" טויה תקף שוב את הקלף, אבל הוא היה חלש, והקלף העיף אותו אחורה "הקלף הזה ממש מרושע" אמרה סאקורה "שנייהם מרושעים, וולף ודאד, שניהם חיים באיזור הזה, של המתים" "את חושבת שדאד תפס את טויה?" שאלה מייאן "עם נשיג את הכוח של וולף נוכל להכנס לבית הקברות כי הרוחות לא יחסמו אותנו" אמרה מייאן ריי זינק על וולף ודחף אותו "על תכריח אותי לפגוע בקלף מהמין שלי" הוא אמר אני מסוגל לזה "אתה אמור להיות בצד שלנו!" הזאב שאג "אני בצד שלנו" ריי אמר וזינק על הזאב ולכד אותו בין החרב לקיר, הוא לא יכל לזוז, הוא נרגע וחזר לצורת אדם, אבל עדיין ניסה להיעבק "חזור לצורת השקט שלך" ריי לחש והילד הפך לעשן בצעקה גדולה, העשן הראה דמות זאב גדולה שניסתה שוב לתקוף את ריי, אבל הוא היה מוכן "ריי לא!!!" צעקה סאקורה ומייאן ושמה את ידייה על העיניים ריי תקע את חרבו בתוך הזאב, והוא התמוגג לגמרי, משאיר מאחור כדור של אור והופך לקלף טויה צעק שוב, כל הרוח הדפה אותו לאדמה, ודאד שעט מעליו בחיוך מטורף ומרושע, הוא הניף את הגרזן שלו פעם אחת מעל טויה "היה שלום ולא להתראות" הוא אמר "לא הייתי מציע לך לעשות את זה" אמר מישהו מהצד, דאד נעצר והביט בנער, שהיא בגילו של טויה, ולבש תלבושת בית ספר כמו של טויה, רק זרוקה יותר, השיער שלו היה ארוך לבן ופזור לכל הכיוונים, וגם מאוד זורח בחושך "אני לא חושב שלרוחות רפאים מותר להתערב במה שקורה בעולם החי" אמר הנער "אתה יודע, זה גורם לרוח של האדם שהרגת להטפל אלייך כהוגן, תאר לעצמך, מה עם הוא יהפוך לערפד? הוא יוכל לחסל אותך לגמרי!" דאד לא נראה כל כך מפוחד מההתחכמות של הנער, אז הוא תקף אותו עם הרוחות שלו, אבל הן עברו דרכו כאילו הוא לא באמת שם "בחייך..." אמר הנער "לא שמעת מה אמרתי?" הוא המשיך לעמוד בנוח עם ידיים בכיסים דאד זינק עליו ותקף עם הגרזן, אבל הוא תפז את הגרזן ביד אחת ושבר עוד מעט, דאד נבהל ועף אחורה "על תנסה אותי" הנער אמר "על תהיה טיפש" דאד נעמד בכישלון מול הנער ולא ניסה לתקוף שוב "קדימה" אמר הנער "לך. חזור למימד שלך" דאד נבהל לרגע, ואז הפך לעשן וטס לכיוון יציאת בית הקברות "למה עשית את זה??" צעקה מייאן "פגעת בו מאוד! למה?" "על לא דבר" ריי אמר וזרק לה את הקלף, ואז הלך משם בשקט "מה עם דאד?!" צעק לי "הוא כבר חזר" אמר ריי ונעלם "תראי סאקורה!" אמרה מייאן והראתה לסאקורה קלף שני שהופיע לה ביד, שם הילד נראה מכוסה כולו בגלימה כמו קלף הצל עם מעט מפניו נראים יחד עם השיער הבלונדיני שלו, והוא מחזיק בגרזן "מה עם טויה?" שאלה סאקורה "איזה ילד לקח אותו משם" אמר לי "ראיתי לפני רגע, אבל הם נעלמו" "בוא נחזור הביתה" "זה הבית שלו" אמר הנער שהחזיק את טויה על כתפו "הילד הזה ממש כבד!" "מ...מה?" טויה התעורר "בוקר טוב אליהו" אמר הנער ועזב את טויה "מי אתה?" הוא שאל "אני?" אמר הנער "עברתי בסביבה, לא היה חכם מצדך להקלע לויכוח עם רוח משוגעת" "איך אתה...?" "אני יכול לדעת דברים כאלה" אמר הנער "תמיד יכולתי לדעת, טוב, ביי ילד" "קוראים לי טויה" אמר טויה "מגניב" אמר הנער תוך כדי הליכה משם "איך קוראים לך?" הוא צעק שניה לפני שהנער נעלם "תקרא לי מאקו" הוא אמר והלך מחייך "טויה!" קראה סאקורה שהגיע לביתם "איפה את היית?" שאל טויה "הלכנו לחפש אותך!" היא אמרה, מייאן החתולה הסתובב לטויה בית הרגליים "לכי מפה" הוא אמר "טויה מה קרה לך?" שאלה סאקורה "שום דבר" "ומי היה הילד הזה?" "לא יודע" טויה שיקר "חבל שלא יצא לך לראות את אמא" "זה בסדר" אמרה סאקורה "יצא לי" על קברה של נדשיקו קינמוטו פרחו מתוך קלף הפלוור וקלף הלייף המוני פרחי דובדבן ואפרסק שסאקורה השאירה שניה לפני שעזבו

די מתי תתני גם לי קצת מהכישרון שלך?

*מנפחת לחיים* גם אני רוצה *משלבת ידיים* זה לא הוגן *מנפנפת ידיים כמו כנפיים * גם לי יש דמיון ! אבל לא מפותח כמו שלך *נותנת לך סטירה*

למעלה