פרק ז' במאמר שלי

יאנה י

New member
אתם שונאים אותי../images/Emo7.gif

למה , מה עשיתי

Digi Lista

New member
לא שונאים,אל תתחילי...../images/Emo13.gif

הסברתי לך שלא תמיד מגיבים,אל תחשבי לרגע ששונאים אותך,אנחנו לא,אבל סבלנות רציני,אין לי מי יודע מה מצב רוח ולכן לא הגבתי,מה גם שהפורום מלא ביומיים האחרונים(
)והודעות נדחקות למטה ככה שלא רואים אותן,אבל יאנה כבר הבהרתי לך שממש לא שונאים אותך,ריגעון
4u|

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

כשאני מבואסת(כמו עכשיו אם כי זה יותר קריזה מביאוס)ואני באינטרנט אני בדרך כלל מנסה לתעל את האנרגיה שלי(למשל כמו שעכשיו אני מציפה בתמונות,העוצמות שלי נורא חזקות לטוב ולרע ואני חייבת להוציא אנרגיה איכשהו ואני מנסה לא להתפרץ ולרסק אנשים או להגיד דברים שיקח לי המון זמן להתנצל עליהם,לכן אני פשוט שמה תמונות וכותבת ככה אני בערך נרגעת,לא ממש נרגעת אבל לפחות משתיקה את העוצמות...) אני אקרא ואגיב אבל לא עכשיו,אני גם אכניס למאמרים,את יכולה לסמוך עליי,רק סבלנות
ולמה היית מבואסת?

Digi Lista

New member
ועוד משהו קטן...

אל תגידי אתם,את לא חלק מאיתנו?תגידי אנחנו זה נשמע יותר נחמד

יאנה י

New member
../images/Emo13.gif

היו בפרק שלי קצת הגזמות אבל בכל זאת - איך יצא?

יאנה י

New member
מישהו קרא ביכלל.

עזבו אני בדיכאון כי היו לי חלומות על החלומות שהיו להן וזה ממש מפחיד ואני מבואסת

Digi Lista

New member
אני קראתי../images/Emo13.gif

יופי יאנה(ותזכרי מה שדיברנו...)

יאנה י

New member
אה ליסטה

את יכולה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה לשים את הפרק במאמרים....................

Digi Lista

New member
וטוב שלא הגזמת עם הבבקשה...../images/Emo3.gif

לא הוכחתי לך כבר שאני מבצעת בשמחה את הדברים גם בלי שיתחננו אליי?(זה יהיה חמור אם אני אעשה הכול רק כשמתחננים אליי,זה דיי מגעיל לדעתי)

יאנה י

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifמסמיקה בטרוף../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה..................

למעלה