פרק השימורים

נצלש...הפרק של היום...

טוב זה דיי ברור שהפרק הזה הוא בעצם פרסומת "סמוייה" ליכין....

צילה ממש הפתיעה אותי...
היא פשוט העתיקה את הרעיון דל שי לפסטה ואז היא עוד אומרת שהיא מבשלת את האוכל מהבטן שלה....
 

gOLDqUIN

New member
ממשיכה על הפרק של היום

זאת היתה משימה של קופסאות שימורים, אז מאיפה הקמח והביצים שהם הכינו פסטה?
 
גם אני לא הבנתי....

מאמרו שיש להם בעמדה תבלינים....
בייצים וקמח הם לא תבלינים לידיעתי...
 

gOLDqUIN

New member
בדיוק

גם חמאה ושמנת לא בא בשימורים.
בקיצור - עבודה בעיניים.
 

דוריק30

New member
מבאס- תוכנית שלמה ורק משימה אחת


יאללה שיתחילו לעשות שתי משימות בתוכנית, נמאס מהמריחות האלו רק כדי למלא את התוכנית

אי אפשר היה לוותר גם על התבלינים? כל הרעיון היה משימורים אז למה תבלינים טריים, הם יכלו להשתמש בתבלינים הקפואים- אם כבר אז כבר

וחבל שאיתן הלך- הוא היה מקסים
 

הדסהש1

New member
בוקר טוב כבר זה נמשך יותר מידי התכנית ...

מורחים את הזמן...ההתפלספויות של השופטים?
אין כבר מה לחדש...נראה לי שיש להם מועמד לזכיה...
יש כמה פיבוריטים שעוברים כל פעם את במשוכה...
צילה כבר נלעסה היטב...
 

kriz

New member
פרק השימורים


העברתי את ההודעות שלכם על הפרק לפה.
 
מתכון לצ'ילי משימורים - מעולה!

שלום
שימוש בשימורים הוא לא דבר מוקצה.
והנה לכם מתכון עולמי נפלא לצ'ילי משימורי שעועית לבנה ברוטב עגבניות (פרי הגליל).
חומרים:
2 בצלים גדולים
300 גר' פסטרמה רומנית (זוגלובק) פרוסה וחתוכה לקוביות של ס"מ X שתי ס"מ בערך,
3 קופסאות שעועית לבנה עם רוטב עגבניות (פרי הגליל)
1 קופסת עגבניות מרוסקות או 4-5 עגבניות טריות.
4-5 שיני שום קצוץ
חריף (למי שרוצה)
רבע כוס של רוטב BBQ של HUNTS. (טעם מעושן).
קצת שמן

אופן הכנה:
מטגנים את הבצל קצוץ ברונואז' (דק) בקצת שמן (לא זית!)
מוסיפים את השום (שעבר קוטש) עד להזהבה קלה
מוסיפים את הפסטרמה ומטגנים עוד דקה או 2,
מוסיפים את השעועית (עם הרוטב שלו) ואת העגבניות
מביאים לרתיחה ומנמיכים.
מערבבים שלא ידבק לתחתית
מוסיפים את הקוטב BBQ ואת החריף
מכסים ומערבבים כל 5-10 דקות שלא ידבק) כשעה+ עד שהשעועית רכה.
מטבלים לפי הטעם (מלח פלפל שחור).

הצ'ילי יוצא ממש טעים.
ה-TWIST מגיע מהפסטראמי והרוטב BBQ.
הולך נפלא עם מתכונים מקסיקאניים, כמו פחיטס או כתוספת למנות בשר.


למנהל הפורום: חסר כזה שכתוב בו בתיאבון! יש
יש
יש
וחסר בתיאבון...
 

דורית1900

New member
שמתם לב שבעריכה הפכו את סדר הטעימה

של המנה של הארטישוקים הממולאים?

בתכנית הראו שמיכל טועמת ואז משבחת את המנה, ואחריה מגיע אייל שני לטעום וגם הוא משבח. אבל, כשראו את היד של שני לוקחת את הטעימה מהצלחת היו בצלחת כל הארטישוקים, ואילו כשראו את הצלחת כשמיכל לוקחת את הטעימה אז היה חסר שם ארטישוק.

בקיצור, אייל שני טעם קודם ואילו בעריכה החליטו להפוך את הסדר. כנראה כדי שלא יראה כאילו מיכל חוזרת על דברי מי שטעם לפניה.

עוד מפלאי העריכה: מיכל הציגה את נושא השימורים כביכול למתמודדים, נכון? אז כנראה שלא, כי חיים כהן אמר בסיבוב הביקורים בעמדה של מישהו "כשאמרתי שימורים נפלו פניך". אז חיים כהן הציג את הנושא, ולצופים הקליטו את מיכל עושה את זה.

ועוד לא דיברנו על האוכל. על ההתפעלות מהעוגיות של מסרט שהמתכון שלהן מופיע במרקו והוא סתמי לגמרי. אגב, שמתם לב שמסרט בקושי נכללה בתכנית אתמול? כנראה סר חינה מלפני ההפקה.
 

kriz

New member
אמנם לא ראיתי את הפרק של אתמול

אבל גם אני מחפשת את כל ה"קטנות" האלה בעריכה.
 

רומי 912

New member
צילה איכזבה אותי לאורך כל התוכנית היתה צילה בין המועדפים עלי אך לאחר שהעתיקה את הרעיון לפסטה משי התאכזבתי ממנה.
אגב איך לא חשבו על קציצות מקופסת שימורים טונה?
 

kriz

New member
לא ראיתי


נרדמתי כבר בפרסומות הראשונות.

לאחרונה אני עייפה בצורה בלתי מוסברת. הולכת לישון כל יום בתשע-תשע וחצי, מתעוררת בחמש ועדיין עייפה


ראיתי שאיתן הלך, חבל.
 
למעלה