מתכון לצ'ילי משימורים - מעולה!
שלום
שימוש בשימורים הוא לא דבר מוקצה.
והנה לכם מתכון עולמי נפלא לצ'ילי משימורי שעועית לבנה ברוטב עגבניות (פרי הגליל).
חומרים:
2 בצלים גדולים
300 גר' פסטרמה רומנית (זוגלובק) פרוסה וחתוכה לקוביות של ס"מ X שתי ס"מ בערך,
3 קופסאות שעועית לבנה עם רוטב עגבניות (פרי הגליל)
1 קופסת עגבניות מרוסקות או 4-5 עגבניות טריות.
4-5 שיני שום קצוץ
חריף (למי שרוצה)
רבע כוס של רוטב BBQ של HUNTS. (טעם מעושן).
קצת שמן
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל קצוץ ברונואז' (דק) בקצת שמן (לא זית!)
מוסיפים את השום (שעבר קוטש) עד להזהבה קלה
מוסיפים את הפסטרמה ומטגנים עוד דקה או 2,
מוסיפים את השעועית (עם הרוטב שלו) ואת העגבניות
מביאים לרתיחה ומנמיכים.
מערבבים שלא ידבק לתחתית
מוסיפים את הקוטב BBQ ואת החריף
מכסים ומערבבים כל 5-10 דקות שלא ידבק) כשעה+ עד שהשעועית רכה.
מטבלים לפי הטעם (מלח פלפל שחור).
הצ'ילי יוצא ממש טעים.
ה-TWIST מגיע מהפסטראמי והרוטב BBQ.
הולך נפלא עם מתכונים מקסיקאניים, כמו פחיטס או כתוספת למנות בשר.
למנהל הפורום: חסר כזה שכתוב בו בתיאבון! יש
יש
יש
וחסר בתיאבון...