זה לא ניתוח,עדיין...
ניתוח זאת מגילה חביבה עם המון פירוט,דיעות,תגובות ובקיצור פלסף כמה שרק ניתן ,עד שלפרק יוצא המיץ
... ומכיוון שמנהלת הפורום הזה נורא אוהבת לנתח דברים,לפוצץ בהודעות ארוכות לאללה ולגרום לחברי הפורום להתאמץ לא להתאבד עד שהם מסיימים לקרוא הכול עלולות להיות לפעמים בעיות
לגביי הפרק הספציפי הזה בעונה השלישית דיברנו עליו כמה פעמים,ערכנו שרשורים-פעם אחת כועס כי הוא לא שודר ופעם שנייה שרשור שבו שמחנו עד בלי דיי(בהשפעת פורים...וכולם:"ליסטה יא פוסטמה, פורים נגמר כבר...
")וגם סיכמנו אותו כמה פעמים זה יהיה קל...(מה איכפת לכתוב עוד מגילה?העיקר שיהיה מעניין...) נתחיל... הפרק השבועי שנבחר ברוב קולות(כי לא היו הצעות אחרות)הוא פרק מספר 51, הפרק שסוגר את העונה השלישית-הטיימרס("מאמנים"),מה היה לנו בפרק הזה? הבסת הדי ריפר ויציאתה של ג'רי לגלות לעד ממנו... ווידוי האהבה של ריו לריקה ולא בפעם הראשונה("...דובשנית..." ריקה:" עשית את זה רק כדי להרשים אותי?"... ריו:"נו, וזה עבד?" פחות או יותר זה הדיאלוג,אני אשמח לתיקונים כמובן),כמוכן גם טקאטו שהציל את ג'רי והוכיח לנו שוב כמה הוא אולי לא נער משקפת קלאסי אבל הוא בהחלט מועיל לאהוביו. איי ומאקו בעזרתו של אהובי בעל הקול השטיחי הכי מגניב בעולם הלא הוא אימפמון נפגשו לכבוד הפרידה עם שאר הדיג'יגורלים. בסיום הקרב/הפרק/העונה הדיג'ימונים נהיו קטנים וחזרו לעולם הדיגיטלי-המון דמעות של פרידה,תחושה של הינה הסוף אך לפתע... האור בקצה המנהרה הפציע והשאיר את הדמעות שטרם יבשו בלחיינו(התיאורים שלי דרמטיים מידיי...)בבלבול עצום בגלל שמבלי שרצינו האור ריגש אותנו וחיוך של שמחה והקלה נפרש על פנינו...
אני הרגשתי באופן אישי כמו מין דז'ה וו, התחושה הייתה כמו כשראיתי בפעם הראשונה את הסוף של הפרק האחרון בעונה הראשונה(טאי:"ההרפתקאה בעולם הדיגיטלי הסתיימה לעת עתה, אני מקווה שאגומון לא ישכח אותי, אני יודע שאני לא אשכח אותו ויום אחד...יום אחד עוד ניפגש!")אותה ההתרגשות אחזה בי(מטאפורה...),היה בי גם קצת כעס שהפרק הזה לא שודר על הפעם הראשונה שכול העונה שודרה- זה פרק מעולה שמסכם עונה שמאוד אהבתי(את העונה השנייה אני פחות אוהבת,המון מהפורום לא יסכימו איתי כמובן, טוב על טעם וריח אין מה להתווכח...)עם דיבוב שמצא חן בעיניי במיוחד(אני מצליחה לחקות הרבה מהדמויות-בעיקר את ריקה,קאלומון,ריינמון וטריירמון)-תודה רבה מאיה!(בר שלום). איזה כיף שוב לנתח פרקים ולכתוב מגילות!!! עכשיו תורכם...(ואל תגיבו ב"אני מסכימ/ה לחלוטין עם מה שליסטה כתבה..." תרחיבו,תוסיפו פרטים שבגלל הסניליות בה אני לוקה שכחתי,תשרשרו תמונות מהפרק האחרון וכו'...)