פרק השבוע...

Digi Lista

New member
פרק השבוע...

לא רעיון מקורי שלי, ממש לא למען האמת. הוא מופיע בעוד הרבה פורומים בנושא סדרות טלוויזיה,אז למה שלא ננסה אותו כאן?... ומה עושים? בוחרים פרק(לא משנה מאיזה עונה)ומדברים עליו עד כדי מיצוי טוטאלי
... שמים תמונות שקשורות אליו,מביאים ציטוטים מיוחדים וכו'... יאללה מתחילים!(מי שעונה אחריי שיבחר פרק)

Kenny Girl

New member
אני בוחרת פרק

אני לא זוכרת איך קוראים לפרק הזה, אבל הפרק הזה שחוטפים את קן "למה קשרת אותי כמו בייגלה?" קן בשאלה ללא מענה "ליידי דווימון, קוץ בישבן" אוקווה מחווה דעה על ליידי דווימון

אני לא ממש זוכרת מתיי הפרק הזה היה

ניראה לי כשלקחו מקן את הקוד הזה או משהו? נו... נבג האופל?

star_female

New member
אוו, פרק טוב *-*

אחד מהפרקים האהובים עלי. דייויס רץ אחרי המשאית ברגל כדי לנסות להציל את קן... "איפה דייויס... וורמון" קן בכאבים ( *-* ) נזכר באנשים החשובים לו... דייויס נראה כאילו הוא הולך להרוג מישהו כשהם נתקעים בכביש בזמן שהרכבות עוברות... לא קשה לראות במה אני מתמקדת פה ^^; אבל הפרק הזה היה *כל כך* מלא בדאיקן! חוץ מזה, היו עוד דברים טובים בפרק... רמז דק להיאקו (קארי/יולי), יולי מנסה להתמודד עם הריגה של דיג'ימונים... ליידידוימון... אני ממש חייבת לראות שוב את הפרק הזה.

Kenny Girl

New member
גם אני חולה על הפרק הזה!

וגם על הפרק עם רוזה כי אולי זה רק אני אבל נראה לי שיש שם ימאקן

9

אני יודעת שהתמונות לא ממש קשורות אבל לא מצאתי את הפרק שמדובר עליו אז החלטתי לשים קצת תמונות של קן מהפרק הליפניי אחרון!

Kenny Girl

New member
חמודה שלי

את התבלבלת בפרק... בכל אופן ימאקן זה שזה שמאט וקן בתור זוג ודייקן זה קן ודייויס בתור זוג

Kenny Girl

New member
מה ששמת זה פרק אחרון או לפני אחרון

והפרק שאנחנו מדברים הוא הפרק או שתי פרקים שאחרי שהם חזרו מכל רחבי העולם

למעלה