Jagged chaos
New member
פרק המחזמר-
בטח חפרתם על זה כבר, ואולי זה סתם מעצבן שפתחתי הודעה על פרק ישן. אבל בחיית, ראיתי עכשיו את הפרק הזה....איזה פרק אדיר!! כל כך נקרעתי מצחוק. הכי קרע אותי שיר האהבה הסטרייטית של JD וטורק. נקרעתי גם מהשיר של פרי לכמה מעצבן JD. השיר בין קרלה לטורק על שהוא לא מכיר אותה מספיק היה מעולה.. (שמהעונה החמישית הפך לדמות האהובה עליי. שחקן אדיר. אהבתי את פרק 509, שהוא מתחיל לרקוד ללהקה של טד והשרת....איזה תותח) איזו סדרה מעולה, כל פרקי הספיישלים האלה אדירים (נגיד שפעם בעונה יש פרק שנכנסים לראש של מישהו אחר, פרק הקוסם מארץ עוץ והמחזמר.....הפרקים הכי גדולים בסדרה). אני יודע שאתם תחשבו שאני ממש מעאפן עכשיו ומנסה בכוח להלביש על עצמי תדמית סטלנית...אבל באמת שאחד הדברים הראשונים שאני אעשה אחרי שאשתחרר מצה"ל (עוד שנה ו-9
....יש לי דפוק חודשיים) זה לראות את כל הפרקים מסטול מהתחת
ראיתי את העונה השלישית לפני איזה חודש כמעט כולה בהשפעה- דברים נראים אחרת. כאילו הסדרה בנתה לעצמה יכולת להראות אחרת וטובה גם שאתה מסטול וגם שאתה פיכח... (בניגוד לסיינפלד, שלראות אותה מסטול זה כאב ראש בשביל להבין את כל ההתחכמויות של ג'רי סיינפלד). יום יבוא ונשב חברים באמסטרדם נתמסטל מהידרו ונראה סקראבס
זה יבוא זה יבוא! ואתם תראו שמתי שאני אשתחרר אני אקפוץ לפורום ואתן הודעה! בכל מקרה... סיימתי את העונה ה-5, ואם אני מתערב בויכוח איזו עונה טובה יותר, אז אני הולך לעונה החמישית. פחות מצחיקה ויותר כבדה. אבל כל פרק ממש מבריק שם מבחינת דרמה-לייט. הופתעתי לטובה כמה זמרים לא רעים השחקנים והמפיק המוזיקאלי שהפיק את הפרק- ממש יודע לתאם בין השירה לבנאדם.
בטח חפרתם על זה כבר, ואולי זה סתם מעצבן שפתחתי הודעה על פרק ישן. אבל בחיית, ראיתי עכשיו את הפרק הזה....איזה פרק אדיר!! כל כך נקרעתי מצחוק. הכי קרע אותי שיר האהבה הסטרייטית של JD וטורק. נקרעתי גם מהשיר של פרי לכמה מעצבן JD. השיר בין קרלה לטורק על שהוא לא מכיר אותה מספיק היה מעולה.. (שמהעונה החמישית הפך לדמות האהובה עליי. שחקן אדיר. אהבתי את פרק 509, שהוא מתחיל לרקוד ללהקה של טד והשרת....איזה תותח) איזו סדרה מעולה, כל פרקי הספיישלים האלה אדירים (נגיד שפעם בעונה יש פרק שנכנסים לראש של מישהו אחר, פרק הקוסם מארץ עוץ והמחזמר.....הפרקים הכי גדולים בסדרה). אני יודע שאתם תחשבו שאני ממש מעאפן עכשיו ומנסה בכוח להלביש על עצמי תדמית סטלנית...אבל באמת שאחד הדברים הראשונים שאני אעשה אחרי שאשתחרר מצה"ל (עוד שנה ו-9