פרק היום בביפ

bigbadjoe

New member
פרק היום בביפ

פספסתי ממש את הסוף. ראיתי רק עד כשפיית´ דוקרת את טריק עם היתד. מה היה אח"כ ?

Bassman

New member
ספוילר למי שלא ראה

באפי אומרת לג´יילס שהיא לא מוכנה לוותר על פיית´ ג´יילס אומר: אז כנראה שיש לה עוד סיכוי עוברים למשרד ראש העיר פיית´ אומרת לו : הרגתי את טריק... זא ת אומרת שהתפקיס פנוי? (בערך) סוף

trilliane

Well-known member
מנהל
ברגל... ;-P

היא יודעת שטריק נשלח מטעם ראש העיר ושהוא עשה עבורו עבודות "חיסולים" ושאר "שליחויות" (נגדיר את זה כך). אם הוא מת, הרי שהג´וב פנוי... ובמסגרת הרצון שלה לעבור לצד הרע, היא פונה אל ראש העיר והשאר ידוע.

GreeCheeMan

New member
משהו שנזכרתי בפרק אתמול

יכול להיות שזה בגלל שפספסתי את פרקים 2-4 של העונה השלישית (אם מישהו יכול לרשום לי בכלליות מה היה (למרות שהבנתי כבר כמה וכמה דברים) אני ישמח מאד) אבלללל... כשראיתי שעצרו את באפי נזכרתי שבסוף העונה השנייה המשטרה עצרו אותה ואז כשהיא חזרה אז לא עשו לה כלום ולא חיפשו אותה אז איך זה? הם פשוט שכחו אותה? וגם אתמול, אחרי שהיא ופיית´ ברחו מהמכונית משטרה אז לא חיפשו אותן בכלל? ראיתי שהיא חיפשה בעיתון אם כתבו עליהן משהו, אבל זה שלא כתבו לא אומר שלא יחפשו אותן, אז למה לא קרה כלום?

מוגי13

New member
אז ככה..

כשעצרו את באפי ופיית´ - האנשים במשטרה..אחרי התאונה לוקח קצת זמן לארגן חיפוש ותיאור לגבי ´הבנות החשודות´.. בסוף המשטרה הגיעה אליהן בעקיפין.. ובעונה השנייה.. השוטרים תפסו אותה בדיוק איך שהיא בדקה והיתה בהלם .. ווילו וזאנדר לאחר ששבה להם ההכרה.. הם הוידעו למשטרה. אבל בינתיים באפי לאחר שהיכתה את השוטרים כדי לצאת משם.. שמרה על פרופיל נמוך. אח"כ הכל הסתדר. אבל לא עשים מזה הרבה עניין.. כי זה לא מעניין, ת´אמת. אורית

Bassman

New member
אותי הצחיק הקטע ש

כולם עשו עניין גדול מהבנאדם המת...... כאילו אנשים כל הזמן מתים שם בנסיבות מיסתוריות.... פתאום בנאדם אחד מת אז "וואו" זה הזכיר לי את הפרק שקני מת
שכל הזמן אף אחד לא עושה מזה סיפור גדול ושם כן

למעלה