פרק החסינות השניה

יניבל1

New member
לא בהישרדות האמריקאית

שם אין אי מתים שם נועם פשוט מודח על ההתחלה ונשכח כמו עומר

o pie

New member
שם דן מודח על ההתחלה ונשכח כמו עומר*

גם שם יש חידושים והפתעות. בעונה האחרונה (אם אני לא טועה) בשלב מסויים כשהם כבר ציפו לאיחוד שבטים, החזירו את כל המודחים שהיו כקבוצה שלישית.

adicto

New member
מותר לכם לבכות הפעם ../images/Emo7.gif

אולי ככה תתחילו להרגיש מה אנשים חשו במשך כל העונה לגבי דן שניצל ע"י ההפקה פעם אחרי פעם. אני לא יודע מאיפה הבאתם את זה שנעם זוכה הערב בחסינות אבל אם כולם צודקים ומההפקה עשו תרגיל כדי לעלות אותו לגמר אז אני שמח ולא מתבייש, כמו שהיינו אומרים כשהיינו ילדים ... הוא (דן) התחיל צפיה מהנה לכוווווולם

blur2

New member
אחחח שישדרו כבר את הגמר

העונה הזאת כזאת מעייפת

adicto

New member
אתה יודע מה?

אין לי הרבה ציפיות גם לגבי הגמר, אם נעם לוקח יהיה בסדר מבחינתי, עם דן לוקח זה יהיה חותמת לכל מה שהיה העונה ואם נעמה תקח אז תהיה הפתעה אבל עדיין הרגשה של חוסר צדק שהגיעו לגמר האנשים הלא נכונים. אלך יותר רחוק מהתקוות שלך ואני מאחל שיתחילו כבר את העונה השנייה ויישמו את הלקחים מהקטסטרופה של השנה.

שירןב

New member
אני בספק אם תהיה הפקת לקחים

העונה הבאה תהיה לדעתי או יותר מתערבת או בכלל לא, אבל לא באמצע. ואני מאמינה שהם ילכו על המתערבת הטוטאלית. אין למידה מטעויות. חבל. לא האמנתי שיוכלו להרוס פורמט מנצח ו... הצליחו.

צפייה נעימה לכולםםםםם

אני ממש מקווה שנעמה זוכה בחסיניות, למרות שאני לא יודע למה אבל ישלי הרגשה שמרינה זוכה, למרות הכל.. בסוג כזה של משימה היא תמיד מנצחת. מקווה לטוב

Ping Poong

New member
מעניין מה יהיה הרייטינג היום

שבוע שעבר היה נמוך, אבל אולי בגלל המימונה..

TheCandyGirl

New member
רייטנג נמוך בגלל שנמאס לכולם איך משנים חוקים

לטובת אנשים מסויימים... ועושים הכל כדי שיזכו... נ מ א ס ! ! ! ! ! ! ! ! !

זה לא ממש משנה מה הרייטינג

כי גם אם חצי מדינה צפתה בפרק הזה, הרייטינג יהיה בסביבות 23. השיטה של חישוב הרייטינג היא שיטה דפוקה שלא משקפת כלום.

יניבל1

New member
הרייטינג היום הוא לא חשוב לתוכנית

כי את הפירסומות אתה מזמין לפני וכפי שבטח ראית התכונית היתה מפוצצת בכאלה, אז את הכסף שלהם הם כבר עשו

לוקאס 99

New member
איזה מזל שהיה את המימונה כתירוץ../images/Emo8.gif

אנשים תבינו- הרייטינג היה נמוך בגלל שאנשים חכמים ופשוט הבינו סוף סוף שעובדים עליהם בעיניים- והם לא ממש אהבו את זה, כניראה...האנשים שעוד נשארים לראות את התכנית עושים זאת רק מסיבה אחת (בעצם 2)- א. או שהם אוהבי דן/נעמה/מרינה/נועם. ב.כי הם התמכרו מההתחלה לתכנית עם פורמט מנצח, נדלקו על התכנית והתמכרו- ורק רוצים לדעת איך זה ייגמר. מה שבטוח, אני לפחות, לא רואה כזה רייטינג בעונה השניה. אנשים הבינו שהכל שם רקוב ומכור- ונימאס להם לאכול חרא ולבקש עוד כמו שהיה עד עכשיו. אנשים סוף סוף הבינו עם מי יש להם עסק, עם איזה נוכלים הם מתעסקים וכו'. נכון, גם המימונה בוודאי השפיעה- אבל לא היא הסיבה העיקרית לרייטינג הנמוך! אולי הרייטינג של היום (וגם של התכניות שעוד נשארו) עדיין ייגדל- אבל רק מהבאז שיש סביב התכנית ומההסתקרנות של האנשים. וגם כי זה כבר היישורת האחרונה של העונה... נ.ב- ההודעה לא נכתבה "באגרסיוביות" כלפיך, אלה לענות לך למה הרייטינג היה נמוך..לא היה כוונה לפגוע אם אכן זה קרה

deathly hallows

New member
אז בן אדם תבין!

הרייטינג היה נמוך בגלל המימונה וחזר לככב בראש טבלת הרייטינג השבוע.
הטענות שלך הופרכו.

לוקאס 99

New member
../images/Emo12.gifהטענות שלי הופרכו? כניראה שלא קראת טוב../images/Emo8.gif

כי אם באמת היית קוראת טוב את כל מה שכתבתי, בוודאי גם היית רואה שרשמתי (ואני מצטט): "אולי הרייטינג של היום (וגם של התכניות שעוד נשארו) עדיין ייגדל- אבל רק מהבאז שיש סביב התכנית ומההסתקרנות של האנשים. וגם כי זה כבר היישורת האחרונה של העונה....

למעלה