פרק גלגל ההצלה

svety

New member
פרק גלגל ההצלה

אם יש פרק שאני מתבאסת לא לראות אותו בלייב - זה זה! ת

תחפרו בכיף, ונתראה בלילה

דיבבלעס

New member
מהפרומו נראה שיהיה ממש מעניין ומצחיק

כמובן שיהיה נחמד לראות שוב את אולג בעיקר חח
וגם את שיר עם השטויות שלה

נקווה שהפרק אכן יהיה משובח

בינתים פרק מהנה מאוד

חוץ מהמשימה עם התרנגול... מה לעזזל עבר להם בראש? מזל שדדי לא היה צריך להיות במצב הזה.

memee2

New member
מטומטם

איך מישהי יכולה בו זמנית להיגעל מתנגול כשהיא אוכלת אותו. צבוע לחלוטין. מי שאוכל תרנגול צריך גם להיות מסוגל לנשק אותו!
ונמאס שהם שוב מתעללים בבעלי חיים

auah vfuxht

New member
איזה פרק יפה...

ממש אהבתי.היה כיף לראות את כל הזוגות...
חבל שעל הפרק הראשון דנית ודניאל עפו.היה נראה שהם זוג מאוד מעניין,ואם הם היו שורדים את ההדחה הראשונה הם יכלו להיות זוג מאוד חזק.
היא-אמביציונית ויפה.הוא-טוב לב וחכם ורגוע כזה(ככה הוא נראה לפחות). דווקא היה מגניב אם הם היו חוזרים,למרות שלא באמת היה סיכוי.
מוריה ונמרוד-הם דווקא זוג שלא כזה מסתדר והבעיה נעוצה בשניהם.היא צועקת אליו אבל גם הוא ממש עקשן וחושב שהוא תמיד צודק.טוב שלא חזרו.
שיר וראובן-שני ילדים חמודים.היה נחמד אם הםהיו חוזרים ונחמד גם שלא חזרו...
ויקטור וסיוון-סיוון דווקא מעניינת אותי.מצד אחד היא יכולה להיות ממש רעה,מצד שני יש בה עומק ורגישות.וויקטור-חמודי.לא הייתי רוצה שיחזרו.
ולבסוף יבגני וסיגל...אני שמחה שחזרו.זוג חמוד ומתוק וחזק. בתחילת העונה הם לא ממש משכו אותי אך למדתי לאהוב אותם.שיהיה להם הרבה בהצלחה!

מה שהיה הכי חבל...

...שרק זוג אחד הוחזר! נורא הייתי רוצה לראות את נמרוד או את ויקטור עוברים מהפך, או אפילו את דניאל (אם הזוג שהודח ראשון היה חוזר בגלגל הצלה אל חצי הגמר זה היה יכול להיות ממש מגניב!!!)

למעלה