פרק גדול!

א ו ר3

New member
צודקת..!!

דניס ממש הצחיקה אותי היום... והיא גם עשתה את זה בטוב-טעם ולא סתם אמרה דברים שמעליבים .

חרצית3

New member
ז ה נקרא "טוב טעם" ובעדינות

של פיל בחנות חרסינה! מה זה להתפוצץ מצחוק ולהגיד על כל הגברים ששכבה והתהוללה איתם לבתולה חסודה שזה עתה הגיעה אל הבית - זה לצחוק ולהביך בכוונה ופשוט פשוט קשה לה להתאפק ולסתום. מסכנה.

א ו ר3

New member
אפשר לחשוב...

אי אפשר לצחוק על סקס ליד בחורות בתולות? מה זה השטויות האלו? וגם מי אמר שבתולות הן "חסודות" ? זה נשמע ציטוט מימי הביניים... חוצמיזה היא אמרה שזה לא עליה (על בת'אני) אלא עליה ועל רנה...

א ו ר3

New member
ואיך את כ"כ בטוחה שהיא נעלבה?

היא בכלל לא ניראתה לי שהיא נעלבה.. ואם היא הייתה נעלבת אני בטוחה שהיא הייתה אומרת משהו על זה. אני לא מבינה מה רע בקצת צחוקים לשחרר את האוירה ולעשות כיף ...

Nadav נדב

New member
ממש לא נעלבה, השתעשעה מזה

ניסו לגרום לזה להיראות ככה בPREVIEW, אבל כשהקטע שודר היה ברור שהיא צחקה.

MommyHug

New member
ממש לא

זו השלכה שלך עליה, היא צחקה מהנאה וכולן אמרו מאחורי הקלעים שהן ממש נהנו ושמחו שדניס לא פלטה הערה מעליבה או פוגעת גם בתאני אמרה שזה היה ערב נהדר!

t a m i 2 5

New member
זה היה קורע! רנה גם צחקה

היא הייתה מופתעת מהבדיחה ולא היו לדניס בדיחות בנאליות כאלה... ורואים שהיא צחקה... ההצגה של דניס הייתה מעולה צריך כישרון לזה..ויש לה את זה:) היא מזכירה מאוד את איימי מבחינת האנרגיה שיש לה והחָיוּת שבה

t a m i 2 5

New member
לא היו לדניס בדיחות בנאליות נקודה.

לא התכוונתי שהבדיחה בנאלית:)

זה באמת היה מצחיק!

אהבתי את הסיבה עם הגברים ששוכבים איתך ולעולם לא מתקשרים

MommyHug

New member
לא הבנתי את אחד מהם...

זה עם השלוש מלים... הבנתן את הקשר? דניס גדולה
איך שהיא עשתה את זה בצורה כל כך מהנה ומצחיקה, שהיא חשבה על כל הדברים האלו ואמרה אותם בדרך מצחיקה והורגת! היא גדולה!
מההתחלה אהבתי אותה!

בתאני נירת ממש חמודה...היא בת 21!!!

חשבתי שהיא הרבה יותר מבוגרת...השיער של קאסי ניראה ממש טוב...הוא יותר בהיר ממה שאנדי עשתה לה...

למעלה