פרק ב

פרק ב

בעקבות הדיון שפתחה פה גליין 2 ובעקבות התוכנית 3 מבקשתלהעלות נושא לדיון בפורוםפ שלנו ראית את הקושי של שרית גומז שהתאלמנה מאד צעירה ולה בן אחד להכיר בן זוג ויש לי מספר שלות , מה הקשיים להכיר בן/בת זוג חדשה שיש ילדים העאם הקשייםפ קלים יותר שהילדים כבר בוגרים ועצמאים האם יש כאילו שבחרו לא לפתוח פרק ב בחיים ? איך מסתדרים עם הלבד עד שמכירים את פרק ב בחיים

בוקר טוב ליום חמישי

אז היום יום של תחילת הכנות לקראת שבת מחכה לגשם , שיבוא להרטיב קצת את העולם שלי אוהבת את הגשם יורד , פותחת חלון להריח את הגשם ומטעטפת במשהו חם , אוהבת את החורף שלנו

גלין2

New member
פרק ב

אני התאלמנתי כשכל ילדי היו ב"ה נשואים. אך גם במצבי יש בעיות למרות שלכאורה הבית שלי ריק וכל כולו ממתין לקבלת בן הזוג החדש. פסלתי כמה גברים שיצאתי אתם ,אחרי שחקרתי אותם על טיב יחסיהם לנכדיהם ועל כמות הסבלנות שהם יכולים לגייס כשכל החבורה מתארחת לשבת או לחג. אם אין להם סבלנות לנכדים שלהם בוודאי לא תהיה להם סבלנות לשלי. ועל זה אני לא מוכנה לוותר, אהבה אהבה אבל הילדים והנכדים שלי לא יסבלו בגלל שגבר חדש ניכנס לחיים של סבתא שלהם. ואולי בגלל זה הפסדתי כמה גברים טובים, אוקיי הגבר שאני מחפשת יהיה לו לב מספיק רחב כדי להכיל גם את משפחתי ואם לא אז אמשיך בחיי בלעדיו. שמעתי על כמה זוגות שהתגרשו בגלל הילדים ואני לא נכנסת לסיבות והאם אפשר להיות חכמים ולא להגיע לגירושים. בקיצור האם אתם מכירים איזה גבר עם לב רחב כים שתהיה לו אהבה בשביל כולנו? אני מצידי מתחייבת לקבל ולארח את ילדיו כמו את שלי. כי לא אלמן ישראל!

בפורום שלנו

כתבו בעבר כמה אלמנים , והיתה פה תמונה דיי מאוזנת של אלמנים ואלמנות מקווה ומתפללת שהם מציצים בפורום מדי פעםפ ויחזרו לקרוא אותך ויודעת שיש הרבה הקוראים את הפורום ולא כותבים אז אולי אחד מהם יבחר לענות לך ויצא מהצללים והוא גם יכול לשלוח לך מסר פרטי ובו יפתח לך צוהר לעולם שלו

פרק ב' זה מורכב

ומאד אינדווידואלי , יש צעירים עם ילדים קטנים , ויש מבוגרים עם ילדים בוגרים שמוצאים זוגיות ויש אחרים שבכלל לא מצלחים להתחבר לזוגיות חדשה . אסור להכליל ובטח שאין חוקיות .

כל אחד/אחת הוא עולם ומלואו

למצוא חבר/חברה שנעים יהיהלהיות לצידו זה לא פשוט בכלל האם צריך להתחשב בבני המשפחה ביצירת הקשר החדש?

למעלה