פרק ב

yy124

New member
פרק ב

בוקר טוב שבת שלום יושב אני וחושב למה אני חוזר כל פעם על הטעות שעשיתי אז ככה לפני שנתיים התגרשתי מאישתי הראשונה לפני שנה חזרנו והתחתנו בשנית הופעל מצידה לחץ רב מבחינה אישית אני אומר לעצמי איזה טמבל אני אין ביני לבינה שום דבר לא סקס לא שיחה כלום נאדה מיום ליום אני מגיע למסקנה שעלי לעשות צעד קדימה לפרק את החבילה הזאת כי הקשר הקיים מתסכל אותי אז התפרקתי קצת מאחל לכולם שבת נעימה

א ש לי

New member
חוזר כל פעם על טעות??

שואלת את עצמי...איך מתחתנים עם מישהי שאין בינך לבינה כלום? מה זה הופעל מצידה לחץ רב? אבל כמובן שאין צורך לענות, או.קיי, אז טעית, עכשיו כל שעלייך לעשות זה לקום ולתקן בדרך הכי יפה ומכובדת, מגיע לכל אחד להיות מאושר, ואתה אחראי לחייך. בהצלחה.

yy124

New member
תיקון טעות

אז ככה הייתי נשוי לה קרוב לשלושים שנה במשך כל התקופה הזאת גידלנו ילדים וסבלנו למענם לאחר הגירושין חל בה שינוי -- אבל מתברר שזה היה אבל זה היה שינוי וירטואלי

רות 2

New member
ניראה שעדיף לך

להיות תקופה ארוכה פרוד.........ורק אחריי תקופה ארוכה שכזו ...להחליט אם באמת מסוגל רוצה להיות " גרוש" ולמה כיי לפחות לפיהכתוב אתה כזה שזורק האחריות ל הכל על הצד השני ......... חזרנו כי......., הופעל עלי .." אין סקס "יענו זה תלויי בה בלבד " אין שיחה "יענו לטנגו שכזה לא צריך שניים אז מה עושים ...מפרקים ת'חבילה אחרי שנתים ופה זו בהחלט החלטה של מי שלא מרגיש מאושר מי שבאמת באמת ניסה ושלם עם עצמו אז שוב פסק זמן אולי במגביל לפחות עם המרחק איש מקצועי לכל ההליך תתפרק תתפרק זה תמיד טוב אף פעם לא מזיק להשים הכל על השולחן .... השאלה האם עשיתה זאת גם עם זוגתך

yy124

New member
היי

אכן זה כך אני הולך בסוף החודש לגור לבד אני לא מאשים רק אותה אבל בראייה אמיתית ניסיתי לכל אורך הדרך לשנות את הזוגיות לגבי זוגתי השיחה ביננו זה שיחת זוג חירשים

למעלה