פרק ב'

פרק ב' ../images/Emo26.gif

בסיפורי "משדכים להילה"... לפני כמה ימים איזו דודה פולניה הודיעה לי שהיא נתנה את המספר שלי למישהו. לא "אפשר" לא "האוכל". פשוט אקסיומה, נתתי.
אז הוא התקשר אלי... בן ארבעים הנער. נו, ניחה, גם אני כבר לא ילדה. ואז התחילו לצוץ כל הדברים... מקועקע בכל הגוף (ואני לא אמא תרזה, גם לי יש נציגות על הגוף, אבל מקומית!). הכלב שלו, שהיה הדבר הכי קרוב אליו בחיים, מת. לא נעים... ואז הסתבר לי שהוא שרף את הגופה והוא מתכוון לעשות פורטרט של הכלב על כל החזה. עם האפר של הכלב........ ואז גם הסתבר שהוא ביקר אי אילו פעמים בכלא המקומי, לתקופות שונות. נו?? זה מה שהדודה מאחלת שיהיה לי בן זוג? באמת... ואני אחת שמשתדלת לא לשפוט אנשים. אבל יש גבול לכל תעלול!

galgal0ne

New member
הילהלהלה

אז קודם כל תנחומיי, דבר שני כל מי שאני מכירה יודע שלא לשדך אותי... זה נגמר לא טוב.. ואז יש אי אלו אי נעימויות עם המכר המשותף. מה שכן, אמבר (השותפה שלי) מעולם לא ניסתה לשדך לי אף אחד... כשאנחנו יוצאות למועדון, או בעצם לכל מקום, אני ממש ממש ממש ממש ממש מגעילה לכל מי שמנסה להתחיל איתי, נראה לי שזה הפחיד אותה והיא לא מנסה , בעצם היה ניסיון אחד של מישהו שבא אלינו הביתה, איזה ידיד שלה או משהו, והוא החליט שחבר שלו יאהב אותי, אז בלי שאני אדע מזה היא מזמינה את שניהם אלינו הביתה, ומתקשרת אליי לשאול מתי אני מגיעה הביתה, שהם בדרך, אההה... אני הייתי שעה נסיעה מהבית, וממש לא מעוניינת

OrlyNL

New member
אני היחידה

שהקטע עם הקעקוע של הכלב נשמע לה "שתיקת הכבשים" משהו?

billc

New member
תמיד רציתי בחורה עם קעקועים../images/Emo7.gif

הבחורה שאני יוצא איתה כלכך הפוך מזה
הלכנו לבלות בשבת באיזור של פאבים ודיסקוטקים כל פעם שראיני בחורה עם מיני קצרצר, היא שואלת אותי, אם היא זונה

תקשיב

אם תצא עם מישהי מהפורום הזה, יש לך סיכוי לא רע שהיא תהיה מקועקעת...

snow white 7

New member
לפחות הפעם....

סיננת דרך הטלפון ולא בזבזת אנרגיה על עוד דייט כושל

למעלה