פרק ב' שלי פרק א' שלו

פרק ב' שלי פרק א' שלו

נעים מאד
אני בת 33 גרושה,יש לי שתי ילדות מדהימות
הוא בן 36 רווק
הכרנו לפני שנה וכבר חצי שנה שאנחנו גרים יחד אצלי
הזוגיות שלנו כיפית, מעניינת ומפרה, אנחנו נהנים יחד, אני מרגישה שהוא אוהב אותי ואת הילדות, כמובן שגם אנחנו אותו... אנחנו יוצאים לטיולים, צוחקים ובגדול הכל בסדר.
דיברנו לפני כמה ימים על ילדים נוספים ולדבריו אנחנו צריכים לחכות עוד שנה בערך עד שנתחיל, אני חייבת לומר שזה קצת אכזב אותי, בכל אופן ילדתי את הראשונה בגיל עשרים ואת השניה לפני 5 שנים ואם נתחיל להכנס להריון רק בעוד שנה, זה יוצא שאני מגדלת תינוקות בערך 20 שנה מעבר לעובדה של הגיל של שנינו...
ובכלל.. פתאום זה גרם לי לחשוב שאולי הוא לא מסוגל להתחייב
שאולי לא טוב לו כמו שאני חושבת...
ואז עלתה בראשי שוב השיחה שדיברנו לפני חודש... בה הוא אמר שהוא עדיין לא מרגיש מוכן להתחייב עד הסוף אבל הוא מרגיש שהוא מתקרב לשם.
מעניינת אותי דעתכם... האם אני בוחרת לעצום עיניים ולא לראות את מה שאני צריכה?

תלוי מה את רוצה לראות

אם את רוצה לראות זוגיות כיפית, מעניינת ומפרה או 'סגירת עיסקה'. לגבי הילד/ים המשותפ/ים, אני לא רואה הבדל גדול מבחינתך בין הריון עכשיו או בעוד שנה, עדיין תהיי 'עשרים שנה בחיתולים'. אז הטיעון כאן הוא לא מי יודע כמה

לפי הבנתי, זו צריכה להיות יותר דאגה שלו ופחות שלך. את חייבת עכשיו דחוף בהול תינוק? יש לך כבר ילדים משלך. ואם לו לא דחוף או בכלל לא נחוץ אז למה זה קריטי לך?
לדעתי תהני מיחסים טובים ומהנים וחסלי מחשבות טבעת מערערות הבטחון וקשר.

לא.. לא..

זה לא שאני רוצה תינוק כאן ועכשיו ואני לא רוצה 'סגירת עסקה' בכלל...
וזה לא שיש משמעות מיוחדת בין השנה הזאת לשנה הבאה...
אולי זה הפחד שמא הוא לא מסוגל להתחייב
אולי זה הילדות שלי שקשורות אליו כל כך
נכון, מחשבות על טבעת וכו' הן מערערות את הקשר, אבל את באמת חושבת שאני צריכה להעלים אותן לגמרי?

כן

חרדות מן הסוג הזה ידועות כמחבלות בקשר. אני מציעה להסתכל כל יום על מה שיש. לא על מה שאין.
ומה שיש זו מגמה של התקרבות והתחברות ואת צריכה להבין שזה לא פשוט.
גבר שבחר לבוא לגור איתך ועם הבנות באמת ובתמים מנסה לבנות קשר לעתיד.
צריך לתת לזה זמן ומקום, ופשוט להיות.
לאף אחד אין בטוח לגבי המחר. גם אם תהיה טבעת על האצבע, ותינוק בעגלה
.
פשוט תהיי...

nirity1

New member
תהני ממה שיש לך

ותפסיקי לחשוב על מה שאין
יש לך שתי בנות מדהימות , גבר שגר איתך כבר חצי שנה עם זוגיות טובה שאוהב אותך ואת הילדות
את באמת צריכה טבעת ותינוק ?

seeyou

New member
אם הוא בן 36 רווק זה אומר(לי)
הרבה

גם שאת בת 33 גרושה עם שתי ילדות זה אומר לא מעט במיוחד לגבר רווק
אם בשלב זה של החיים שלך :"הזוגיות שלנו כיפית, מעניינת ומפרה, אנחנו נהנים יחד," לא הייתי "מקלקל" אותה

לפעמים "שדרוג" זה לא לטובה

יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שאת נחפזת

לבקש אחרי חצי שנה מחויבות שכזו היא בקשה לגיטימית, אבל מאוד לא פשוטה.

אדם שבחר עד גיל 36 לא להתחייב, ולא משנה כרגע מה הסיבות, לא יתחייב בקלות, בטח לא לחבילה של 1+2 כאן ועכשיו.

זה לא אומר שהוא לא יכול להישאר בן זוגך בקשר ארוך ומחייב. אבל זה אומר שאתם צריכים לעבור תהליך הדרגתי של בניה. ואילו מה שאת מנסה לעשות זה לדלג על התהליך ולעשות הכל בקפיצה אחת. כמובן שהוא לא מסוגל לכך, ובמידה רבה של צדק.

את צריכה לדעתי לבדוק קודם כל את מקור חוסר הסבלנות שלך, ומקור חוסר הביטחון שלך, ומקור החשש שלך להינטש. כל אלו הם עבודה שלך, ולא שלו.

במקביל, הוא צריך לבדוק אצל עצמו את מקור החשש שלו להתחייב, זה שהביא אותו עד הלום.

אבל כל אחד צריך לבדוק את עצמו, ולא את הזולת. ואני חושב שאתם צריכים לדבר על זה, ולשתף זה את זו בהבנות שלכם ובחששות שלכם, ולא לנסות לגמור הכל בזבנג וגמרנו. זה תהליך של בניה שדורש סבלנות ומחויבות של שניכם. והמחויבות שלך לעניין היא לא ברצון להתחתן מחר בבוקר, אלא דווקא בנכונות לאפשר לזה זמן.

אילו לא מדובר היה שחצי שנה אלא בשלוש שנים, זה היה כנראה סיפור אחר. אבל לו רק חצי שנה.

והריני להזכירך שלמרות שהחששות שלך על בזבוז זמן הם לגימטימיים, בכל אופן קשר זוגי לא מגיע עם תעודת ביטוח, אלא עם תג סיכון מסוים.

I C E M A N 7

New member
איך נגמר פרק א'?

לאור העובדה שהתגרשת כעבור פחות מ-4 שנים מאז "ההתחייבות" האחרונה, יש מצב שהאישיו פה אינו המסוגלות שלו להתחייב, אלא המסוגלות שלך לעמוד בהתחייבויות.

סטנגה Joe

New member
נראה לי

שעכשיו טוב לכם.
את ממהרת לאן שהוא?
לדעתי תשארו בינתיים במקום הזה שטוב לשניכם ורדי מהמקום הזה של לכפות את דעתך או כלום.

למעלה