פרק בסטאר וורז

יויוני

New member
פרק בסטאר וורז

חבר שלי התחיל לכתוב פרק של סטאר וורז וביקש ממני לפרסם אותו בגלל שאין לו אינטרנט.אז פירסמתי אבל עכשיו יש לו המשך. אז אני אפרסם אותו עוד פעם כדי שתיראו ואת ההמשך שלו בהודעה הבאה. הסית' הירוק 400 שנה לאחר הפרק האחרון (שובו של הג'די) מלחמה. אבירי האור, הג'די נגד אבירי החושך הסית'. נכדו של לוק סקייוולקר, אדוק סקיוולקר נלחם יחד עם חיילי הריפובליקה החדשים ועוד 3 אבירי ג'די: מרי-אק, דרמיון וטרוי באביר הסית' גארון בעל הלייטסיבר עם הלהב החום (תערובת חזקה של קריסטלים המורכבת מהקריסטל שעושה את הלייטסיבר הכחול והלייטסיבר האדום. הלהב החזקה ביותר.) וחייליו, מרי-אק מכה עם הלייטסיבר הכחול שלה בחרבו של גארון (ווואג'), גארון משתמש ב"כוח" כדי להדוף אותה על קיר, דרמיון נכנס לתמונה, הורג את חייליו של גארון בשניות בודדות עם הלייטסיבר הירוק שלו (וואייש) , עד שמגיע לגארון ונלחם בו בחוזקה אך גארון בשניות חותך לו את שתי הידיים והורג אותו באכזריות. אחר כך הגיע תורו של טרוי בעל הלהב הירוקה גם כן, טרוי מתיח ומתיח את הלייטסיבר בגארון אך גארון לא מוותר ותופס את טרוי בעזרת ה"כוח" וחונק אותו. טרוי כמעט מת אך פתאום גארון נהדף בחוזקה לעבר חלליתו שלו. כן זה היה אדוק. הקרב החל ונמשך חצי שעה (בזמן כדור הארץ) עד שלבסוף אדוק קורת את ידו של גארון והורג אותו. מרי-אק טרוי ואדוק ניצחו... אך רק רגע ! דלת החללית נפתחת ומתוכה יוצא יצור נמוך קומה שצבע עורו ירוק, זה היה סית' עם לייטסיבר חום, הוא החל מתרב לעברם של השלושה הנותרים.. אין ספק, ידעו השלושה, זהו דארת' מונבו בנו של יודה.....

יויוני

New member
המשך

דארת' מונבו נוצר ע"י בקיעת ביצה שעשה יודה בין הפרקים ה-3 וה-4, הוא החביא אותה בצד השני של הגלקסיה בשביל שלא יגלו שיש לו בן ויהפכו אותו להיות סית'. אך ללא תקווה סית' בשם אנבו גילה אותו והחליט לגדל אותו ולהפוך אותו להיות הסית' המושלם. כרגע מונבו הוא עדיין בשלבי התפתחות הכוח אך הוא עדיין בין הסית'ים החזקים ביותר. המשך... מרי-אק וטרוי החלו להילחם בו במהירות עם חרבות הלייטסיבר שלהם, וכאשר ניסה להדוף אותם בעזרת ה"כוח" הם השתמשו ביחד ב"כוח" וניסו להדוף אותו בחזרה אך ללא טעם הוא היה הרבה יותר חזק מהם ב"כוח" והדף את שניהם לתוך נהר לבה רותחת אך למרבה המזל אדוק היה שם והציל אותם ממוות בטוח. עכשיו היה זה אדוק אשר נלחם במונבו הקרב היה צמוד עד אשר שתי החרבות הוצמדו אחת לשנייה ואדוק החל מוריד את מונבו לכיוון הריצפה, אך ללא טעם מונבו חש שהוא מפסיד ולכן העיף את סקיוולקר הצעיר בעזרת "הכוח" וברח משם מהר משאיר את גופת המאסטר שלו גארון על הריצפה. כעבור כמה זמן הגיע חללית ענקית עם מלא חיילי קומנדו אשר חילצו את מרי-אק, טרוי ואדוק הצעיר משם. הם חזרו לכוכב הבית שלהם מונדרון שהיה מרחק 5 מיליון שנות אור משם. בינתיים בספינת החלל רוטאס מקום משכנו של מונבו. מונבו: "להורג אותם אני הולך" אדמירל שיפט: "מי אלו שאתה מדבר עליהם?" מונבו: " היו אלה סקיוולקר אדוק, קנובי מרי-אק, ווינדו טרוי" מונבו: "היו אלה נכדים של ג'די מאסטרים" אדמירל שיפט: "אתה לא מתכוון ל..." מונבו: "כן מתכוון אני, מאסטר ווינדו, אובי וואן קנובי ואחרון אך חזק מכולם לוק סקיוולקר" בכוכב מונדרון. טרוי ומרי-אק נשלחו בדחיפות לבית החולים הבין כוכבי. אדוק ניגש במהירות למאסטר שלו- מאסטר ריידון וסיפר לו על הסית' הירוק מונבו בנו של יודה. ריידון ידע שיש ליודה בן אך נדהם לגלות שהוא סית'. 6 חודשים לאחר המאורות... ריידון: "יש לי תחושה רעה לגבי היום הזה" אדוק: "כן גם אני מרגיש את זה. כמו דקירות בלב" אפלה גדולה פתאום ירדה על הכוכב מונדרון. ושלוש חרבות לייטסיבר נפתחו- אחת אדומה, אחת חומה ועודה אחת אדומה. המשך יבוא... אנא אימרו את חוות דעתכם

the sith

New member
זה היה יכול להיות יותר יפה אם

זה היה שומר יותר על המסורת של סטאר וורס...כרגע זה הרבה יותר מזכיר את בצורה מוזרה את דראגון בול z וכל זה.

Jedi Force

New member
יש...

משהו במה שאתה אומר. שמע, הסיפור מתרחש מהר מדי, רק ראינו אותם נלחמים בילד של יודה, וכבר עברו שישה חודשים. אה, ותדאג לכתוב בפיסוק, קל יותר לקרוא ככה. העלילה גם קצת דיי נדושה, שלושת הילדים של שלושת הג'דיים החזקים וינדו, אובי-וואן ואנאקין, העלילה המקורית של סטאר וורז קצת סותרת את הסיפור שלך כיוון שכג'דיים אסור להם לתת לחולשתם לנצח ובכך להתקרב לנשים, ואני ממש אתפלא אם מייס ווינדו ואובי וואן קינובי ירשו לעצמם לקרוא דבר כזה, כמו שקרה לאנאקין. אה, והדבר הכי מוזר בסיפור זה שהחרב בצבע חום...אולי זה פתיחה של דמיון חדש אבל חום?
שמע, אני ממליץ לך להמשיך עם הסיפור, נראה לאן זה יגיע.

Jedi Force

New member
תיקון קטן

"ואני ממש אתפלא אם מייס ווינדו ואובי וואן קינובי ירשו לעצמם שדבר כזה יקרה" ^_^"

Dehlofoz

New member
הממ כעבור 400 שנה..נכדים..? אם כבר

הנינים של הנינים של הנינים....

funkey monkey

New member
למה נינים?

הם השתמשו במאיץ חלקיקים שגרם להם להחזיר בזמן את כדורי הדרגון בול, מה שגרם לכולם לחיות חיי נצח.

נחמד../images/Emo8.gif

סך הכל רעיונות טובים. אני מצטרף לאחרים בטענה שתיתן יותר אמינות בפרטים והגיוניות. נסה גם באמת לפסק ולגרום לסיפור להיות יותר שוטף. אבל תמשיך לכתוב, רעיונות יפים.

למעלה