פרק ב´: של הדשא..

כלואה

New member
../images/Emo13.gif

כן, הבחור. גם אני תוהה לגביו, אבל עם התאהבות לא מתווכחים, בל נשכח. לגבי רווק שאינו מעוניין במחויבות בדיוק כמוה- אז זהו שזה לא בדיוק כמוה, רווק שלא מעוניין במחויבות מטייל אצל נשים רבות. אני יכולה להבין בחירה של רווקה מהנקודה הזאת שאין לה את הגבר הנשוי לצידה כל הזמן, יש לה את כל החופש בעולם ואם הוא לא איתה הוא עם אשה אחת קבועה. אבל לא יכולה להסכים לזה שמישהי, כחברה שלי, שחולמת על חתונה (כן, חולמת..שיהיה) תתחבר לגבר נשוי.כך היא בטוח לא תגשים את הרצון הזה שלה, את החלום. לגבי תיבת נוח- נו באמת, קצת הגזמת.

אטיוד5

Active member
בעניין תיבת נוח

אני באמת מאמין במה שכתבתי שם. שזה המודל האידיאלי. אבל זה לא אומר שכל חריגה מהנורמה היא זוועתית. אני בהחלט פתוח גם לסוגים אחרים של התקשרויות. למשל כלב עם זאב - יוצא כלב זאב. דוב עם נמלה - יוצא דוב נמלים. נשוי עם גרושה - יוצא עשן. חחחחחחחחחחחחחח

תוכימון

New member
לחיות את הרגע

אם לה טוב עם זה והיא נכנסת לעניין בעיניים פקוחות, שיערב לה. לה בטח אין מה להפסיד .... לא כל עוד הוא נותן לה את עיקר תשומת ליבו, אהבתו ומרצו .....

אטיוד5

Active member
זב בדיוק הענין

שנדמה לה שאין לה מה להפסיד. אבל היא מפסידה הזדמנויות אחרות וריאליות יותר. כי ליבה במקום אחר. במקום שלא יצא ממנו כלום טוב חוץ מזיון טוב.

תוכימון

New member
שום דבר הוא לא לנצח

כרגע טוב לה היא יכולה, ואני מדגיש, יכולה לזרום עם זה. או שלא. אם היא תזרום עם זה היא תהנה, לפחות עד שלב מסוים. יש משהו רע בזה? מישהו יכול להבטיח אופציה בטוחה יותר?

תוכימון

New member
ולכן ...

אם החיים מציעים לך הזדמנות תחשוב טוב, חיים פעם אחת אולי שווה להתנסות אומרים שהחכם לא נכנס לצרות שהפיקח יודע לצאת מהן אבל הפיקח הוא לפחות בעל ניסיון ..... .

אין חכם כבעל נסיון

הפיקח רוכש את הניסיון שלחכם כבר יש (גם אם למד מנסיונם של אחרים)

תוכימון

New member
לפעמים ....

לא תלמד שלא להחתך עד שלא תתגלח על זקנך שלך טובים דברי חז"ל אבל לפעמים אין כמו אמפיריות

אטיוד5

Active member
אין רע של ממש

אין פסול. יש רק את החשש שהיא לא תממש קשר יותר משמעותי וטוב בשבילה בגלל היותה בקשר הזה. זה הכל. אין לי שום התנגדות מוסרית מעבר לזה.

viviti

New member
לא לקחת בחשבון את האופציה

שבה היא תתאהב בו ותיהיה שקועה עד צאוור במערכת היחסים הזאת. שבה אחד הפרטנרים לא יכול לתת את כולו.. ואז מה?

למעלה