פרק ב´ עם רווק

פרק ב´ עם רווק

שאלתי את השאלה הזאת בפורום השכן ולא קיבלתי תשובות ברורות וכך נשאלה השאלה: מה דעתכם על גרושה עם רווק? האם בכל מקרה התשובה ברורה ..לאאאאא או שלעיתים יכל להיות גם מצב שהוא אחר שונה ? לדעתי יש יתרונות ויש חסרונות השאלה מה יותר ומה בראש המגבלות..? ילדים משלו ? זאת נגיד לא בעיה .. מה הבעיה בעצם.. הכי הכי בולטת?

maof

New member
וואלה זאת שאלה ../images/Emo13.gif

קשה לענות על הדברים כתשובה גורפת...... יתרונות וחסרונות כל אחד יענה לעצמו...... דבר שאני יראה יתרון יכול להיות אצל אחר כחסרון אבל כן סביר להניח שהוא ירצה ילדים ..... אבל לפי דעתי הבולט ביותר זה יהייה להיתחלק עם כולם לתת מעצמו לכלל ......... לחיות חיי משפחה ללא הכנה מוקדמת ...... מעוף

רות 2

New member
להיות הורה !!!להרגיש הורה!!! להבין

מהות ההרות מהי ....אולי זו הבעיה שתהה בולטת בן כמה הרווק הזה... שפוזל לעברך?.......

חח האמת שלא כל כך יודעת

מי פוזל יותר למי... הוא נראה לי בן גילי אבל אני חושבת שלא בדקתי עליו כלום עדין גם לא חושבת לבדוק, בפעם האחרונה נשלחו מילים מרמזות על התענינות כי, לדעתי גם הבין שאני לא נשואה מה אולי חשב בהתחלה בגלל הילדים. שמעתי עליו במקרה לפני שבוע (לאחר שהתענינתי יותר מלפני) דברים חיוביים וזה גרם לי לפזול חזרה, מעבר למה ששמעתי לא שאלתי.

maof

New member
אוקי נחמד מצידך../images/Emo6.gif

את בודקת את השטח....... אם והיה והוא ירצה
יענו...מקדימה תשובה למכה
סחטין זה ניקרא להכין שעורי בית
מעוף

האמת שזה מצחיק

יש מן קליק חמוד ודי מסתכלת לעברו גם והוא נראה לי ביישן (אוהבת) ובמקרה אבא שלי סיפר לי סיפור על מישהו ואז דיבר עליו שהוא מכיר את השכן שלו והוא בחור חמוד.. כמובן ששתקתי במבוכה ולא שאלתי כלום.

האמת שסתם חושבת שהוא רווק

איזה באסה עוד בסוף יתברר שגרוע יותר...נשוי.. חחחח סתם טעות שלי יכולה לשאול וזהו.

ophra

New member
נראה לך שעל כזו שאלה אני אשתוק? ../images/Emo6.gif

אבל ממש אין לי זמן כרגע.... אני עוד אחזור.... עפ
(מדפדפת בארכיון הרווקים בחיה)

ophra

New member
הבטחתי ולכן אקיים... ../images/Emo13.gif

אז ככה.... בניגוד לדעות של א/נשים כאן ובניגוד לדעות של חברי וחברותי לחיים ה"אמיתיים" אני לא פוסלת אף אדם... בטח לא בגלל שהוא רווק...
אבל מנסיוני (המוגבל) בתחום נתקלתי בכמה מקרים ואני מרשה לעצמי, עם הסתייגויות כמובן, להגדיר כמה "מאפיינים" של רווקים.... ראשית בסוגיית הילדים, שהיא ללא ספק הנקודה המהותית ביותר שמבדילה בין רווקים לגרושים. נכון. רווק לא מבין ולא מכיר את המשמעות של ההורות, על כל הרבדים שלה. החל מהמקום המרכזי שיש לילדים בחיינו, דרך האחריות הבלתי פוסקת, המשימות שיש לבצע ביומיום, ולוח הזמנים המוגבל.... אבל מי שבאמת רוצה ללמוד ולהבין - יכול! ולא רק להבין - הוא יכול אפילו להנות מהסיטואציה הזו... של לקבל ילדים "מן המוכן"... עם מחויבות (כלפיהם) מוגבלת ולא טוטאלית.... לגבי הרצון שלו לילדים משלו... זה כבר שאלה שנוגעת לאדם שעומד מולך ולך.... יש כאלה שמאד רוצים.... ואם גם את רוצה - אז סבבה, ואם לא - זו בעיה..
יש כאלה שלא רוצים ובכלל לא ממש מתים על ילדים, וגם זה עשוי להוות קושי מסוים... ויש כאלה (ומהסטטיסטיקה המאד-לא-ממצה שלי, הם הרוב), שאין להם ילדים מבחירה, אבל בפירוש יכולים לחבב את הרעיון של קשר עם ילדים שאינם שלהם.... דרך האשה שאיתם.... (לא שמישהו מהם זכה לזה במקרה שלי...
אבל כולם הביעו רצון...) נושא אחר שעלול להיראות בעייתי לעתים הוא האמירה הנפוצה: "אם הוא רווק עד היום, אז כנראה שיש לו בעיה עם קשר...".... אההמממ.... אין לי מה לומר, כנראה שיש בזה משהו, אבל אותה אמירה יכולה להיות נכונה גם על אדם שהיה נשוי 10 שנים... וגם זה מנסיון....
אז ככה שגם זו לא סיבה "מספקת" כדי לפסול... נכון? ועכשיו - ליתרונות!!!!
לרווקים יש ימבה זמן פנוי. מתי שתרצי - הם פנויים. ואם הם רוצים ומשקיענים, הם שלך בכל רגע שתגידי....
רווקים (בדר"כ) "צמאים" לטאץ' נשי בחייהם (ואני לא מתכוונת רק למגע פיזי...
) הם לא "שבעו" מחיים עם אשה....
(זה ישמע עכשיו נורא, אבל זה נכון...) בגלל שאין Xית ואין לו ילדים - יש פחות נושאים סבוכים להתמודד איתם.... לסיכום.... אני יודעת שזה מלווה בסוג של אי-הסכמות מסביב, אבל לי אישית יש סוג של חיבה-בלתי-מוסברת לגברים רווקים....
ולכן - אני בעד!!
לכי על זה מזליקה... מה כבר יכול לקרות....? עפ
(בפרץ של מצברוח חיובי בלתי מוסבר)

מדהימה אין עליך

(ולמה מצב רוח לא מוסבר? תעני לי עכשו לאמגלא חחחח אהבתי הסכמתי גם בקשר לרווק עד גיל כזה מסכימה תמיד חשבתי ככה הענין הוא שהוא די צעיר מקווה שלא יותר ממני חחחח ואחד בגיל השלושים או שלושים פלוס די בכלל לא רע ההפך עשה את כל השטויות שבע מכל הקשקושים ויודע מה רוצה. היה שווה לחכות לך

האלי

New member
אני חושב ש...

הבעיה הכי גדולה שיכולה להתעורר, זה כמובן אם עוברים את המכשלה של מוכנות למחוייבות וכל זה, היא הילדים. איך הילדים שלך יקבלו אותו ואיך הוא יתייחס אליהם. אם זה עובר לדעתי לא תהיינה לכם בעיות אחרות מכל פרק ב' שהוא שלך, האלי. <בפרץ של אופטימיות בלתי מוסברת>

האלי ברור שאתה צודק אבל

אני מנסה כל כך להבין מה ההבדל בין רווק לבין גרוש ולא תמיד יש הבדל כי בני אדם הם בני אדם מכירה גם גרושים שלא רוצים להרגיש את הילדים של הצד האחר שאין להם את זה כמו שאומרים אז לפעמים אולי זה תלוי באדם ולא במה שהוא רווק או גרוש?

רות 2

New member
מזליקה .........נידמה לי כי את

מחפשת עידוד לסוג של קשר שכזה....... באופן אישי קל לי לומר לך ...צאי והתנסי... את רושמת שאולי זה תלוי באדם ולא במצבו..רווק או גרוש".. אכן הבן אדם, ואישיותו ,וההתאמה הזוגית חשובה אבל....... ויש כאן אבל ...... בסיטואציה שכזו אי אפשר להפריד ולא להתיחס לנושא של הילדים שיש לך ולא לו .... כמו שכבר נאמר יש להתיחס לכל מה שאת נושאת בתוך הקיטבק והאם הכתף שלו מספיק רחבה להתחלק במטען...... ואולי כאן תמצאי הבדל בין גרוש אב לילדים שיהה מוכן בשם אהבתו אליך, ונסיונו , לשאת את הקיטבק שלך לעומת רווק שאין לו ההתנסות בכל הנוגע לחיי זוגיות בתוך משפחה קיימת

ממש לא

אני טיפוס עצמאי בשטח, שואלת שאלות כמו הבן שלי מסקרנות לעיתים, לא חושבת שאם באמת הייתי רוצה הייתי מחפשת שאתם תגידו לי הייתי עושה. א. סתם עוד אחד שפוזל וזה לא מה שחסר לי ב. סתם חמוד לא יודעת באמת מה מצבו סתם הסקתי שהוא רווק ג. לשאול זה לא תמיד אישי ככה שאין זה אומר שבאמת מענין לי ד. אני אוהבת את הקיטבק שלי גאה בו ולא חושבת שגרוש טוב יותר ה. מאמינה בגורל של האדם באופי שלו ובמציאות בעיקר ו. תודה בכל זאת

michaly43

New member
../images/Emo45.gifמזליקה אני אענה לך:

אין שום חוקים במשחק הזה: באופן טיבעי (גם באתרי הכרויות) את מחפשת אדם הדומה לך ברקע שלו (ואת יודעת למה אני מתכוונת). יש פחדים, יש לבטים, ומה אם הוא לא יודע מה ואיך עם ילדים? ובכלל איך זה זהוא רווק עד היום..... וכו´ וכו´ אספר לך סיפור: אימי הייתה גרושה 1958 בארץ, שלוש ילדים. פגשה את אבא שלי, עולה חדש מאמריקה, רווק, בלי כלום, ועם מבטא מצחיק, לא ששלה היה יותר טוב(הונגרי), והתחתנו, רווק שגידל שלושה ועשה עוד שניים. היה מאושר, והמכתב הראשון שלו לאחותו באמריקה היה: כמה הוא היה מאושר לקבל משפחה מוכנה.... אז לכי ותדעי.... ופה יש מלא רווקים גם בגיל 40+ שהקריירה היתה בקדימות ראשונה ועכשיו רוצים להשקיע במשפחה. מה כל כך נורא בזה? ומי אמר שיש חוקים לכל העיניין? מצא חן- בדקת עיניין, אוהב אותך ואת הילדים, מתפשר, אז כן, יאלה תלכי על זה

את גדולה כי דיברת מתוך הלב

לא שפטת אותי, לא מקנאה לא מסקרנות, ענית לי נטו לענין ואפילו היתה לך דוגמא יפה ומעודדת באמת. לא קל תשמעי כבר כתבתי בעבר שכן היו לי מחזרים רווקים וכן רציניים וכן רצו עוד עם הילדים שלי אבל פחדתי, חשבתי שעוברים על החוק שאני אצטער שארגיש נחותה, שכל הזמן יגיד לי לקחתי אותך, אבל כן ואני אותו אז? אהבתי, את צודקת אין חוקים ממש ככה, הכרתי גרושים גרועים אז מה יש לי להפסיד אם יצא לנסות רווק? כלום, יצא יצא לא יצא לא יצא, ואין לי בעיה לחשוב על עוד ילד כי החלום שלי תמיד היה להביא ילד שלישי בגיל קרוב ל-40. לא הגענו לאהבה גם לא להצעה כל שהיא, סתם בחור חמוד שיוצא לי לראות אותו כמעט כל שבוע, הילדים מכירים אותו מעט אפילו יותר ממני, אבל אני יודעת שאם הוא יציע אולי לא אהסס כמו בעבר בגלל שהוא רווק, הדבר היחידי שאמר שהוא חולה על שניהם (הילדים שלי) וכמובן ששאלתי בבדיחות עם על השניים או על השלושה
(נפלט לי בלי שליטה כדרך אגב) והתשובה היתה שאולי אין לדעת ועוד מילה שלא שמעתי אבל כמובן הסמקתי.. החיים מלאים בכל טוב, לחיוב ולשלילה, ואם אני שווה ובאמת מעריכה את עצמי אז למה שלא אחשוב שזה לא משנה באמת ואולי לא איתו אולי עם אחר רווק אבל הקטע הזה לחפש אחר גרוש כל הזמן מעיק מכביד כל כך, צריך לזרום לאן שילך. תודה לך

angel151

New member
היי מזליקה לה.. ../images/Emo23.gif../images/Emo20.gifבליבך

אין חוקים ואין גבולות בנושא.. שימי לב: רווק שפונה אליך הרי יודע מראש שאת גרושה אני מניחה אחרי מספר דברים עימו.. נכון? אז הוא מלחתחילה עם הוא מעוניין למרות היותך גרושה אז מה הבעיה? אם זה לו היה מתאים לבחור הוא לא היה ממשיך לרצות בכלל להתחיל בקשר איתך. דבר שני אם יש התאמה ורצון לקשר אז מה זה משנה הסטטוס .( רק לא עם נשוי) עשי מה שליבך והרגש רוצה והתחושה שלך בלבד.. הרווק שרוצה רוצה קודם כל אותך.. ויקבל אותך עם ילדיך כי אוהב הוא אותך ביחד עם החבילה. הוא צריך לקבל את כל החבילה ללא תנאים. סביר להניח שגם הוא ירצה ילדים אבל זה כבר לשיקולך ואהבתך לאותו אדם.. ואני בטוחה שתרצי להביא לו ילדים על מנת שיהיה גם מאושר עם ילדיו שלו. גם לי יש דוגמא מעולה לכך.. אחי נשוי לגרושה בזמנו.. לפני 10 שנים.. הוא היה רווק היא גרושה +2 היום יש להם יחד 5 ילדים.. כאמור 2 כבר מחוץ לבית הילדים שלה. כבר גדלו והיא שוב עם קטנים התחילה הכל מחדש.. למענו...ולמענה כמובן..החלטה משותפת אז? הם מאוד אוהבים והוא קיבל אותה עם כל החבילה ומאוד רצה באושרם של ילדיה שיקבלו אותו ,ואהב אותם מאוד .. עד היום למרות שאחת מאוד התנגדה ולא קיבלה אותו מעולם. אבל זה כבר סיפור אחר.. השני ממש חבר איתו. אז מזליקה לה .. זה גם עיניין של מזל, רצון, ובעיקר אהבה זה הייתי אומרת במקום הראשון אהבה של אותו אדם אליך . אז כל השאר נלווה והכל אפשר לסדר שוב תלוי עד כמה אהבה יש בינכם. אני מאמינה באהבה אהבה ועוד אהבה עושה את הכל את כל ההבדל.

עם כנפיים בלי כנפיים את מלאך../images/Emo13.gif

תודה מתוקה שמחתי לשמוע וראות שהנה יש עוד דוגמאות טובות אחלה כיף לשמוע. תודהההההההההההה

למעלה