הבטחתי ולכן אקיים... ../images/Emo13.gif
אז ככה.... בניגוד לדעות של א/נשים כאן ובניגוד לדעות של חברי וחברותי לחיים ה"אמיתיים" אני לא פוסלת אף אדם... בטח לא בגלל שהוא רווק...
אבל מנסיוני (המוגבל) בתחום נתקלתי בכמה מקרים ואני מרשה לעצמי, עם הסתייגויות כמובן, להגדיר כמה "מאפיינים" של רווקים.... ראשית בסוגיית הילדים, שהיא ללא ספק הנקודה המהותית ביותר שמבדילה בין רווקים לגרושים. נכון. רווק לא מבין ולא מכיר את המשמעות של ההורות, על כל הרבדים שלה. החל מהמקום המרכזי שיש לילדים בחיינו, דרך האחריות הבלתי פוסקת, המשימות שיש לבצע ביומיום, ולוח הזמנים המוגבל.... אבל מי שבאמת
רוצה ללמוד ולהבין - יכול! ולא רק להבין - הוא יכול אפילו להנות מהסיטואציה הזו... של לקבל ילדים "מן המוכן"... עם מחויבות (כלפיהם) מוגבלת ולא טוטאלית.... לגבי הרצון שלו לילדים משלו... זה כבר שאלה שנוגעת לאדם שעומד מולך ולך.... יש כאלה שמאד רוצים.... ואם גם את רוצה - אז סבבה, ואם לא - זו בעיה..
יש כאלה שלא רוצים ובכלל לא ממש מתים על ילדים, וגם זה עשוי להוות קושי מסוים... ויש כאלה (ומהסטטיסטיקה המאד-לא-ממצה שלי, הם הרוב), שאין להם ילדים מבחירה, אבל בפירוש יכולים לחבב את הרעיון של קשר עם ילדים שאינם שלהם.... דרך האשה שאיתם.... (לא שמישהו מהם זכה לזה במקרה שלי...
אבל כולם הביעו רצון...) נושא אחר שעלול להיראות בעייתי לעתים הוא האמירה הנפוצה: "אם הוא רווק עד היום, אז כנראה שיש לו בעיה עם קשר...".... אההמממ.... אין לי מה לומר, כנראה שיש בזה משהו, אבל אותה אמירה יכולה להיות נכונה גם על אדם שהיה נשוי 10 שנים... וגם זה מנסיון....
אז ככה שגם זו לא סיבה "מספקת" כדי לפסול... נכון? ועכשיו - ליתרונות!!!!
לרווקים יש ימבה זמן פנוי. מתי שתרצי - הם פנויים. ואם הם רוצים ומשקיענים, הם שלך בכל רגע שתגידי....
רווקים (בדר"כ) "צמאים" לטאץ' נשי בחייהם (ואני לא מתכוונת רק למגע פיזי...
) הם לא "שבעו" מחיים עם אשה....
(זה ישמע עכשיו נורא, אבל זה נכון...) בגלל שאין Xית ואין לו ילדים - יש פחות נושאים סבוכים להתמודד איתם.... לסיכום.... אני יודעת שזה מלווה בסוג של אי-הסכמות מסביב, אבל לי אישית יש סוג של חיבה-בלתי-מוסברת לגברים רווקים....
ולכן -
אני בעד!!
לכי על זה מזליקה... מה כבר יכול לקרות....? עפ
(בפרץ של מצברוח חיובי בלתי מוסבר)