פרק ב´ ... כן או לא ...

פרק ב´ ... כן או לא ...

האם פרק ב´ עם אותו בעל של פרק א´ נחשב גם הוא כפרק חדש בחיינו??? מה דעתכם??? פרפרים (אין אייקון מתאים....
)

maof

New member
פרפרים צחקתי מהשאלה......

יום אחד עלתה שאלה בפורום ....... האם בפרק ב´ מחפשים דבר שדומה לבן/ת הזוג הקודם????? אני לא יודע מה כל אחד חושב לעצמו...... אני מדבר רק בשם עצמי............... אם בת זוגתי תידמה ורק בקצת למדוזה שהיתה לי !!!!!!! וואלה אני בורח
לא לוקח את הסיכון...... מעוף

angel151

New member
פרפרים בבטן זה משהוא אחר ופרק

ב´זה משהוא אחר. אבל לצערי אין לי זמן כרגע לרשום את דעתי אז צהרים טובים לכם חייבת ללכת יש בהחלט נושאים מעניינים בפורום עלי לאמר כך שבערב אמסור לכם את דעתי.

michaly43

New member
../images/Emo57.gifפרפרים-הכל עיניין של רגשות

למידת לקחים מהפרק הקודם, לא משנה איך תקראי לניסיון השני, אם הוא האחד והיחידי, אז הצלחת! והכי חשוב הפקת לקחים שתיישמי,כי ברור שיש פה אהבה. ולא כל אחד הופך למדוזה...גם המדוזה של מעופי היתה פעם ברבור, או לפחות יצור ים יפיפה כמו: בת ים? אני רק יכולה לאחל לך בהצלחה, כי אם הגעת למסקנה שחתונה שנייה עם אותו אדם זה מה שאת רוצה, כניראה הגעתם לשלב מאוד גבוה ברמת התקשורת,הצפיות והאהבה. בהצלחה

r e d head

New member
פרפרים יקרה

אני חושבת שבמערכת יחסים אין משמעות להגדרה אלא רק להרגשה. אז בעצם מה זה משנה לך אם אנחנו נומר לך שאת בפרק א´ או בפרק ב´? בכל מקרה את מוזמנת לכתוב כאן ולהגיב. מצד שני...אם את רוצה לשמוע מה דעתינו על סיבוב שני עם אותו בעל, זה כבר נושא בפני עצמו.

את צודקת כמובן....

ההגדרה לכשעצמה אינה משנה כל כך אבל ההרגשה היא קצת אחרת (מוכר אבל שונה..) בהחלט הייתי שמחה לשמוע את דעתכם על סבוב שני עם אותו בעל מעוף הביע את דעתו בעניין
ולאחר שקראתי קודם את הודעתו על המפגש עם המדוזה, אני חייבת לומר שאני בהחלט מבינה אותו... ובכל זאת, לא לכולם יש אקס נוראי כל כך.... פרפרים

*יערית

New member
פרפרים...

שלום לך,אחותי הגדולה נשואה לבעלה בפעם השנייה לאחר חצי שנה של גרושים..והם חיים ברוך השם טוב יותר מזוג שלא נפרד
ואצלהם תמיד זה היה פרק אחד
בהצלחה..מה זה חשוב איך זה ניקרא.....העיקר שדברים הסתדרו ונילמדו הלקחים!@

ophra

New member
סיבוב שני עם אותו בעל.... ../images/Emo9.gif

אהבתי את ההגדרה....
(והסיבות שמורות עימי במערכת...) קודם כל אני חייבת להגיד לך שזה נשמע לי רומנטי להפליא לא יודעת למה, אבל זו התחושה הראשונה שמתעוררת אצלי מקריאת ההודעות שלך. וזה כבר טוב, לא
אבל אם את באמת בהתלבטויות, ובאמת רוצה לשמוע דעות והשקפות, אז הנה שלי: אני עברתי "סיבוב שני" עם מישהו. לא ה-X-בעל שלי... מה שעושה את הסיפור שלי לשונה מאד משלך אבל עדיין סיבוב שני עם מי שהיה האהבה הגדולה של חיי..... במבט לאחור (כבר הרבה זמן אחרי תום הסיבוב השני) ובעקבות מחשבות שנבעו מההודעות שלך אני יכולה להגיד שבגדול הסיבוב השני נגמר מאותן סיבות שנגמר הראשון (ולא נכנס כרגע לפרט אותן....
) מה שאני בעצם מנסה להגיד זה... תנסי לחשוב מה גרם לכם להיפרד בפעם הראשונה אבל באמת. לא בקטן (הוא לא מוריד ת´זבל, לא שואל אותי מה שלומי וכו´...) ב"אמת של החיים" - מה הסיבה שבגללה החלטתכם לא לחיות יותר יחד... ואז תנסי לחשוב אם משהו השתנה בעניין הזה.... אם משהו מהותי השתנה, ואם באמת יש לך פרפרים בבטן ממנו...
הייתי ממליצה לנסות.... אם לא השתנה דבר, זה כבר קצת יותר בעייתי....
וזו, כרגיל, רק דעתי. עפ
(תודו שהתגעגעתם למשפט הזה....
)

ro 120

New member
../images/Emo77.gifפרפרים ......זה התאהבות מחדש

צריך גבר חדש דנדש לפרפרים בבטן לא כך?!!! אני לא מכירה אותך אישית אבל מאחלת לך חיים נפלאים ומלאי הפתעות נעימות

*יערית

New member
התאהבות חדשה..צודקת!

אך לא מחייב גבר חדש! יש פרפרים שלעולם לא נגמרים ..פרפרי האהבה ואם יש אהבה הם תמיד מתעופפים להם... התאהבות זה פרפרים זמניים ולפעמים כמו שבאו ככה עוזבים... אז אם היא אוהבת אותו והוא אותה ויישרו הדורים ומבינים שאת הלקח יש ללמוד לא רואה שום סיבה שלא יתעופפו לה פרפרים בבטן!

פרפרים

אם את מרגישה שזה פרק חדש ואני מאוד מקווה עבורך שזה מה שאת מרגישה אז כן

מצוטטת

New member
פרפרונ´ת

מה דעתנו שאלת? ואני בד"כ נמנעת לחטט ובוודאי לכותבים שטרם מכירה את תפסת עולמם...... מה ש´נקרא נוהגת משנה זהירות אבל היות ואיפשרת להניח פתוח דעה אז אקשה..... כי משהו לי לא נוח עם השאלה..... את שואלת אותי מה דעתי.... את כותבת לא כל ה- X ים כאלו...... מה לא בטוח לך בהחלטה... למה דעתי צריכה להיות גישה מנחה עבורך איפה ההתלבטות שלך...עם עצמך? שאלתי רק בקול...לא כדי לחטט לא כדי לקבל תשובות... כדי לאפשר לך לענות לעצמך את התשובות. הפרק הוא פרק...חייך שלך....

מצוטטת יקרה....

ההתלבטות שלי עם עצמי הייתה בשיאה קצת לפני שנפרדנו אבל היא נגמרה ביום שבחרתי בו שוב.... ואין ספק - שנינו למדנו את השיעור ולמדנו עד כמה אנחנו משמעותיים זה לזה בניגוד לרושם שהתקבל, אינני מחפשת חיזוקים להחלטה וגם לא גישה מנחה, אני כבר אחרי זה... פשוט עניין אותי לשמוע את דעתכם על כך כאנשים שעברו דרך דומה לשלי "בדרך אל האושר" פרפרים

*יערית

New member
מממממ.....

לא חושבת שמישהי מהפורום עברה מיקרה דומה לשלך"בדרך אל האושר" עם האקס שלה מחדש..... אבל בהחלט יש ניסיון להגיע לאושר בדרכים עקיפות משלך

הדרך דווקא דומה...

כי היא כוללת פרידה מאהוב נעורים.... תקופה של לבד, התמודדות, קושי עבודה עצמית צמיחה ובחירה מחדש בחיים זוגיים (ולא כל כך חשוב עם מי כרגע...) לא??????

r e d head

New member
כן!!

אני חושבת שכן רק שמכאן נורא קשה להבין עד כמה שהספקתי להכיר רובינו כאן בבית הזה רחוקים מאוד מלחזור לאהוב הנעורים. גם כן...אם כבר מדברים על פרק ב´ שלך, דיברנו כאן בעבר הלא רחוק על כך שעיקר הבעיות בפרק ב´ זה עם הילדים שלי, שלך ושלנו... ואצלך הבעיה הזאת לא קיימת, להפך החזרה בטח עשתה טוב לילדים. בכלל מעניין אותי לשמוע ממך אך המשפחה הקרובה והרחוקה קיבלה את החזרה שלכם.

*יערית

New member
לא ממש דומה....לדעתי

פרידה מאהוב נעורים=ממש לא! תקופה של לבד=מצטערת פאק שלי לא היה לי לבד התמודדות=כמו כל דבר בחיים קושי עבודה עצמית=היה לי יותר כשהייתי נשואה צמיחה=בהחלט מודה ..התבגרתי כ"כ מאז הגרושים..תודות לגרושים. בחירה מחדש בחיים זוגיים=החיים בחרו עבורי...כך יצא..ואני משתדלת לא לחזור על טעויות העבר..אבל הבחירה של בן זוג היא תמיד דומה לא היו לי גברים רעים...כל אחד מאופיין אחרת..אך הבחירה היא אותה בחירה. זה לא עיניין של לא?
זה עיניין שכל אחד ואחת רואה דברים שונים בחיים ומה שחשוב זה ללכת עם מה שמתאים לך..וכמו שאמרת...את לא מתפשרת יותר..כך גם אני אמרתי אבל יודעת שיש דברים שאין ספק שחייבים להתפשר עליהם.

אמנם לא חזרה לאהוב נעורי

אמנם לא חזרה למי שהיה בעלי אבל עדיין חווה היום קאמבק למי שהיה אהבתי הגדולה
מה היה? היה ונשאר רק בדרך אחרת ממקום שונה בו שנינו עברנו שינויים והגענו הפעם לבחירה מחודשת אחד בשני ממקום בוגר יותר, מפוכח יותר , עם הכרות עמוקה יותר עם עצמנו ואחד עם השני ולכן מהמקום בו אני נמצאת אני אומרת לך פרפרים אם החלטתם בכל זאת אולי זה זה בכל אופן בהצלחה

למעלה