פרק אחרון

פרק אחרון

אתמול (יום שלישי) שודר הפרק האחרון לעונה הרביעית(
).מישהו יודע אם ערוץ 10 רכש את העונה החמישית?

adiville

New member
שלחתי להם אי-מייל בנושא.

ובאותה הזדמנות שאלתי אם יהיו שידורים חוזרים של 4 העונות הראשונות...

adiville

New member
ישששש (שידורים חוזרים) !!!!!!

זאת לא תשובה רשמית מערוץ 10 אלא משהו שגיליתי תוך כדי נבירה בלוחות השידורים של שבוע הבא : יש שידורים חוזרים של חוק וסדר - כוונה פלילית (החל מיום שני) !!!!!! העונה השנייה של "מונק" מתחילה רק ב-18 לחודש וכנראה עד אז יהיו שידורים חוזרים. קבלו ביטול על ההודעת "חסל סדר הירדמות מול הטלוויזיה" שלי מאתמול

gilriv

New member
אני ראיתי שגם 'ברשות לטלוויזה ורד

-אבל שם זה כל כך מבולבל כתוב שם ש-ER חוזרת ביום חמישי הבא וגם כתוב שיהי הפרמיריז לליכוד והסופרנוס שידור חוזר ?עדי מתוקה על תעלי ציפיות אני -התלאבתי והיתאכזתי שאמרו בשנה שעבר נעלה את ER ולבסוף דחו את העלייה

adiville

New member
לא העליתי ציפיות.....

רק אמרתי את מה שכתוב בלוח שידורים של שבוע הבא ונקווה לתשובה טובה למייל ששלחתי לערוץ 10.....

adiville

New member
ניצול שירשור...

הסופשבוע מגיע.....עונג שבת......אני מבקשת לשתף פעולה הפעם

gilriv

New member
שידורי חוק וסדר בשידור נוסף

קודם כל יש שידור נוסף
ל"חוק וסדר {המקורי {עודפם בשידורי הולמרק העונה השביעית למי שרוצה להידעתכן ביום ראשון הזה בשעה 22.00 וב03.15 בחצות ?, -עד פברואר , אז יש NAVY NCIS } שידור חוזר של מרץ עונה8 חוק וסדר סבב שידורים חוזרים של הסדרות שעד כה שודרו בערוץ המשפחתי -האמריקני

adiville

New member
מגניב ../images/Emo45.gif

אני רואה שזה כל השבוע (ראשון-חמישי) בהולמרק ב-22:00. מתאים !!! והשבוע בערוץ 10 בימים שני-שלישי יהיו שידורים חוזרים של כוונה פלילית ב-23:00 (ממש אחרי הסידרה המקורית בהולמרק...אחלה זמן איכות
)

למעלה