פרק אחרון...

tultul1

New member
פרק אחרון...

מישהו יודע מה היה השם של הפרק האחרון חלק א' אתמול של דוסון?? ואיפה אפשר להוריד אותו?+תרגום?? תודה!!!!!!!!!!!!!!

נצל"ש!../images/Emo32.gif../images/Emo105.gif

עד שמצאתי הודעה לנצל"ש!!! אנשים!!!! העולם התחרפן!!!!! לא רק שאתמול קיבלתי צו ראשון(*מקיאה*
) אלא שהיום המורה נהיגה אמר לי שעוד שני שיעורים הוא עושה לי החלפה!!!!!!!!!!!! הוא התחרפן לגמרי!!! אני בסה"כ בשיעור 24!!!!!! אני לא מוכנה להחלפה!!!!! מסתבר שכן...
הייתי צריכה להוציא פאניקה!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיש סיבה לפאניקה...

שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתת החלפות...
טלוש תבקשי רק את קריספיןןןןןן - הוא זקן וסנילי הוא לא יבחין אם את עושה משהו לא נכון...

זה מפחייידדד!!!../images/Emo105.gif

הוא אומר לי כזה "שעור הבא נוסעים למהיר ואח"כ מתחלים החלפות" אני:"מה????????" אני אגיד לו להביא לי מישו נחמד...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifכן הוא צודק...

בדרך כלל השלב של ההחלפות אחרי נסיעה בכביש מהיר... מנסיון אין לך מה להלחץ מלנסוע בכביש מהיר, סביר להניח שיהיו פקקים כל הדרך בערך... מממממממממ בקטע של ההחלפות - הכל קומבינות בינהםםםםםםםםםם... איכס הם מדברים בינהם אחרי כל החלפה ואומרים בכוונה שנהגת לא טוב שיעשו לך עוד החלפות, גם אם נהגת מצויין...

לא אלי...../images/Emo105.gif

הוא בחיים לא יעשה את זה. אני שומעת אצל חברה שלי שלומדת אצל מורה אחר שאיזה 5 שיעורים היא לא עושה כלום,ואני לומדת כ-ל שיעור משו אחר! הוא ממש לא מורח אותי..אלא להיפך,כל הזמן אומר לי שאני צריכה לקבל בטחון ושאני נוסעת טוב והכול... אבל הקטע של המהיר זה בגלל שהוא מלמד אותי עקיפת רכב נוסע! בלי קשר להחלפה..פשוט אני מסיימת את פרק ב' וכנראה אז הוא מתחיל החלפות... בלע

shiray

New member
יעודד אותך

לשמוע שיש לי עוד 4 וחצי חודשים יום הולדת 17 וגם אני אתמול קיבלתי צו ראשון? הלכתי למות!!!! בכלל לא חשבתי שאני קרובה לזה עד שבן דוד שלי קיבל לפני שבועיים והוא קטן ממני בשבוע אבל אז עברו שבועיים ולא קיבלתי שום דבר ואז אתמול אני חוזרת הביתה ורואה בתיבת דואר משהו עם סמל של הצבא אבל בגלל שאבא שלי אל"ם הייתי בטוחה שזה בשבילו אבל כל הזמן אמרתי "רק שלא יהיה כתוב על זה שירה" ובסוף, כמה מפתיע, זה היה בשבילי... מה שכן אבל- אני נכה כמו שבחיים לא חשבתי!!! מתוך ה-26 סעיפים (להוריד זה לבנים) יש לי 5 דברים... וזה עוד בלי ששאלו על רשרוש בלב...

לי יש עוד חודש 17...../images/Emo105.gif

וידעתי שאני אמורה לקבל צו אבל התכחשתי!!! גם לי יש מלא סעיפים!!!! אבל זה טוב כי ככה אני אוכל להיות מזכירה או משו
ואווי...4 חודשים לפני 17....הם מטורפים!

shiray

New member
את רוצה להיות מזכירה?!?!

הדבר היחיד שהכלא הצבאי עדיף עליו בשבילי הוא להיות פקידה של איזה אלוף חרמן וזקן.... מזה אני הכי פוחדת ומהשובניזם בצבא... והסעיפים האלה ממש מפגרים!!! יש סעיף של מחלות דם (יש לי אנמיה) ויש 3 סעיפים אחרים שמתארים תופעות לוואי של אנמיה!!! מפגרים לגמרי.... ממש גורמים לי להרגיש נכה....

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifוואט דה פאק מה הזלזול בפקידות?

רק לידע כללי העובדה שאני הייתי פקידת לשכה עזרה לי למצוא עבודה תוך שבוע אחרי שהשתחררתי - בגלל כל הנסיון שהיה לי... ולא כולם חרמנים וזקנים - תגלי שיש מפקדים דווקא נחמדים שמשתדלים לבוא כמה שיותר לקראת הפקידה " הפשוטה " מהמשרד - אם בחופשות הבייתה ( הייתי עושה שבת אחת לחמישה שבועות בערך וגם רק בחצי שנה אחרונה שלי בבסיס... ), קורסים ( כל תוכנות אופיס, הנהלת חשבונות... )ובאחריות הגדולה של ניהול משרד - המפקד שלי לא היה זז בלי הארגון שלי במשרד...

Dawson girl

New member
עם כל הכבוד, קרין,

יש דברים הרבה יותר חשובים והרבה יותר מועילים לעשות לבנות בצבא, ורק בגלל השוביניזם המחורבן, מי שיש לה פרופיל נמוך נהיית פקידה. זה כל התפקידים שאפשר לעשות וזה חרא.

אפשר לדעת מה רע בפקידות??????

להיות פקידה זה לא בושה!!! זה יכול להיות אחלה תפקיד הכל תלוי איפה נופלים... ויש פקידות שעושות מלא והן רק פקידות....

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעם כל הכבוד שוב...

אני החזקתי את המשרד כשהייתי פקידה... המפקדים שלי לא זזו ולא ידעו למצוא את עצמם בלי הארגון שלי... אני ממש לא מחזיקה מעצמי לא מועילה... אבל זו דעתך - אני מכבדת אותה...

Dawson girl

New member
לא אמרתי שזה בושה

אבל אני הייתי רוצה לעשות דבר יותר מאתגר בצבא. כמו להיות לוחמת או משו כזה. בעיני זה יותר מועיל. לא אמרתי שפקידה זה דבר שיש בו בושה או שהוא רע. זה פשוט לא מתאים לי.....

פקידות רולז!../images/Emo105.gif

להגיש קפה,לענות לטלפונים...והכי חשוב! לחזור כל יום הביתה! זה מה שאני הולכת לעשות בצבא!!!

כמו שהמורה לספרות שלי אמרה..../images/Emo105.gif

פמניסטית טובה זו פמניסטית שיודעת לקבל את ההבדלים בין גברים ונשים. ואני מעדיפה לעשות משו שנוח לי בצבא..חוצמזה שהפרופיל(שיהיה משו כמו 2) לא ממש יאפשר לי משו אחר...

shiray

New member
יש פה לפחות 2....

את ואני.... ועם כל הכבוד לפקידות בצה"ל עוד לא נתקלתי במישהו שרק בגלל שהיה לו פרויל נמוך היה פקיד!!! ולמה בת דודה שלי יומיים לפני שאומרים לה לאן היא הולכת צריכה לשמוע שכאלה שכבר התגייסו "תראי איזה גוף יש לך! בטוח יסדרו שתהיי פקידה"!?!?!?! ואני אגיד לכן גם למה יש בעיה להיות לוחמות בצה"ל- כי אז תצטרכו "לקפוץ" ו"לשכב" על ליאת/גלי/שני ושאר השמות שהם נותנים לכל המתקנים שלהם!!!! הצבא זה המקום הכי שובניסטי בעולם וזה מה שגרם לי כמעט לבכות כשקיבלתי את הצו הראשון בדואר!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהכל תלוי לאיזה בסיס את מגיעה..

אם את מגיעה לקריה בת"א למשל באמת כדאי לברוח משם, אני מחזיקה מהמקום סתם סתלבט לחיילים שרוצים לסיים את השירות שלהם וכמה שיותר לא לעשות כלום. אבל אם היית מגיעה לבסיס שאני הייתי בו, שמדובר פשוט בעבודה מאתגרת, בלי להגזים, עשיתי הרבה מעבר לפקידות היית רואה כמה המחשבה שלך לא נכונה...

למעלה