פרק אחרון !!!!!!!!!!

פרק אחרון !!!!!!!!!!

ראיתם מה זה??? איך פיתאום ככה אחרי 11 פרקים מגיע הפרק ה12 והאחרון! איזה ביאוס! ודרך אגב הייתה אמורה להיות עוד עונה אבל לא תהיה בסוף! איזה ביאוס ... פשוט היו בעיות עם ברבש ועם יורם חטב וכל מיני ... אני שיא העצובה כי זאת הסדרה שאני הכי הכי אוהבת ואני מכחה לה כל שבוןע ופתאום היא תיגמר איזה בעסה! אבל לא נורא כי לא יש את הדבר האמיתי! את השחקנים שאני מכירה את חלקם ! אבל עדיין באסה גדולה ואני מאוד מקווה שעוד חודשיים ככה יקרה משהו ויחליטו לצלם עוד עונה או שתיים ומצידי אפילו מאתיים עונות ... אבל זבה לא יקרה אז לצאת מהחלום... יאללה ביי

איזה באסה

גם אני מקווה שתצא עוד עונה ודרך אגב איך את מכירה את השחקנים? תחזירי לי תשובה ואם בא לך אז לאי סי קיו שלי הוא:170999990 אז ביייי

אני מכירה את השחקנים מ...

אז קודם כל אני מכירה רק את דפנה רכטר , רן בכור ופגשתי פעם אחת את לירון זיייד ... את דפנה (אישה פשוט מדהימה , גדולה מהחיים) הכרתי מהסביבה כי יש לה פה מקום שהיא באה אליו הרבה וגם אני אז הכרתי אותה ככה והיייתי באיזה אירוע וגם את לירון (ממש חמודון) הכרתי אבל אני לא בטוחה כמה הוא זוכר אותי... ואת רן הכרתי דרכה... (בן אדם מקסים)... אז זה הסיפור פחות או יותר בלי הנושאים והכותרות

haley373

New member
../images/Emo4.gifאוףףףףףף

למה לא מצלמים עוד עונה? אז לפחות שואלי
(רן בכור) ישחק במשהו אחר כדי שאני יוכל לראות אותו???? אני חולה עליו...... :( וגם אני מחכה כל השבוע רק לזה
.... טוב נקווה שיצלמו עוד עונה לפחות

actress

New member
לא היו בעיות ולא כלום, עוד בזמן....

הצילומים זה מה שנקבע כמות הפרקים אז דיי להגיד שהיו בעיות הקאסט נקבע לפני הרבה זמן והצילומים היו לפני הרבה זמן והמחזה נכתב לפני הרבה זמן ולא היה לו המשך והסדרה זה תמחיש של המחזה.

את טועה דווקא ...

כן היו אמורים לצלם עונה נוספת ותיכננו הכל ולהוסיף גם קצת והיו בעיות!!! זאת לא טעות מה שאמרתי ותאמיני לי שאני צודקת למה ככה אמרה לי השחקנית דפנה רכטר שאני מכירה אותה והיא משחקת את אלמה בסדרה... ותאמיני לי שהיא יודעת טוב מאוד מה היא אומרת אחרי הכל היא שיחקה בסדרה...

איך את מכירה...

איך את מכירה את השחקנים?!?!?!!?!?!?!?!!!?!?!??! ואת מי את מכירה, את מכירה את הילדים? אותם אני ה-כ-י א-ו-ה-ב-ת-! פליזזזזז תעני לי, אפשר גם באי סי קיו: 346545418 יעל!

ליעלוש 2ו2ה... תשובה לשאלה שלך...

היי יעלוש! אני מכירה את דפנה רכטר רן בכור וקצת את לירון זייד ... את דפנה אני מכירה הכי טוב והיא הכירה לי את רן ואת לירון פגשתי אצלה באירוע ... אנשים מדהימים אחד אחד!!! דפנה ממש מדהימה ואין עליה!!! ורן ממש נחמד וממש ילד מדהים לפי מה שהכרתי בינתיים (ויפה... איך אפשר לשכוח) ולירון מזה מתוק וילד ממש חמוד וחכם... טוב אז אם תרצי עוד פרטים ו משהו את יכולה לרשום לי תגובה לפורום או לתיבה שלי עדיף (ע"י לחיצה על השב תגובה או משו כזה) או לאי מייל שלי- [email protected] או לאיי סי קיו שלי שאני אתן לך בהזדמנות כי אני לא יודעת את המספר בעל פה...

למעלה