פרק אחרון

זה ברור

אבל למה הוא התכוון? כאילו "לא יכול להיות שזאת היא" מה לא יכול להיות שזאת היא? אני פיתחתי תאוריה שהיא "נבחרה" להיות הקורבן הראשון במלחמת הטוב באופל או שיכול להיות שאמא של סופי (שכחתי איך קוראים לה) השתגעה לחלוטין והיא חשובת שסופי היא נציגת האופל, למרות שלנו ברור שזה ג'סטין
 

dyrm1

New member
סיום מדהים לעונה מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

אחרי "רצח מאדום לשחור" ו"קוויר אז פולק" (הבריטי), "קרניבל" היא אחת הסדרות הכי טובות שערוץ יס+ רכש. לא יודע אם תהיה לי סבלנות לחכות לראות את עונה 2 ביס+, כנראה שאוריד את הפרקים למחשב מיד אחרי שידורם בארה"ב. יש צפי מסויים לתאריך שידור עונה 2 ביס+? או במילים אחרות, כמה זמן יעבור מסיום העונה בארה"ב, עד תחילת השידורים בארץ?
 
עדיין לא

אבל לפי מה שקראתי בפורום סביר שזה יקח בסביבות השנה. מישהו יודע אם יצא דיוידי ואם כן איפה אפשר לקנות אותו? וועד שאלה, מישהו יכול להביא לי את הציטוט של סמסון מהפרק הראשון, הנאום הזה שלו בהתחלה?
 
מנצל"ש - שידור חוזר עונה 1

האם יש מועד לשידור החוזר של עונה 1 (פספסתי את שני הפרקים הראשונים ולא כל כך התאים לי להתחיל מפרק 3)?
 

dyrm1

New member
מנצל"ש - בדיוק אותה בעיה עם

הסדרה "משפחה בהפרעה". "האם יש מועד לשידור החוזר של עונה 1 (פספסתי את שני הפרקים הראשונים ולא כל כך התאים לי להתחיל מפרק 3)?"
 

yesplus

New member
שידורים נוספים

"משפחה בהפרעה" עדיין רץ על המסך, כך שלזה ממש אין תאריך נוסף. "קרניבל" ירד לפני מספר ימים, והתשובה אותו כנ"ל.
 

oferlaor

New member
סדרה גאונית

פרק גאוני, תרגום מצויין. אין טענות, התעלתם על עצמכם! לגבי הקול של ההנהלה, זה ברור שזו לינה האנט. היא שיחקה ב "kindergarten cop" וגם סרט עם רוזאן (אישה שטן או משהו בשם דומה) וכן לאחרונה משחקת כשופטת בסדרה "הפרקליטים" (שמשודרת בערוץ 2 וב- STAR WORLD). אגב, כבר גיליתם מי הקול של המנחה במשפחה בהפרעה? זה כמובן RON HOWARD (ריצ'י מ-HAPPY DAYS) אשר מפיק את הסדרה. כנראה משעמם לו לביים כ"כ הרבה סרטים אז הוא גם עושה סדרות... אגב אחיו (שמשחק בהרבה מסרטיו) שיחק בפרק של משפחה בהפרעה לא מזמן בתור האיש שגר בעץ (כדי לשמור שלא ישמידו אותו).
 
למעלה