פרק אחרון 5

pika17

New member
פרק אחרון 5../images/Emo58.gif

אז ככה מיבחינת צילומים הם דיי בסוף ובתור מישהי שחיה הרבה זמן בארצות הברית אני יודעת שזה השלב שכול הספקולציות וכול ספק שיש לגבי מה יהיהי בפרק האחרון נעלם ואז העובדות מתחילות וזה אצל כולללל סידרה ואז יש דבר כזה שאני לא זוכרת איך אומרים את זה באנגלית וזה בעצם כמה סופים אפשרים לסידרה שאחד מיהם נכון ובארצות הברית יש אתר מיוחד שכבר פועל שנים והוא בעצם עושה את זה [אין אליו גישה פה] והוא תמיד צודק ,אז אני עוזבת רגע את הסוף הידיאלי שבריאן וג'סטין ביחד בסיצנה רגשנית לדעתי לא יקרה.עוד סוף שנימצא זה מה שכתבתי בריאן ומייקל מסיימים ביחד כמו המקבילה הבריטית ולמרות שלי אישית זה יהרוס לגמרי את הסידרה זה דיי היגיוני [ויש בינהם איזה קטע ליקראת הסוף]עוד סוף שנישמע היגיוני ולדעת הרבה אנשים יש לו סיכויים וזה גם יכול להתאים לפי . איך שהספויילרים הולכים.אני מדברת רק על בריאן וג'סטין כי לגבי השאר הסוף הזה נורא היגיוני במיוחד ליפי הספוילרים.בריאן כן אומר לג'סטין שהוא אוהב אותו אבל אומר לו שהוא צריך להמשיך הלאה[ג'סטין מקבל בסוף הסידרה הצעת עבודה קבועה]ויש סיצנה עצובה בינהם והוא עוזב ואני לא יתפלא אם ככה תסתיים הסידרה זה הכי מתאים לבריאן,אבל עוד כמה שבועות הסופים יהיו יותר מדויקים.מה שכן אני כימעט בטוחה שבריאן וג'סטין לא יהיו ביחד בפרק האחרון זה לא מתאים לבריאן ולא לסידרה.

netaK

New member
לא כל הספויילרים מאושרים

הם דווקא ממקור לא ממש אמין

pika17

New member
../images/Emo58.gifהספוילרים...

מעכשיו כימעט כולם נכונים וזה גם מינסיון שלי.יצא לי ליקרוא אותם בארצות הברית והסיכויים שיש טעויות עכשיו הם אפסיים ונו באמת בריאן ממש יגיד לג'סטין אני אוהב אותך בוא נהיה ביחד בחיים לא יקרה.[אני מדברת רק על הפרק האחרון] כול הספויילרים שכתבתי נכונים אולי כמה קטנים יתפסו כיוון אחר ,אבל בגדול הם נכונים.זה הכיוון של העונה האחרונה.cowlipתמיד אמרו שבריאן וג'סטין יסימו ביחד אבל זה לא יקרה אין סיכוי זה לא הסיגנון של בריאן או של הסידרה.בקשר לשאר הספויילרים נגיד בריאן לוקח מנת יתר ג'סטין נעצר תביעות מישפטיות בריאן וג'סטין מיתרחקים,אבא של ג'סטין כול מה שכתבתי נכון אלה דברים שכבר צילמו.אבל אני דיברתי רק על הפרק האחרון אין סיכוי שזה יהיהי סוף אידיאלי.

ofrikit

New member
לדעתי../images/Emo58.gif

זה ממש לא נכון.. כי תחשבי על זה,הסוף הכי הגיוני זה שבריאן וג'סטין יהיו ביחד בסופו של דבר,אין מה לעשות אחרי הכל הם אמריקאים לכל דבר וזה בדם שלהם שאפילו בסרט המלחמה הכי רציני שיהיה תמיד יש קיטצ' ואין ויכוח :) בכל מקרה אני לאדעת איך אבל לדעתי רוב הסיכויים שהם אכן יהיו ביחד וספק גדול מאוד אם בריאן יגיד לו שהוא אוהב אותו.. ובקשר לזה שלא מתאים לסדרה שהם יסיימו ביחד (בריאן וג'סטין) אז (דעתי האישית) את ממש טועה כי זה הכי מתאים להם, שהם יריבו ועד הרגע האחרון כולנו כבר נהיה בטוחים שזהו הם בחיים לא יהיו ביחד ודמעות יחנקו בגרון ופתאום יבוא הסוף שכולנו חיכינו לו זה לדעתי הכי הגיוני (ואם שמת לב הזכרתי הרבה פעמים את המילה -לדעתי-)

gilriv1

New member
הסיפור של בראיין וג'סטין הפרקים

אא הה
אם ג'סטין ילך עם חבר אחר או ששובפם יהיה ריב גדולל המפיקים של SHOWTIME {אם
העונה 5 לא תיהיה יפה אז יהיה עונה 6 במספר

ofrikit

New member
ספוילר מעלי ../images/Emo58.gif

--אנשים שימו לב לספוילרים וגם לא לכתוב בכותרת \= --

ושוב...

בעניין הקיטצ' - לפעמים האמריקאים רוצים להיות "אומנותיים" והורגים בסוף את הגיבור (או במקרה שלנו - יפרידו את בריאן וג'סטין) אבל אני חושבת שזה לא הגיוני לדפוק ככה את המעריצים כי ברור מהיום הראשון של הסדרה שזה סיפור המפתח (לדעתי כל שאר הסיפורים ממש מפריעים אבל זה לא שייך) + העובדה שדאגו לפחות בעונה 4 לקדם את האישיות של בריאן שלכולם ברור שהוא השתנה בעקבות הסרטן. הרעיון של בריאן ומייקל כל כך דוחה שממש קשה לי להאמין שהם ירדו כל כך נמוך וידבקו לסדרה הבריטית שהיתה לה להזכירכם רק עונה אחת ואולי שם זה התאים - מה שכאן ממש לא. גם לדעתי הם ימתחו אותנו עד הסוף ואז הכל יסתדר כי אחרת זה ישאיר ממש טעם רע.

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif ספוילר פה ומעליי...

לדעתי ת קצת מתבלבלת כי שהורגים בסוףאת הגיבור זה לא נקרא קיטצ' אני מדברת איתך על קיטצ' אמריקאי קלאסי :) למשל אני לא יודעת אם איי פעם ראית צער גידול בנות.. אבל תמיד חייב להיות קטע בסרט שפתאום את שומעת מוזיקה עצובה כזאת ואז מתחיל הקיטצ' הזה של "או אני מצטערת" "אני אוהב אותך" בלה בלה בלעע בכל מקרה,אז הכוונה שלי היא שהאמריקאים לא יכולים לייצר סרט בלי זה.. או סדרה,כאילו אפילו בחברים זה קיים אפילו בכולם אוהבים את ריימונד אניוואי מה שאני מנסה להגיד זה שלדעתי אין מה לדאוג תסמכי עליהם שהכל יהיה בסדר בסופו של דבר,ואני דיי בטוחה במה שאני אומרת אם טעיתי אז סליחה מראש :)

pika17

New member
קודם כוללללל../images/Emo58.gif

קודם כול אני מקווה שאני טועה לגבי הסוף אבל אי אפשר לדעת אני פשוט לא רואה אותם ביחד בסוף [הלוואי שאני טועה]כי לי זה יהרוס את הסידרה לגמרי אני כן חושבת שבריאן יגיד לג'סטין שהוא אוהב אותו ,אבל יתן לו ללכת.אני עוד יותר מקווה שכול המייקל והבריאן ביחד יעלם כי אף פעם לא סבלתי את מיקל.אבל כן יש איזה קטע מיני בינהם כמה הוא רציני אני לא יודעת אני מקווה שזה כלום [ליקראת סוף העונה]אני מאוד מקווה שאחרי 5 עונות הם לא ידפקו את הסוף כי עונה 6 לא תיהיהי כול השחקנים כבר אמרו שהם רוצים להמשיך הלאה.ועוד משהו יש איזה שהוא ספויילר שמיסתובב שבריאן ימות ממנת יתר אז זה לא נכון ,אבל הוא כן יקח מנת יתר זה קשור לברנדון הזה [לא יודעת כמה זה רציני.בקיצור אני מקווה שהסוף יהיהי כמו שהצופים רוצים.

למעלה