פרק אחרון.....דיכאון.........

glory21

New member
פרק אחרון.....דיכאון.........

עד שסוף סוף יש משהו איכותי אז הוא נגמר אחרי 50 פרקים?!?!? (ואולי, זה מה שהופך אותו לאיכותי שכזה? ) אורי, בבקשה ממך, תגיד לי שזה לא הסוף... :(

באמת סידרה מצויינת

מסכים ומסודרים בערוץ 2 הן הסדרות הכי טובות היו השנה ב
אורי לסיכום הסידרה אני רוצה לומר לך שהיית מצויין שיחקת נהדר פשוט נהנו לצפות בסידרה ובמיוחד מסיפור "המחתרת" שהיה הכי מותח מכולם לא סתם שמרו אותכם לסוף כי המחתרת הייתה הכי מרתקת מסקרנת ומותחת מכולם.והקולגה שלך לסידרה אורנה פיטוסי אח מלכה תמיד אהבתי אותה מאז ימי הסידרה "הפוך"שחקנית נהדרת ומקסימה.בקיצור בשתי מילים:הייתם גדולים. ב17.9 מוזס יקבל חיבוק ענקי ממני

glory21

New member
../images/Emo24.gif רק תגידו מתי ואני שם....../images/Emo6.gif

מה קרה לכן? הכל בשביל חיבוק ממוזס....

מדהים מדהים מדהים

אף פעם לא הרגשתי ככה אחרי פרק אחרון של סידרה פשוט צמרמורות בכל הגוף קפאתי במקום אני ואמא שלי צופות הדוקות של הסידרה שתינו התרגשנו גם בשידור החוזר שהיה עכשיו. הבמאי פשוט הצליח לעבוד על כולנו ובגדול. עד ללפני יומיים לא חשדתי אפילו שמדובר במיקה אבל אמא שלי פתאום אמרה לי שיש לה הרגשה שזאת היא אפילו שאורי הוא האקר ונהלנו ויכוח אמרתי לה שזה לא הגיוני ושאני בטוחה שאורי עצמו יראה בסוף הסידרה ואני הייתי בטוחה ב100% שהאקר הוא האהוב של נירה ששבר לה את ה
והכניס אותה להריון ועזב אותה כשזה התגלה לו. חשבתי ככה כי זו נראתה לי הסיבה הכי ברורה שגרמה לנירה למסור את מיקה לאימוץ. אבל בסוף כנראה שאימי צדקה ובגדול אפילו שהצלחתי לשכנע אותה שזו לא מיקה עד שראינו את הפרק האחרון.לא סתם סיפור המחתרת סגרה את הסידרה כי זה היה הכי מפתיע והכי מותח ובסוף גם הכי מרגש. אורי כל הכבוד לך ולקולגות שלך לסידרה-אורנה פיטוסי,קובי שטמברג,ויובל שגב,וכמובן גם לשחקן ולשחקנית שגילמו את דב ומיקה וכמון לכל יוצרי הסיפור שלכם בסידרה אתם כולכם גאונים כל הטקסטים היו כל כך חכמים ואתם השחקנים העברתם אותם בצורה הכי מקצועית וטובה שרק אפשר. הצלחתם לרגש אותי ועוד רבים ובגדול!

היה עצוב לראות את אורי בוכה שם

הוא כזה בוכה ואני בוהה במסך ומרחמת עליו כאילו שכל זה קורה באמת....חח הוא משחק טוב מדי.

למעלה