פרקר אמרתי לך

blueman1

New member
פרקר אמרתי לך

אולי אתם נמצאים במקום הראשון אבל לא בגלל שמגיע לכם כבר אמרתי לך שלא תמיד יש צדק בכדורגל אבל זה מה שיפה שמשחק

רגע אני לא מבין...../images/Emo60.gif

חיפה במקום ה-1 וזה לא צודק שהיא במקום הזה... רק אני רוצה לדעת לאיזה תקופה את מתכוון ??? לתחילת העונה שעשינו מה שבא לנו או לעכשיו שלמרות שאנחנו לא משהו אנחנו עדין מנצחים ושומרים על המקום ה-1 ???

למי ששואל את עצמו...../images/Emo60.gif

איך פתאום נפתח השירשור זה פשוט מאוד אני והאוהד ה"מקסים" הזה דיברנו בשירשור אחד שנדחק לדף ה-2 אז הנה אנחנו ממשיכים את הויכוח שלנו העמוד הראשון

blueman1

New member
אתה לא מבין את הנקודה שלי בכלל

אני מתכוון מבחינת יכולת. אתם כבר כמה הרבה מאוד מחזורים משחקים גרוע אתם לא מציגים כדורגל יפה ואתה יודע מה אולי אוהדים של חיפה שבאמת אוהבים ת חיפה יסכימו איתי, אני אוהב לראות משחקים של חיפה כי בדרך כלל הם משחקים יפה שנה שעברה הייתי רואה את כל המשחקים בשידור חי שהיה להם כי הם הציגו כדורגל יפה שהיה כיף לראות. אז אפילו שאני אוהד של הפועל באר שבע ראיתי משחקים של חיפה ונהנתי מהכדורגל כי אני לא רק אוהד את הפועל באר שבע אני אוהד כדורגל טוב. אבל אוהד אמיתי של חיפה יסכים איתי שהשנה חיפה לא מציגה כדורגל יפה ואני יגיד לך אישית אני לא נהנה לראות אותה, אז במקום להגן כל הזמן על הקבוצה שלכם בעניים עצומות תנסו לפקוח עניים ולראות את הבעיות של הקבוצה שלכם ולתקן אותם. אני יתן לך אוהד שלפי דעתי הוא אוהד לדוגמא פה מהפורום זה פלאפון ירוק כי הוא מודה שאתם לא משחקים יפים הוא יודע שיש בעיה ולא מתעלם ממנה ואומר העיקר שאנחנו במקום הראשון כי אל תשכח שעוד משחק שניים עם יכולת כזאת אז הפועל ת"א תעבור אתכם ואני יגיד לך עוד משהוא אני מעדיף שאתם תקחו אליפות ולא הקבוצה המגעילה הזאת הפועל ת"א.

עכשיו אני יסביר לך כמה דברים../images/Emo60.gif

1)היכולת של חיפה לא יציבה ואתה עוד תראה שהיא תעלה חיפה אולי לא בתקופה טובה אבל בסך הכול היא לוקחת את הנקודות ושומרת על הפרש 3 בצמרת שזה טוב גם אם היכולת קצת ירודה. 2)יופי לך שאתה אוהב לראות משחקים של חיפה ... 3)פאלפון ירוק הוא אוהד כמוני וכמו כולם פה לא צריך להיות הבדלים לכולנו פה חשוב הניצחון וההישגים(שבאים מתוך יכול טובה כמובן) 4)גם את הפועל כפר סבא הספידו שהיא תרד ולא תצליח לצבור נקודות אבל היא הצליחה ... בקיצור כול מה שצריך זה סבלנות אני מבטיח לך שתבוא לראות את חיפה בהרכב מלא ובריא ונטול עייפות אחרי הפגרה ומאז חיפה יחזרו ליכולת שאתה נהנתה ממנה וכמובן שכולנו פה נהנים ממנה

למעלה