פרקי השבוע

MrJacKasS

New member
פרקי השבוע ../images/Emo63.gif

"בראשית ברא אלוהים את המשחק ואת החיים ויחברם אלוהים יחדיו והנה הפלא ופלא. משחק החיים. ויברא אלוהים את אדם. ואדם ערום כביום היוולדו מטייל הוא ברחבי גן העדן. ויברא אלוהים לאדם רישה ושמה בישראל לאה בת-אלוהים. ותרא לאה את אדם ותחשק בו ממבטה הראשון אך היישר כשנולדה לאה פותחת היא במחול ובתופים ותעש לה הצגה עם הנחש ועץ הדעת החמוד. ותקטוף לאה תפוח לאדם מן עץ הדעת החמוד ולא תדע לאה שאלו תפוחים תוצרת גרמניה. ויהיו תפוחים אלה מורעלים ואבק שריפה בתוכם ותיתן לאה התפוח לאדם החמדמד וינגוס וימות. ולא יאמין אלוהים למראה עיניו ויאלץ הוא לברוא אדם אחר ושמו בישראל ירון בן-אלוהים. ותחשק לאה גם בו כי פילגש היא ומוכרת גופה לכל העוברים ושבים. ותרצה לאה את ירון להשתתף הוא בהצגתה "החמור ושלושת הבואשים" ולא ירצה הוא כי הנחש אביו הוא של ירון ואין ברצונו לפגושו. ויברא אלוהים עוד 2 מיליארד אנשי חיל בעת ובעונה אחת. ויהי לירון חבר ומשוטט הוא בגן העדן ואין מחשבה בראשו וסיסטיק פיברוזיס בראשו. ויחטף החבר ללאה כאפה קטנה ויגמר היום הראשון בעולם הקט." [URL='http://']ס-ו-ף[/URL]

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהכישרון שופע..../images/Emo8.gif

הכנסתי את זה לטאג ליין.. למאמרים ולהודעות מומלצות.. גם עדכנתי בכלל את הפורום ואת שאר פינותיו אז כולם מוזמנים לסרוק אותו..
(לא הרבה עדכונים.. ככה פה ושם.. אם יש הערות, בקשות וכו'.. תפנו אליי)

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

MrJacKasS

New member
עזבו אני מושפע משיעורי תנ"ך

באמת צולע אני מבין למה אתם לא מגיבים :\

S m e l l y Cat

New member
מה יש'ך../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

מה זה הרחמים העצמיים האלה? ב'מת אורי.. לא הייתי מאמינה עלייך
וזה מצחיק לאללה