פרקי השבוע בXtra Hot

CapitanSparrow

New member
פרקי השבוע בXtra Hot

יום ראשון, 8.4 2x18 Chasing the Bus תשעה נוסעים נהרגים בתאונת אוטובוס קטלנית. חוקרי הזיהוי הפלילי מגלים כי באוטובוס היה אסיר ששוחרר זה מקרוב, אך הוא נעלם, ויש ראיות לחבלה. יום שני, 9.4 2x19 Stalker הצוות חוקר את מותה של אישה צעירה שנרצחה בביתה, ומגלה שניק הוא המטרה הבאה של הרוצח. אדם המציג את עצמו כרואה נסתרות מבקש לעזור בחקירה, אולם עד מהרה גם הוא נרצח. יום שלישי, 10.4 2x20 Cats in the Cradle ניק ושרה חוקרים התפוצצות של מכונית, שהבעלים שלה ניצלה ממנה ברגע האחרון, ועולים על מזימה מרושעת. גריסום וקתרין חוקרים את מותה של זקנה חובבת חתולים, שלא הייתה אהודה על שכניה. יום רביעי, 11.4 2x21 Anatomy of a Lye גריסום ושרה חוקרים את מותו של אדם שגופתו נמצאה קבורה בפארק כשהיא מרוססת בחומצה. ניק מנסה לקבוע איך קרה שצעירה שיצאה לטיול במדבר - טבעה. יום חמישי, 12.4 2x22 Cross Jurisdictions [הפרק המשותף עם CSI מיאמי] ווריק וקתרין מגיעים למיאמי בעקבות רוצח סדרתי שהרג מפקד משטרה לשעבר וחטף את אישתו ובתו והחל מיום שני בשבוע שאחרי זה צריכה להתחיל העונה השלישית!

CapitanSparrow

New member
אני מחכה לChasing The Bus

כדי לראות את הקטע הזה... Warrick: You've got that Sara look Sara: You mean that Grissom look משום מה זה מאוד מצחיק אותי

הדמר

New member
פרק יפה

אני מחכה כבר המון זמן לראות אותו עם כתוביות,ואתמול שוב פעם לא יצא לי לראות אותו עם כתוביות בגלל שהייתי צריכה לעזור לסדר את הבית מפסח וגם ובעיקר כי חלק מהשידורים היו כשעוד לא יצא החג‎:-(‎ אבל ראיתי את זה בלי תרגום כשהיה לידי את התסריט ועמלתי בשביל לתרגם אותו. שאלה:מתי הם הבינו שניק על הכוונת שלו לפני שהוא נזרק מהחלון או אחרי?

למעלה